Licentie2GO

Gebruikers over webshop Licentie2GO

Ze doen wat ze zeggen heel goed, namelijk het verkopen van software keys voor een scherpe prijs. Niks meer, maar zeker ook niks minder. De site is duidelijk en werkt logisch, zo had ik de opties voor betalen snel gevonden. (Bij een shop waar ik voor de eerste keer koop betaal ik de eerste keer graag met CC of Paypal). Nou moet ik wel bekennen dat ik er direct vanuit de pricewatch op de goede pagina kwam, maar de verschillende categorieën software zijn duidelijk gerubriceerd etc, het is gewoon een moderne webshop.

Ik bestelde een office36 key, en die was zoals beloofd direct te downloaden door op een toegemailde url te klikken, ook op een zondag. Uitleg over de procedure was er ook, maar die is zo jip-en-janneke dat ik er niet naar heb gekeken verder.

Upgrade van een bestaand pakket besteld. Het bestaande pakket was echter een studentenversie. De winkel heeft geregeld dat ik hem toch kon upgraden. Superservice!

- Helder proces vanaf het zoeken tot en met de installatie hulp na betaling.

- Activatie achteraf mogelijk na een proefperiode (als de leverancier het toestaat uiteraard)

Direct downloaden wat je besteld hebt.

- Chat support werkt snel en handig

- De medewerker met wie ik communiceerde (Alwin ;) ) dacht in oplossingen ipv piepen dat ik toch echt beter had moeten opletten bij het bestellen :D

- Een bestel fout van mijn kant werd kon dan ook in een paar minuten omgezet in een simpele maar efficiënte oplossing, waardoor ik alsnog het product kon downloaden dat ik eigenlijk had moeten hebben.

Klein dingetje:

Toen ik terug ging naar de vorige pagina om mijn bestel fout te kunnen traceren, was ik mijn actieve chat window ook ineens kwijt.
Dat is echt het enige dat ik vandaag in mijn bestel en support proces als een verbeterpunt zou kunnen melden. (wat echt mieren is, want ik had in 1 klik een nieuwe chat aangemaakt :D)

Bedankt voor de goede service 8)

Nog nooit zo soepel meegemaakt! k sluit me geheel aan bij de vorige spreker:'

'Binnen 5 minuten klaar met bestellen, betalen en licentie code ontvangen. Duidelijke uitleg en direct naar de juiste link gestuurd om de code te activeren. Geen problemen bij bestelling.'

Voor het verlengen van het abonnement van mijn virusscanner eerst op zoek naar een kortingscode, maar dat schoot niet op. Uiteindelijk bij Licentie2GO uitgekomen voor een goede aanbieding. Ik kende de winkel niet, maar door de reviews op Tweakers toch maar de gok gewaagd. Het bestelproces wijst zichzelf. De levering zelf zorgde voor wat onduidelijkheden, maar dat is netjes opgelost. Site lijkt wel af en toe wat overbelast (ik kreeg een paar keer een foutmelding, bij het aanmaken van een account en het ophalen van de licentie). Misschien wat last van groeistuipjes, maar ik zou er wel weer bestellen.

Na het afronden en betalen van de bestelling bleek de licentiecode niet meteen beschikbaar. Ik kreeg wel netjes een melding dat het 24 uur kon duren, maar het geeft toch een wat onbestemd gevoel. Uiteindelijk de volgende ochtend netjes een mail van de klantenservice gekregen toen de licentie beschikbaar was en waarom hij vertraagd was.

Proactieve klantenservice wekt vertrouwen.

Snel product code verlengen. Video kijken is optioneel. Code plakken en hopla office is verlegd!

Code copy-paste van de site. Direct naar office.com en activering is verlengd! super easy.

Vond de website er in eerste instantie niet echt betrouwbaar uitzien, zeker met de zeer lage prijzen. Na de positieve reviews hier te hebben gelezen toch de knoop doorgehakt en een key gekocht voor Norton. Deze kon ik na betaling meteen ophalen en gebruiken. Aanrader dus!

Ik twijfel altijd bij dit soort sites...maarrrrrrr deze is echt aan te raden. Snel goedkoop en duidelijk. Had mijn office 365 lic in 1 min verlengt met behulp van de website
Goed geregeld! Aanrader

Snel via een code op de site onder mijn account

duidelijke online handleiding

Prima geregeld! Office besteld en netjes een licentie code gekregen. Licentie wordt gekoppeld aan een Microsoft account die je moet aan maken, of al hebt.

Office 365 home gekocht.

Duidelijke beschrijving van de installatie. Zelfs ik als matige computerspecialist was de installatie gemakkelijk.
Prijs van de software is enorm scherp.
Direkt na betaling kan je met de installatie beginnen

Zelfs op Koningsdag antwoord gekregen op een vraag via de facebookpagina

Vanwege de andere positive reviews heb ik Licentie2GO ook maar eens een kans gegeven. Dat viel, gelukkig, niet tegen. Op het moment van bestellen de goedkoopste in de PW én ook nog eens supersnel aan de slag met digitale levering.

Het product was na betaling direct beschikbaar in de digitale omgeving van Licentie2GO. In die omgeving staat ook een duidelijke, stap voor stap handleiding om de licentie te activeren.

Zeer goede aanbieder!

Heb zojuist antivirus bij hen gekocht, en ik was onder de indruk:
zeer duidelijke service. Het was enkel een download, maar er stond zelfs een filmpje bij hoe het te installeren.

Volgende keer weer!

De download stond direct klaar, perfect!

Bestellen en betalen is zeer eenvoudig echter krijg je de licentie niet per e-mail maar moet je deze via hun site ophalen. En het ophalen van de licentie is erg omslachtig omdat je semi verplicht wordt hun instructie te volgen en de video te bekijken.
Ik heb liever dat de licentie naar me gemaild wordt en dat ik de rest zelf kan uit zoeken.

Eenvoudige site en voordelig. Moest Norton verlengen en het was daar vele malen goedkoper dan elders.

Enkele ogenblikken later al de juiste key in de mail.

Snel en zonder problemen net een Office 365 NL Home Premium gekocht. Met 2 minuten staat alles op de PC en kun je aan de slag. Werkt geweldig en is zeer scherp geprijsd.

---

Geen ervaring opgedaan nog (niet nodig geweest) met de klantenservice.

De levering gaat 100% electronisch, via mail en inloggen op de site. Er staat zelfs een instructiefilmpje op de site....

Ik twijfelde ivm de goedkope prijs, maar omdat hier goede reviews stonden toch geprobeerd. Snelle levering en goeie hulp met installatie en de productcode.

Na betaling start de hulp tool op de website en helpen ze met de installatie en staat de productcode klaar. Ik heb geen email gehad ter verificatie van de bestelling, maar na opnieuw inloggen op "mijn account" staat daar alles keurig netjes, incl de mogelijkheid nog een keer te installeren + productcode etc.

Nieuwe antivirus nodig dus na wat googlen hier de goedkoopste versie gevonden die binnen mijn noden viel. Sterke prijs en mistercash! Handig voor ons belgen die geen ideal hebben + de paypal fee willen vermijden

Door mijn eigen domme fout per ongeluk een verlenging gekocht ipv een nieuwe installatie. Hiervoor contact opgenomen en is zonder veel problemen omgezet naar een kortingscode voor de bestelling van de volledige versie.

Super service. alles is top in orde. Hier komen we nog ^^
6 sterren!

Bestellen ging snel en makkelijk. Site is overzichtelijk en alles wordt duidelijk aangegeven waardoor de bestelling snel gaat.

Te snel een verkeerde licentie gekocht (zelf niet nagedacht). Via mail aangegeven dat ik deze wilde retouneren en een andere versie wilde bestellen. De volgende dag kreeg ik al bericht dat ik de versie mocht omruilen. Ook al blijkt het dat dat misschien niet meer mogelijk is, toch is de klantvriendelijheid top.

Was op zoek naar de goedkoopste versie van een Office licentie en kwam hier terecht.

Levering was geen enkel probleem maar dat kon ook haast niet bij het leveren van een licentie code.

De installatie ging minder vlot maar dat lag niet aan Licentie2Go maar aan de internet verbinding bij de persoon waarop deze software geinstalleerd moest worden. Na een e-mailtje voor hulp zeer snel een reactie met de juiste oplossing dus zeer tevreden over de service.

Scorekaart voor Licentie2GO

Webshop Keurmerk