Licentie2GO

Gebruikers over webshop Licentie2GO

Eenvoudige en betrouwbare site met licenties voor diverse pakketten. Door de jaren heen een 5-tal aankopen gedaan zonder problemen. De aankopen en licenties blijven ook netjes in je account behouden mocht je een code zelf kwijt zijn geraakt.

Bestelde code werd meteen geleverd. Ik kon de code wel pas via mijn 3e browser opvragen. Via Chrome en firefox werkte het niet, maar via Edge gelukkig wel.

De code werd na wat verificatie stappen meteen geleverd door L2G

Binnen 5 minuten de digitale software in huis inclusief de licentiecode.
Het hele proces liep soepel en was helder.

De levering gebeurde digitaal via hetvemailadres.
Deze e-mail kwam binnen een minuut na de betaling.

Microsoft 365 moest weer vernieuwd worden. Deze keer bewust niet voor de goedkoopste optie gegaan maar voor deze club. Koop er namelijk al jaren mijn ESET beveiliging. Na betaling alles direct in mijn account geleverd met duidelijke instructies. Gratis installatie service was niet nodig want alles wijst zichzelf.

Productsleutel wordt binnen een minuut in je account geleverd, staat in de activatie handleiding. Wel even de verzegeling verbreken.

Even kort contact gehad met de klantenservice om er zeker van te zijn dat ik de juiste (Family) licentie kocht. Binnen 1 min antwoord via WhatsApp

Besteld, direct uit voorraad geleverd. Na aankoop kreeg ik duidelijke instructies te zien die me hielpen met activeren. Helaas ben ik daar niet uitgekomen en daarom heb ik contact opgenomen. Ik werd zeer snel via Whatsapp geholpen en ze bleken sinds kort een gratis installatieservice aan te bieden. Binnen 48 uur kon ik mijn afspraak al inplannen. Ik werd door een vriendelijke man (Dennis) geholpen, hij had veel verstand van alles. Een kleine 20 minuten later en alles werkte als een zonnetje! Super bedankt! Ik kende jullie niet, maar ben nu al een fan. Jullie zien mij vorig jaar zeker terug!

Het is een digitale levering van een code. Deze werd direct na aankoop geleverd. Naar wat ik begreep in een account op hun website en niet via mail omdat inloggen via een account veel veiliger is. Direct levering dus.

Fantastisch geholpen en enorme snelle communicatie. Duidelijk, vriendelijk. Contact opgenomen via Whatsapp, binnen 10 minuten al antwoord. Ze boden aan om het gratis te installeren, binnen twee dagen kon ik al terecht. Heel aangenaam.

Krijg op tijd een periodieke reminders dat mijn licentie zou verlopen. Via Licentie2Go is het veel goedkoper een licentie aan te schaffen dan bij Bitdefender zelf. Kreeg ook een goede instructie hoe de code te activeren

Zit gewoon bij je account in dus kun je het ophalen wanneer het je uitkomt.

Makkelijk en snel geregeld, prijs en kwaliteit is goed. Handleiding/stappenplan is prima te volgen instalerenging makkelijk....

De bestelling direct in de mail, samen met handleiding en stappenplan.

Eenvoudige site, mogelijkheid voor 1 of 2 jaarslicenties. Bestellen was eenvoudig en erg handige site hoe de licentiecode ingevoerd moest worden. En belangrijkste: het werkt.

Snel geregeld, duidelijk en vertrouwd!
100% betrouwbaar, zeer klantvriendelijke gebruiksaanwijzing.
Kortom deze website is aan te bevelen.

Online licentiecode

Na aanleiding van een tweakers topic eens een kijkje genomen op Licentie2GO. Een overzichtelijke website, niet duur en na de betaling gelijk een licentie. Precies zoals verwacht word.

Je krijgt na aanschaf zowel per e-mail als in je account een licentie toegekend.

Geen ervaring met de klantenservice gehad nog. Uit de positieve ervaring tijdens mijn aankoop een voldoende gegeven (ga ervan uit dat dit ook goed zit?).

Er stond een zeer interssante aanbieding op de Website License2Go waar ik gelijk ging maken.
License2Go is een goed bekend bedrijf waar minder diep in je Portomonnee hoeft te duiken en je Licentie kan asnschaffen.
Wat ikzelf belangrijk vind is dat je makkelijk als er problemen ontstaan je geld kan terug krijgen

De verzending wat een druk op de knop zodra je betaling in orde is

Betaling zeer vlotjes verlopen, geen enkel probleem ondervonden
Licentie2Go bied dan ook Uitstekende keuzes betreffende betaalmiddelen

Snelle service, na betaling meteen e-mail gekregen en de aangekochte software kunnen downloaden.

uitstekende na service wat toch ook heel belangrijk is.
Steeds op de juiste manier geholpen.
Doen wat ze beloven.

product via Pricewatch gekocht. Na betaling krijg je ook nog gebruiksaanwijzing (met screenshots) wat je moet doen om je product te registreren. Toppie!

IK bestel al langer bij licentie2go en was altijd tevreden, ook nu ging het prima.Het was af en toe even zoeken maar Tom is er uitgekomen, dus het werkt zoals het moet.Ben echt tevreden.

Bitdefender gekocht, bleek enorm in prijs gestegen te zijn geweest ten opzichte van een paar maanden geleden. Ze hebben mij daarom een klein beetje korting aangeboden.

Voor rest niks op aan te merken, goede service

Heel makkelijk om bestelling te plaatsen om een licentie aan te schaffen van Windows 10.

Geen verzending, het was een digitale aankoop.

direct de gevraagde producten gekregen en ook de service om terug te verlengen is best handig

Duidelijke, snelle website met veel extra informatie als je hulp nodig hebt met installeren. Goed overzicht van eerdere bestellingen en licentiecodes.

Goede shop, goede adviezen, heldere handleidingen. Ik heb al 6 jaar de Office licentie via Lixentie2GO, waardoor ik al lange tijd ervaring heb met deze shop.

Al jaren tevreden gebruiker van Windows 10 Pro, nu met de bouw van een 2e pc ook gekozen voor Windows 10 Pro

Makkelijk te bestellen hier.
Je krijgt na aankoop, een digitaal handleiding, over hoe je het installeerd enzo.

Na aankoop direct in je mailbox.

Scorekaart voor Licentie2GO

Webshop Keurmerk