Gebruikers over webshop ICT Office Centre
Review toevoegenMicrosoft Windows 10 Pro NL 64bit OEM besteld via de website, betaald via paypal, binnen aantal minuten product code ontvangen.
Zonder problemen via bootcamp op mijn macbook air geïnstalleerd.
Tot op heden geen problemen ondervonden. Als er iets veranderd zal ik mijn review aanpassen.
Door de lage prijs heb ik nog even getwijfeld of ik deze zaak wel moest vertrouwen (32,14 voor Windows 10 Pro terwijl je daar normaal gesproken al snel meer dan 200 voor moet betalen). Toch de gok genomen en daar geen spijt van. Ik heb voor de zekerheid Windows wel gewoon via de website van Microsoft zelf gedownload in plaats van via de link die mij in de mail van Ict office centre was toegezonden. De productcode van Ict office centre werd gewoon geaccepteerd, waardoor ik nu probleemloos een legitieme versie van 10 Pro op mn machine heb draaien. Top!
VerzendingIn eerste instantie kreeg ik een mail dat er geen productcodes beschikbaar waren, maar dat dat zo snel mogelijk opgelost zou worden. Ik besloot dat rustig af te wachten en ongeveer een uurtje later kreeg ik al een mail met een werkende productcode.
Goede ervaring gehad met ICT office centre. Vanwege de scherpe prijzen ging ik toch even navraag doen wat betreft de betrouwbaarheid van de licentie. Na een gesprek met een medewerker, die mij alles perfect had uitgelegd, besloot ik de Windows 10 licentie te bestellen. Installatie gaat via microsoft, dus wat dat betreft volkomen legaal. Dik tevreden.
VerzendingDe levering was heel snel. Binnen de minuut in mijn postvak gekregen.
KlantenserviceAardige klantenservice medewerker die mij alles helder had uitgelegd. Nam ook de tijd om alles uit te leggen en kwam zeer vriendelijk over.
Ik zocht een Windows 10 licentie voor de desktop van schoonmoeder. Bij deze webshop waren die heel laag geprijsd.
Ik ontving binnen de minuut de code, incl uitleg hoe de Windows installatie te downloaden, in mijn mailbox.
De activatie volledig probleemloos.
edit: na contact met de webshop haal ik mijn opmerking over '2de hands software' weg. Dit is een verkeerde aanname van mij na het lezen van opmerkingen in eerdere shopreviews. De Windowslicenties blijken helemaal niet 2de hands te zijn.
Office 2016 besteld, kreeg na de aankoop bericht dat deze niet op voorraad was, terwijl de site wat anders aangaf. Na een telefoongesprek was het binnen 10min opgelost.
VerzendingDe code krijg je digitaal opgestuurd, dus is vrijwel direct binnen.
KlantenserviceNa een foutje van de levering tóch snel een oplossing gekregen. Daarom ben ik erg tevreden over mijn aankoop.
Ben altijd voorzichtig met nieuwe leveranciers, dus heb eerst best wel getwijfeld. Toch gedaan!
Bestellen ging zeer eenvoudig. Snel mail met downloadlink en key. Alles ging direct goed, ook met installeren. geen enkel probleem. Key (W7) was ook goed en werd direct geaccepteerd. Zo kan mijn laptop nog wat jaartjes mee.
Geen gebruik hoeven maken van klanten/klachtenservice, dus hoe die is weet ik niet.
Overzichtelijke website met hele lage prijzen. Makkelijk om producten te bestellen. Bestelproces was heel makkelijk.
VerzendingLevering was binnen 2 minuten in mijn postvak.
KlantenserviceIk werd goed geholpen tijdens mijn installatie.
Tweemaal een office licentie besteld, tweemaal de melding van Microsoft dat de licentie niet geldig is. Na mailen en bellen kregen wij zowel de eerste als tweede keer een nieuwe licentie die wel werkten.
VerzendingProductcode's werken niet, Microsoft meldt dat de productcode ongeldig is. Na bellen krijg je een nieuwe code welke dan wel werkt.
KlantenserviceKlantenservice heeft het te druk om foutieve licentiecodes tijdig om te wisselen. Volgens klantenservice komt dit door het geautomatiseerde systeem welke storing heeft en ongeldige product codes genereert.
Eenvoudige en snelle bestelling en levering. Service zeer deskundig en breder dan alleen het deel van de eigen levering. Top!
KlantenserviceProblemen bij de download en aanmaken van de USB bootschijf werden snel ondersteund met een link. Problemen met het niet zien van de stuurprogramma's werden opgelost door het sturen van een moederbord driver voor de niet door ICT office center geleverde PC. Daar waar de leverancier van de PC op afstand niet veel meer voor mij kon doen levert een ervaren ICT office medewerker de oplossing door de USB naar een USB2 poort om te prikken.
Voor een order van een paar tientjes een top service.
Ik heb Microsoft office 2016 voor thuisgebruik en zelfstandigen gekocht bij ict office centre . Ik krijg binnen enkele minuten een e-mail binnen met de key en uitleg hierbij. Ik had alleen hulp nodig bij de installatie hiervan toen heb ik de klantenservice gebeld en kreeg gelijk antwoord en zij hebben de installatie voor mij gedaan. Helemaal top!!
Verzendingk kreeg binnen enkele minuten na de betaling een e-mail met alle benodigde informatie.
KlantenserviceGeweldig omdat ik gelijk geholpen werd met een programma genaamd teamviewer dat echt perfect werkte en mijn installatie was al snel geïnstalleerd en klaar voor gebruik.
Ik was op zoek naar een Windows 10 licentie voor de nieuw te bouwen PC van een familielid. Deze webwinkel kwam als goedkoopst naar voren in de pricewatch. De website ziet er strak en professioneel uit. Er hangt een uitgebreide backend achter waarin je een account kan aanmaken, en waarin je je bestellingen bij kan houden. Het bestellen verliep ook soepel en snel, met veel opties om te betalen. De algemene eerste indruk is dus prima in orde.
VerzendingNa de bestelling werd, zoals bij de productinformatie vermeld, de licentiesleutel zeer snel afgeleverd via de mail. Tot zo ver ook alles prima in orde.
Edit: Op verzoek van de winkel heb ik de verzending op "Goed" gezet, ipv. "Voldoende". Tenslotte was de levering ook snel.
"Uitstekend" had gekund indien van te voren bekend was, bij de productinformatie, dat het hier om 'tweedehands licenties' gaat, ipv dat helemaal achteraan de generieke Algemene Voorwaarden te zetten. Mijn originele reden om alleen "Voldoende" te geven, was ook omdat de levering wel snel was, maar niet het product dat ik had verwacht (namelijk, een helemaal nieuwe licentie).
Hierna ging het helaas niet helemaal zoals ik had verwacht.
Bij het activeren van de Windows installatie stuitte ik op een bekend probleem: De productkey was al een keer eerder op een andere PC geïnstalleerd! En ik zou telefonisch moeten activeren bij Microsoft.. Na een mailtje naar deze webwinkel, waar ik overigens zeer snel antwoord op kreeg (vandaar dat ik de klantenservice nog niet als "waardeloos" wil kwalificeren), kwam de aap uit de mouw: Het is een "tweedehands licentie!"
Na wat speurwerk op de website kon ik één plek vinden waarop dit ook werd vermeld: Op de pagina met de Algemene Voorwaarden. Die verder zeer generiek zijn voor de meeste webshops, dus je moet wel doorlezen en scrollen tot -na- de AV. Daar krijg je een uitleg over het fenomeen "tweedehands licenties" met allerlei juridische bronnen en bewijzen waarom dit legaal is.
Dan vraag ik me toch af: Als je gewoon vertrouwen hebt in de legaliteit van deze werkwijze, waarom vermeld je het dan niet gewoon open en duidelijk bij het betreffende product? Met een link naar de juridische onderbouwing op een aparte pagina over tweedehands licenties? Zodat iedereen op een goed geïnformeerde manier een aankoop doet? Waarom moet dit verborgen achter de Algemene Voorwaarden?
Maar goed. Omdat ik de PC voor iemand anders bouwde wilde ik gewoon een 100% nieuwe licentie. Dan maar wat meer betalen. Ookal wil ik best geloven dat een opnieuw gebruikte licentie legaal is, ik weet ook dat het toch kan voorkomen dat door een fout of wat dan ook, de licentie ook nog door iemand anders in gebruik kan worden genomen. Ik kan dat risico niet lopen voor een niet-technische persoon voor wie ik een PC bouw.
Ik wilde gebruik maken van mijn recht om de koop op afstand te herroepen. Dit leek geen probleem. De eigenaar vroeg me om mijn IBAN nummer, en om een verklaring te ondertekenen waarin ik verklaar dat ik de licentiecode zal vernietigen, zowel digitaal als eventuele hard copy's. Volgens het op de site vermelde retourbeleid zou ik mijn geld uiterlijk binnen 14 dagen terug ontvangen. Mijn beslissing tot herroeping en de benodigde verklaring mailde ik op 14 mei aan de webwinkel. Ik had mijn geld dus uiterlijk 28 mei terug mogen verwachten.
We leven nu ruim 3 weken, of zelfs bijna een maand later. En los van nog één belofte na een latere navraag via de mail, heb ik niets meer mogen vernemen van de webshop. Ook niet na nog een herinneringsmail aan het begin van deze week. Mijn geld heb ik nog steeds niet terug. Een kleine 'nudge' om te reageren, door een bericht op de Facebookpagina van deze winkel achter te laten, is nog niet beäntwoord (overigens dacht ik eerder dat het bericht zelfs alweer verwijderd was, maar dat leek alleen in de Android app van Facebook zo, op de webversie staat het bericht nog wel).
Erg jammer dit. Ik had deze webwinkel gewoon een goede beöordeling kunnen geven, met hoogstens een tip om het handelen in tweedehands licenties beter van te voren aan te geven, wanneer mijn geld gewoon tijdig terug was gestort. Sterker nog, voor eigen gebruik zou ik wellicht zelfs nog wel een keer iets bestellen. Nu lijkt het echter niet alleen alsof men nieteens terug kán of wíl betalen, maar ook alsof men iets te verbergen heeft.
Edit: Uiteindelijk heb ik op 13 juni het geld terug gestort gekregen, nadat een medewerker contact met mij heeft opgenomen (waarschijnlijk o.a. naar aanleiding van deze review). Het bedrijf geeft aan dat ze 'negatieve reacties' krijgen nav. slechte reviews en daar daarom niet zo van houden. Tsja, dat kan ik wel begrijpen en natuurlijk kan er eens iets fout gaan. Maar ik had, alvorens ik tot het schrijven van een beöordeling over ging, toch echt al twee herinneringsmails gestuurd. Volgens mij heb je, ook al gaat er iets fout, toch echt zelf in de hand hoe men service ervaart door gewoon open en tijdig te communiceren. Wat ik dan ook weer jammer vind, is dat aan mij gevraagd wordt de scores beter te zetten, "als tegenprestatie inzake de terugbetaling". Ehm, die terugbetaling is gewoon mijn wettelijk recht. De tegenprestatie (namelijk het 'terug geven' van de licentiesleutel) had ik al meer dan een maand eerder gedaan.
In ieder geval is het dus uiteindelijk goed gekomen. Klantenservice zet ik nu met enige aarzeling op "Voldoende".
Deze shop verdient echt een prijs. Ik had een issue met het downloaden van Windows 10 Pro licentie. Ik kreeg binnen 5 min na stellen van mijn online vraag onmiddellijk antwoord door Johan. Die mij alternatieven voorstelde. Toen dat niet meteen werkte kwam hij binnen 5 minuten met een oplossing. Het is inmiddels opgelost en ik kan lekker werken. Dankjewel wat een service!
Verzendingbinnen no time een email met licentie code en download link een andere email met een btw factuur en de algemeen voorwaarden.
Klantenserviceonmiddellijk antwoord op mijn vraag
Uitstekende webwinkel voor software. Overzichtelijke website met een mooie backend voor de klant waarin je facturen beheerd kunnen worden. De software kan direct na bestelling gedownload worden De webshop heeft nog een wat beperkt aanbod, maar de software die ik nodig had was allemaal beschikbaar. Ik kan de webshop aan anderen aanraden en ik ga er voor collega's zeker nog vaker bestellingen
VerzendingLicentie gekocht en direct ontvangen letterlijk binnen 1 minuut. Perfect
Klantenservicetelefonische hulp nodig in het week end was ook mogelijk PERFECT
Betaling ging gemakkelijk, jammer dan dat de code initieel niet werkte.
Ondertussen is het probleem opgelost.
De code werd via mail verstuurd, op tijd.
KlantenserviceMijn vraag moet ergens verloren gegaan zijn in de drukte. Toen ik eenmaal antwoord kreeg ging het héél snel vooruit.
Het was supermakkelijk om de bestelling te plaatsen. Binnen een paar minuten betalen en de downloadlink in je postvak ontvangen!
De download-snelheid was prima.
Ik was opzoek naar windows 10 Pro via tweakers pricewatch ict office centre stond daar als goedkoopste in de lijst. Webshop ziet er goed uit en ik kon mijn product makkelijk vinden. Bestellen gaat snel en er zijn meerdere betaalopties mogelijk. Zeer goedkope software en ze zijn aangesloten bij ict waarborg.
VerzendingAlles prima en snel geleverd binnen 5 minuten in de mail, productcode + officele downloadlink van microsoft + factuur.
KlantenserviceMeer dan top ! Ik had hulp nodig bij het installeren van windows computer installeerde een andere versie dan dat ik wilde. Toen heb ik de helpdesk van ict office centre ingeschakeld zij hebben mij uitstekend geholpen om het systeem werkend te maken. naderhand had ik nog een aantal vragen en zij hebben deze ook weer zeer adequaat beantwoord waarop ik echt een zeer tevreden klant ben, Dit wordt mijn vaste shop voor software.
Zojuist Office 2013 thuisgebruik en studenten besteld via ICT Office Centre. Met een hele
goedkope prijs springt ICT Office Centre erboven uit. Dan is het nog de vraag of ze alles kunnen
waarmaken en of de installatie gaat werken. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met hoe alles is
verlopen. Bestelling plaatsen ging heel snel en makkelijk en ik kreeg werkelijk binnen 2 minuten een
mail met daarin alle benodigde informatie. In de mail zat een key en alle stappen om het pakket te
installeren. Vervolgens heb ik alles gedaan wat er in de mail stond en de installatie verliep heel vlot.
Zeer tevreden met deze aankoop, voor een hele goede prijs en supersnelle levering.
De verzending is zoals ik hierboven al zei supersnel.
Na het bestellen kreeg ik werkelijk waar binnen 2 minuten een mail met de benodigde informatie.
Ik heb contact gehad met ICT Office Centre om wat informatie te vergaren betreft het installeren van 64-bit, allereerst contact opgenomen met Microsoft. Zij vertelden mij dat ze de 32-bit versie niet konden omzetten naar 64-bit. Ik had zelf 64-bit nodig, dus nam ik contact op met de klantenservice van ICT Office Centre met dezelfde vraag en zij wisten mij wel te helpen met een hele duidelijke uitleg. Ik hoefde alleen in de link x86 aan te passen naar x64.
Goede tip voor de mensen die met hetzelfde probleem zitten.
Blijkt dat de medewerkers van ICT Office Centre meer weten over Microsoft dan Microsoft zelf.
Via de pricewatch bij ICT office centre uitgekomen voor office 2016 home and student. Voor een goede prijs besteld en meteen binnen gekregen. Installatie was snel gedaan en ik kon er gelijk gebruik van maken. Top, bedankt ICT office centre. Ik raad het iedereen aan om de software via hun te bestellen.
VerzendingVrijwel meteen binnen gekregen na bestelling. Niks op aan te merken.
KlantenserviceIk had een mail gestuurd met een vraag over de installatie en ik kreeg binnen enkele minuten een reactie en ik ben supergoed geholpen.
De geleverde code is volgens microsoft al talloze keren verkocht. Activatie is alleen mogelijk door telefonisch contact en een begripvolle medewerker van Microsoft. Blijf hier weg.
VerzendingFeitelijk is er geen werkende productcode geleverd. Hier klopt helemaal niets van.
KlantenserviceAangezien dit bedrijf codes verkoopt welke al vaker zijn geactiveerd, kun je daaruit wel concluderen wat het niveau van de klantenservice moet zijn. Kansloos dus.
Makkelijk besteld, razendsnel (digitaal weliswaar) geleverd, en deftige producten (dus zeker geen piraterij). Ook zijn de prijzen bijna niet te kloppen.