ICT Office Centre

Gebruikers over webshop ICT Office Centre

Windows 10 pro licentie aangeschaft. Deze werkt is op geen enkele manier te activeren. Weg geld en geen product.

Klantenservice niet te bereiken en geen reactie op mail. Oftewel ik ben mijn geld kwijt, er is niet geleverd wat is beloofd. Samengevat komt het er dus op neer dat ik ben opgelicht!. Mijn aanbeveling is mijden deze club!

Snelle en zeer vlotte verwerking met de beste prijs voor officïele licentie. Geen gezever met cracks etc

Ik vermoed dat het bedrijf frauduleus is. Ik heb een licentie gekocht voor office 2016 en ik krijg deze niet geactiveerd. Bij telefonische activatie bij MS krijg ik de melding dat dit een illegale licentie is en niet geactiveerd kan worden. Na eindeloos heen en weer mailen jammer genoeg geen oplossing.

Ze lezen de mails niet deftig, ik krijg steeds een standaard mail dat ze kunnen helpen via teamviewer maar na 2 pogingen waarbij de sessie een dag openstond heb ik het opgegeven aangezien niemand ingelogd is geweest. Ik heb nochtans duidelijk aangegeven met een screenshot wat het probleem is samen met de activatie ID zodat ze met een beetje moeite kunnen nagaan dat het een illegale kopie is.

Dit bedrijf heeft me een frauduleuze MS Office licentie verkocht, Het product is, volgens MS, te vaak gebruikt? Ik heb één licentie! Een licentie die niet meer werkt. Ik heb de koop ontbonden, maar krijg mijn geld niet terug.

Een paar uur na het plaatsen van deze review (14 november), ontving ik een Credit nota.
Ook kreeg ik een email, waarin beweerd werd, dat het aankoop bedrag terug betaald zou zijn. Tevens werd me gevraagd deze revieuw aan te passen.

Nu 1 december, heb ik het geld nog steeds niet terug ontvangen.

Producten waren makkelijk te vinden via google shopping, en de site was overzichtelijk met een ruime keuze, en makkelijke doorgang naar de shopping cart. Met de ideale ideal betaling, toch koos ik voor PayPal wat zonder problemen ging.

Mail met gewenste sleutel was prompt binnen en ik kon hem direct gebruiken.

Uitgebreidde assortiment pdf documenten met instructies. Ze namen mijn telefoontje op de valreep voor sluitingstijd nog aan, en raaden me aan om een email te schrijven die later op de avond nog beantwoord werd.

Bestelling zelf ging prima. Betaling ging ook goed en code voor Office 2016 was zo binnen.

Totdat blijkt dat ICT Office Centre dezelfde codes voor Office pakketten vaker verkoopt en dat daardoor dus licenties worden geblokkeerd door Microsoft.

In mijn geval betreft het de activatie van Office 2016. Na contact met Microsoft blijkt dat deze code is gebruikt op 5 verschillende apparaten en dat daarmee het pakket 20 keer is geactiveerd.

Levering was binnen enkele minuten na betaling. Tot zo ver niets mis.

Het blijkt dus dat ik een Office 2016 bezit die vaker is geactiveerd en verkocht aan anderen. De code die ik heb is daardoor niet meer bruikbaar.

Ik heb zowel via e-mail geprobeerd contact te zoeken via ICT Office centre als via de telefoon. E-mail wordt sowieso niet op gereageerd. Eerste telefonische contact werd beloofd dat er een handleiding zou worden gemaild. Die heb ik niet ontvangen.

Vandaag weer contact gehad, na contact te hebben gehad met Microsoft. Er is beloofd een nieuwe productcode te leveren via de mail. Deze heb ik tot op heden niet ontvangen.

Gezien de andere reviews hier op tweakers denk ik ook niet dat deze geleverd gaat worden.

Kort samengevat; Koop hier niet!

ICT Office Centre verkoopt licenties voor allerlei software producten voor een lage prijs. Achteraf blijken de licenties niet eerlijk te zijn, zo zou een office licentie al door 8 andere gebruikers in gebruik zijn (volgens Microsoft Helpdesk)
Je account en programma's van Microsoft zullen geblokkeerd worden. Niets kopen dus!

Ik heb meerdere keren via emailberichten contact gehad met ICT Office Centre, ik heb daar nooit antwoord op gehad. Ook telefonisch contact is waardeloos. Ik zou bijv. terug gebeld worden over een licentie omdat deze niet werkte, uiteindelijk gaf ik het op.

Vorig jaar 4 keys voor Microsoft Office 2013 geplaatst. Bestelling verliep soepel en keys werden snel per mail geleverd. Aftersales is meer dan beroerd. Als alles werkt geen probleem, maar 1 van de 4 keys is niet te aciveren.

Snel via e-mail geleverd.

2 keys hebben wij direct geactiveerd, de andere waren voor begin dit jaar. Deze keys dienen telefonisch geactiveerd te worden. Bij de eerste 2 verliep dit soepel, bij de3e en 4e key bleek dat Microsoft de telefonische activatie aangepast had. 2x ICT Office Centre gemaild, geen reactie. Vervolgens via veel zoeken een werkende methode gevonden, echter blijkt 1 key niet te werken. ICT Office Centregebeld (gezien mailen blijkbaar niet werk). Kreeg iemand aan de lijn die het uit zou zoeken en als hij inderdaad niet te activeren zou zijn werd er een nieuwe opgestuurd. Vervolgens weer niets gehoord. Tot op vandaag hebben wij dus nog steeds 1 niet werkende key en zijn we weer 2 á 3 weken verder.

Ik heb 2 versies van Office besteld en binnen enkele minuten een downloadbericht voor de producten verkeren.

Direct na het bestellen de producten kunnen downloaden.

Omdat ik problemen ondervond met de installatie van de producten heb ik een beroep gedaan op de klantenservice. Een medewerker van de helpdesk heeft mij met behulp van Teamviewer en veel geduld begeleid bij de installatie.
Deze medewerker verdient een dikke pluim voor zijn deskundig optreden en aimabele houding.

De bestelling plaatsen was eenvoudig. Tot en met de betaling is het een goed ingericht proces.

Er wordt een code geleverd die niet werkt. Om het Office product te installeren moet je het downloaden bij Microsoft. Hier wordt echter aangegeven dat de code niet bestaat in de database. Vervolgens gebeld met ICT Office Center. Er wordt geen support geleverd omdat de telefoon niet wordt opgenomen door iemand die ICT Office Center kent. Het nummer in het display van mijn telefoon komt exact overeen met het telefoonnummer onderaan de bevestigingsmail van ICT Office Center en met het telefoonnummer op de website. De persoon aan de telefoon zegt dat ik een 06-nummer heb gedraaid.

Het begint er op te lijken dat ik voor die 180 euro opgelicht ben. Dit is dom van mij want het gezegde is: als het te goedkoop lijkt om waar te zijn, dan is het ook meestal niet waar. Ik hoop dat ik met deze recentie andere mensen help om geen bestelling te plaatsen.

Bij het reclameren wordt de telefoon opgenomen met "hallo" en verder niets. ICT Office Center kent de mijnheer aan de telefoon niet en zegt dat je het verkeerde nummer hebt gebruikt. Het telefoonnummer in mijn display komt exact overeen met het telefoonnummer in de mail met de code en de website.

Het lijkt erop dat ook het contact met de klantenservice bevestigd dat ik ben opgelicht.

Bestelling plaatsen was makkelijk. Daarna de betaling afronden ging ook zonder moeite. Alles ging vrij vlot.

Adobe acrobat standaard XI via office center aangeschaft, Na de bestelling kwam de download link niet. Na meerdere keren mailen geen antwoord. ( 1 week) Na bellen pas een reactie via de mail. Toen kon er na een half uur wel een link met key gestuurd worden. Maar na installatie blijkt het geen goede key, alles komt in het chinees. Hierover weer een mail gestuurd. We zijn nu weer een week verder. Weer geen enkele reactie.

Geen reactie na 3 emails is niet van deze tijd.

Na bestelling nooit PKC card ontvangen, ze verkopen bestaande OEM/PKC licenties gewoon door (verboden bij Microsoft).

Levering van de PKC card nooit gedaan, deze was altijd zogenaamd "zoek"...

Na zonder overdrijven 20x contact te hebben gehad, nog altijd niets ontvangen en inmiddels ook al 5x contact gehad over de terugbetaling. Dit is een organisatie die malafide omdat het haar zaakjes niet op orde heeft. De mensen staan je wel altijd vriendelijk te woord, maar het aan het lijntje houden is zwaar irritant. Mensen let dus op, een goedkope licentie zonder vragen of eisen dan kan je het doen, maar weet dat de licentie hergebruikt is wat niet is toegestaan door Microsoft. Dan al af te vragen hoe vaak een zelfde key word verkocht.

Microsoft Office 2016 NL 32/64 bits Thuisgebruik en Zelfstandigen | Legitieme Microsoft licentie | Retail | PKC Code in box besteld. Dan hoor je dus de officiele productcodekeycard te krijgen die je kan activeren. Na een mailtje en een telefoontje kreeg ik een activatiecode via de mail. Weer gemaild/gebeld, zou binnen een paar dagen worden bezorgd, maar vooral de gemailde activatiecode niet gebruiken. Na een week nog steeds niets ontvangen, mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil. Geen reactie, dus nog maar eens gebeld. Mondeling toegezegd dat ik mijn geld terug zal krijgen; nu afwachten wanneer ik mijn geld terug krijg.

Ik heb niet ontvangen wat ik heb besteld, Op de site stond continue dat het artikel op voorraad was, maar nadat ik twee keer had geklaagd dat ik nog niets had ontvangen is het hele product van de site gehaald.

In eerste instantie heel snelle reactie per mail; ook uitermate netjes behandeld aan de telefoon. Tegelijkertijd worden de toezeggingen niet waargemaakt, wat uiteindelijk overkomt als 'aan het lijntje houden'.

Bij de eerste installatie van ons Office product ging het al mis met de licentie, en werd het snel opgelost. Nu wil ik de software opnieuw installeren, weer in de problemen. Gelukkig ook u weer opgelost. Wel vreselijk irritant dat je de software iet zonder hulp van buitenaf kan installeren.

wel snel contact gehad en via teamviewer geholpen maar nu toch echt aan het balen dat ik nu voor de 2e keer in een jaar dit gedonder heb.

ICT Office Centre was voor mij goed bereikbaar en ik ben door hen netjes te woord gestaan (telefonisch).

Ik had het product binnen een uur binnen, erg prettig.

Online ben ik goed geholpen nadat ik contact opnam met een vraag. Mijn probleem is netjes en heel snel opgelost.

Office 2016 was gemakkelijk te bestellen. Betaling met ideal idem dito. Correcte afhandeling van bestelling.

Ik had een probleem met 'Word', werd meteen op prettige manier te woord gestaan en geholpen. Het, was snel opgelost.

Update 19-12-2016:
Nadat mijn negatieve review op Tweakers was geplaatst, heeft men direct contact met mij opgenomen met het verzoek mijn lage beoordeling aan te passen. Aangegeven was dat de productcode kaart tijdelijk niet op voorraad was geweest en ze mij daarom tijdelijk een code hadden toegestuurd zodat ik toch office kon installeren. Op zich zou dat heel vriendelijk zijn (hoewel bijzonder) alleen vraag ik me dan af waarom ze dat in de afgelopen 2 weken niet verteld hebben en pas na mijn negatieve review op tweakers.net.

Ik heb nu een track-and-trace code gekregen en ze zeggen mij nu wel de productcode kaart te hebben opgestuurd. Ik ga er dan ook maar van uit dat dit klopt. Ik heb daarom de beoordeling van 1 ster aangepast naar 2 sterren.

Wanneer ik de productcodekaart binnen heb, zal ik verzending aanpassen naar 3 sterren "voldoende".

---

Orginele post:
Microsoft Office 2016 NL 32/64 bits Thuisgebruik en Zelfstandigen | Legitieme Microsoft licentie | Retail | PKC Code in box besteld. Dan hoor je dus de officiele productcodekeycard te krijgen die je kan activeren. Een dag later kreeg ik een code per mail toegestuurd:

Hierbij uw digitale download link voor : Microsoft Office 2016 Thuisgebruik en Zelfstandigen NL 32/64 bits | PKC Legitieme Microsoft licentie code .
Klik hieronder om de installatie te starten

Uw productkey 1 is : XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX
LET OP : Dit product moet via de telefoon geactiveerd worden. Klik op onderstaande link

Deze code werkte niet, na contact met de helpdesk hebben ze snel weer een andere code gestuurd die ik dan wel telefonisch kon activeren. Een vaag antwoord over waar mijn productcodekaart dan blijft.

Nu al sinds 29 juli aan het mailen over waar mijn productcodekaart blijft, anders heb ik geen geldige licentie....

Edit:
Uiteindelijk productcodekaart ontvangen. Zoals beloofd 3 sterren.

Productcodekaart nooit ontvangen. Diverse mails gestuurd, maar steeds ontwijkende antwoorden. Laatste reactie was:

Beste
Wij zullen dit onderzoeken en zo spoedig mogelijk hier op terug komen
ICT Office Centre

Dit is ondertussen weer een week geleden.

Op zich snel verder geholpen, maar ik heb er niets aan want ik heb geen officiële geldige licentie.

Ik heb bij dit bedrijf mijn Office 2016 licentie aangeschaft. Betaling ging makkelijk, levering was snel en installatie verliep vlekkeloos.

Afgelopen maandag, hier windows 10 pro besteld. Vooraf even gebeld met het bedrijf om te vragen waarom het product zo goedkoop is. Daar kreeg ik een hele nette uitleg op van een vriendelijke klantenservice medewerker. Vervolgens heb ik het product besteld en heb ik er absoluut geen spijt van. De code heel snel binnen gekregen zoals beloofd en hij werkte meteen. Kortom: ik haal voortaan mijn software bij ICT Office Centre.

Ik kreeg de code binnen een paar seconden binnen, precies zoals ze beloven.

Vooraf contact opgenomen met de vraag: Waarom is de prijs voor Windows 10 Pro zo laag? Daar kreeg ik een nette uitleg op van een vriendelijke klantenservice medewerker.

Windows 10 gekocht. Installatie ging goed maar windows gaf aan dat de key al eerder gebruikt was. Ik heb meerdere keren moeten bellen om dat op te lossen.

De bestelde Windows 10-licentie lag binnen 1 minuut in mijn mailbox dus dat is positief.

Na het installeren gaf Windows aan dat de product-key al op een andere computer in gebruik was. Ik heb de shop direct gemaild. De volgende dag had ik daar nog geen reactie op (zelfs geen bevestigingsmail) dus ik heb ze vervolgens gebeld.

De eerste keer kreeg ik te horen dat er waarschijnlijk een verkeerde key was opgestuurd. Degene die er over ging zou binnen een half uur terug zijn.

3 uur later heb ik ze zelf maar teruggebeld. Degene die ik toen aan de lijn had vertelde me dat ik zelf een telefonische activatie moest uitvoeren.
Op mijn vraag waarom windows aangaf dat de key al ergens anders was gebrukt werd in eerste instantie ontwijkend antwoord gegeven. Toen ik er over ging doorvragen werd eerst gezegd dat de key misschien heel lang geleden ergens anders was gebruikt, maar daarna werd me verzekerd dat ik echt de enige ben met deze key.

De activatie per telefoon is wel gelukt, maar ik vind de gang van zaken een beetje dubieus.

Scorekaart voor ICT Office Centre