Gebruikers over webshop ICT Office Centre
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenLetterlijk nutteloos, kwam hier voor een windows 10 pro licentie heb na een week nog niets in de mail gekregen, transactie wel door gegaan maar niet de bon of bestelnummer gekregen, na het bestellen vragen ze om een goede review achter te laten om een antivirus te kunnen winnen, moet gewoon illegaal zijn. meerdere mails gestuurd, geen antwoord gekregen, werkelijk nutteloos. KOOP HIER NIETS, ALLEMAAL OPLICHTERIJ
VerzendingKreeg niets in de email geen factuur, order nummer, code maar wel een transactie
KlantenserviceReageren niet op de emails en meneer aan de telefoon was zeer irritant en onbehulpzaam
Onze excuses voor het ongemak! Heeft u een bestelnummer voor ons zodat we uw probleem kunnen oplossen?
Team ICTOfficeCentre
AlgemeenICT Office Centre heeft een nette en duidelijke site. Het bestelproces is lekker kort. en ze geven heldere instructies over vervolgstappen.
VerzendingActiveringscode voor Windows 10 Pro gekocht. Na betaling direct een mail ontvangen met een code. In Windows ingevoerd en die werd keurig geaccepteerd. Helemaal tevreden.
Algemeenwerkt perfekt snel kunnen activeren super goede ondersteuning uit leg wes prima ,we gaan voor meer aankopen
VerzendingVia de mail ontvangen
AlgemeenOffice 2019 voor MAC gekocht.Volgens de site direct leverbaar via mail. Dit was niet juist. Duurde een kleine 2 uur. Vreemd genoeg kreeg ik 2 linkjes richting Google drive om het e.e.a. te downloaden. Doet nogal frauduleus aan. Product werkt op dit moment wel, maar heb wel mijn vraagtekens hoelang dit zo zal zijn (gezien het traject hier naar toe).
VerzendingEr wordt directe levering aangegeven op de site. Dit is pertinent onjuist.
KlantenserviceEen mailtje eruit gedaan hoelang ik op mijn code zou moeten wachten. Reactie kwam binnen 1,5 uur. Inhoudelijk werd er niet gereageerd, maar ik kreeg wel mijn product.
AlgemeenHet ging buiten verwachting, snelle afhandeling. Heel erg blij mee en dat voor heel weinig geld.
Beste Amol,
Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat u tevreden bent met de klantenservice die wij bieden aan onze klanten.We hopen u weer te zien!
Team ICTOfficeCentre
Algemeenik heb hier een Windows 10 pro office licentie gekocht. het was erg makkelijk te bestellen en de activatie code krijg je gewoon via de mail lekker snel ik raad deze website zeker aan!
Verzendingsnelle levering via de mail
Beste robyn788,
Bedankt voor uw feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de klantenservice die wij bieden aan onze klanten. We zijn onze klantenservice constant aan het verbeteren om onze klanten een goede ervaring mee te geven.
Team ICTOfficeCentre
AlgemeenKreeg de prof plus versie vanwege, netjes,
Op dit moment is Office Home and Student niet op voorraad en daarom sturen we een productsleutel voor Office 2016 Professional Plus voor hetzelfde bedrag.
Moest wel telefonisch activeren.
Mail met licentie kwam na een paar uren.
AlgemeenMijn eerste ervaring was negatief, maar daar kon ICT Office Centre niets aan doen! Adobe had een wijziging aangebracht in het proces. Uiteindeljk heeft ICT Office Centra een prima oplossing aangedragen en alles werkt. Ook bij de download van Microsoft Office voor Mac werkte alles perfect!
VerzendingAlles kunnen downloaden via het net. Dus geen leveringsproblemen.
KlantenserviceDiverse mails met vragen werden binnen korte tijd beantwoord. Alles bij elkaar een prima service ondervonden.
Beste Peter Keeris,
Bedankt voor uw feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de klantenservice die wij u hebben aangeboden. We zien u graag terug.
Team ICTOfficeCentre
AlgemeenIk heb hier een Windows 10 Professional licentie gekocht. Het bestellen op zich ging goed, de levering was ook prima alleen de code werkt niet.
Beste gewoonveldman,
Team ICTOfficeCentre
AlgemeenAlle producten zijn aanwezig en is gemakkelijk te vinden tegen een redelijke bedrag. Eerstvolgende keer wordt het weer bij ICT Office Centre bestellen.
VerzendingMail ontvangen met de link erin van het product dat niet werkt.
AlgemeenLicentie voor windows gekocht en betaald, maar wordt niet geleverd. Alleen een mail met een officiele rekening.
Beste LuuStyle,
Team ICTOfficeCentre
AlgemeenNa betaling werd de key meteen geleverd via de mail, dus alles is naar wens gegaan.
VerzendingWin10 key met korting via mail, is prima gegaan.
AlgemeenSnel geleverd en werkt perfect. Goede site met veel mogelijkheden. Geen problemen ondervonden. Zeer tevreden.
VerzendingGoede levering per mail, zonder problemen ontvangen en het werkt prima.
AlgemeenIk heb een Windows 10 home licentie besteld. Binnen enkele minuten een mail met de code ontvangen. Direct geactiveerd binnen Windows en het werkt perfect.
VerzendingOntvangst van de activatiemail binnen enkele minuten. Ook direct een separate mail met de factuur ontvangen.
AlgemeenDuidelijke site gewoon als elke andere. Geen rare fratsen.
Zo makkelijk dat ik niet eens de 15 verplichte woorden kan verzinnen.
Betaald en meteen de windows licentie in de mail.
Jammer dat ze n soort van bedelen om een review hier te plaatsen.
AlgemeenPrima product en dat voor die prijs van € 13,99 voor Windows 10 home editie
VerzendingDirect geleverd
KlantenserviceGebeld met het bedrijf voor assistentie, werd direct te woord gestaan door dame die gelijk de oplossing gaf
AlgemeenBedrijf verkoopt blijkbaar tweedehands licenties.
"staat gewoon in de voorwaarden".
Kreeg na een hardware change opeens een her-activatie wizard voor m'n neus en de key werd niet meer geaccepteerd.
MS gebeld, zij gaven aan dat de key inmiddels 16 keer was gebruikt en dat ik deze niet meer kon gebruiken.
Na een korte uitleg van mijn kant dat ik de key slechts 1x eerder had gebruikt, kreeg ik de volledige uitleg. Oa. dat de verkochte key niet verkocht had mogen worden aangezien deze alleen voor mensen waren die de licentie via een bedrijf kochten waarvoor ze werkten (met beperkte gebruiksrechten).
ICTofficecentre gebeld, kreeg iemand aan de lijn die me vrij lomp te woord stond en zei dat MS onzin verkocht. "Ik had hen gewoon moeten bellen, niet MS".
Ze moesten perse meekijken met teamviewer om te valideren of ik de key wel alleen op deze pc had gebruikt.
Normaliter had ik nu opgehangen en gewoon een klacht ingediend, had echter Word met spoed nodig.
Na een 'controle' gedaan te hebben of de key daadwerkelijk gebruikt was, uiteindelijk een andere code gekregen per mail, "en een nieuwe download link van de software". De link verwees naar een google drive.
Ben nu in het proces van Open Office installeren omdat ik het niet meer vertrouw.
Zal hier nooit meer iets aanschaffen.
[Edit:
Het verbaasde me een beetje hoeveel positieve recensies er zijn voor dit bedrijf, vond het eerlijk gezegd een behoorlijk koude kermis en had niet het idee dat er in het proces iets was dat ik beter had kunnen doen om te voorkomen dat ik nu zonder werkende office zit (anders dan beseffen dat dit oplichting betreft, aangezien office 2010 voor 18 euro wel heel erg goedkoop is).
Vermoed dat de positieve reviews hierdoor komen (zit onderaan de mail vast):
Wij willen onze webshop meer naar voren promoten. Zou u dit kunnen doen via onderstaande link? en maak kans op een gratis antivirus pakket.
Review schrijven op Tweakers.Net
Manier van te woord staan is waardeloos. Vijandig en beschuldigend met uitspraken als 'dit mag wettelijk gezien' en u moet MS helemaal niet bellen.
[Edit:
Na schrijven van de review wordt ik teruggebeld door de persoon die mij eerder te woord heeft gestaan.
Lang verhaal kort, hij was het niet eens met mijn review en wilde graag verder zoeken naar een oplossing. Ik heb (geprobeerd, er was moeilijk tussen te komen) aangegeven dat ik dit niet langer wilde en het gesprek wilde beeindigen omdat ik nu geen tijd had.
Het gesprek werd afgesloten met dat hij mij "laf" vond, en "te triest voor woorden".
Als ik het het waard had gevonden, had ik aangifte gedaan wegens oplichting. Maar aangezien met dit soort aangiftes niks gedaan wordt, spendeer ik er verder geen tijd meer aan.
AlgemeenWas zeer gemakkelijk te bestellen en een zeer snelle levering. Zou het zeer zeker aanraden.
VerzendingWas een zeer snelle levering.
AlgemeenJe koopt via Ideal en binnen een minuut heb je het product. Ik kocht een Windows 10 licentie, maar twijfelde eerst over de echtheid vanwege de prijs. Ook nog gebeld met de aanbieder.
VerzendingNog niet eens 1 minuut moeten wachten, oftewel uitstekend.
KlantenserviceVoor de zekerheid gebeld of de Windows 10 licentie echt is. Ik had de vorige keer namelijk een upgrade gekocht onder de naam licentie waar ik uiteindelijk niks aan had. Maar het zijn dus echte llicenties. De verkoper gaf aan tijdje geleden heel veel codes tegelijk hebben gekocht. Hierdoor kunnen ze het zo goedkoop aanbieden.
AlgemeenSoms lijkt een aanbieding te mooi om waar te zijn, maar soms is het gewoon waar. Zo heb ik voor slechts een tientje Windows 10 gekocht. Door goede recensies op tweakers en omdat het meet 10 euro was durfte ik het wel te proberen.
Ik kreeg meteen een mail met de productcode en instructies om Windows te downloaden.