Dashcammagazijn

Gebruikers over webshop Dashcammagazijn

nette, overzichtelijke site. Ik was op zoek naar een SJ4000, deze ook gevonden en gekocht.

Standaard met track and trace, op tijd bezorgd

Defect aan de camera gemeld een half jaar na aankoop. zeer snel en prettig opgelost.

Ik vind dat Dashcammagazijn een overzichtelijke site heeft, met een vergelijkingsfunctie..erg fijn. Wordt goed op de hoogte gehouden. Ze zijn zelfs in de avond te bereiken erg gaaf...en heb een keer in de middag gebeld terwijl ze telefonisch niet bereikbaar zouden zijn, maar er werd opgenomen met een goed advies voor mijn minibike en de beste spullen die ik daarvoor nodig had voor mijn SJCAM. Chapeau! Dus ik ben over het algemeen tevreden, ga zo door jongens. Verder is m'n bestelling op tijd geleverd met alleen een DHL site die er even uit lag toen ik niet thuis was, maar dat is slechts een klein puntje

De levering was op tijd, alleen was ik zelf niet thuis. Er lag wel een briefje en kon kiezen waar ik de bestelling dan wilde hebben...alleen de site lag er in de avond uit waardoor ik de levering niet kon aanpassen, toen heb ik iemand anders thuis laten wachten en de volgende dag kwam het alsnog. Redelijk tevreden met de verzending.

Goed bereikbaar. Wordt ook goed voorzien van een orderbevestiging en track&trace.

De betaling verliep vlot, natuurlijk dit is dan ook voor hun en niet voor ons.

Heb een camera en sd kaartje besteld bij hun, zou de dag erna geleverd worden.
Dit was niet het geval en heb dan via mail contact opgenomen, ik heb dan s'avonds laat een e-mail van hen terug gekregen.
Hierin stond dat de fout bij hen was en daags erna de camera bezorgd zou worden.
Hiervoor heb ik dan weer een halve dag verlof genomen, voor niets blijkt achteraf want weer was het product niet geleverd.
Heb dan weer een mailtje gestuurd waarin ik duidelijk gemaakt heb dat ik geen interesse meer had in de camera omdat ik die zaterdag morgend nodig had.
Na deze mail verstuurd te hebben ben ik nog altijd op een antwoord van hun aan het wachten en is de camera ook niet geleverd.

na een eerste e-mail van hen ontvangen te hebben, wacht ik nu al 4 dagen op een tweede antwoord en of het product dat ik bestelt heb, ze laten u gewoon in de kou staan.

Heldere en duidelijke site, duidelijke productomschrijving met fotos. De bestelling en betaling verliep zonder problemen.

Ze doen wat ze beloven: voor 16u besteld, volgende dag geleverd. Mijn bestelde camera werd de volgende dag netjes verpakt bezorgd.

Aangezien ik een kortingsactie over het hoofd had gezien, wilde ik achteraf nog een extra accu met korting bestellen. Nadat ik hierover gemaild had, werd de accu er zelfs kostenloos bij geleverd. Top!

Kende de shop helemaal niet, maar was op zoek naar een actiecam voor op de fiets en kwam een forumtopic tegen (forum: [SJCAM] Ervaringen & Discussie). Zo kwam ik uiteindelijk bij deze shop uit. Besteling plaatsen ging vlot, voldoende betaalmethodes, en de productpagina's bevatten voldoende informatie, ook aangevuld met eigen gemaakte videobeelden en tips.

Ik was zelf net te laat voor een 24 uurs levering, maar kreeg nette statusupdates en 2 dagen na het plaatsen van de bestelling was alles compleet en goed ingepakt binnen. Goede eerste ervaring met deze shop :)

Het is makkelijk een bestelling te plaatsen via hun website. De verzending was erg snel, waar ik wel van hou. Klantenservice is aardig en behulpzaam.

Ik heb een SJCAM™ M10 besteld en die werd binnen 24 uur geleverd.

Helaas ontving ik een product dat incompleet was, maar gelukkig werd hier snel een oplossing voor gezocht. Ik kon het product zonder problemen terugsturen en kreeg binnen 4 dagen een nieuwe toegestuurd.

Goede duidelijke site om een SJCAM te kunnen bestellen. Zeer tevreden met me product die geleverd was.

Product was eerder binnen dan verwacht.

Had een vraag over levering. Snelle reactie gekregen.

Scorekaart voor Dashcammagazijn