Apple Discount Center

Gebruikers over webshop Apple Discount Center

Apple Earpods besteld bij de webshop, snel binnen maar bleek namaak te zijn. Na dit gemeld te hebben direct een vriendelijk bericht terug dat er problemen waren bij de leverancier en dat ik het product mocht terugsturen en het geld retour zij krijgen. Het product is ondertussen van de website gehaald en niet meer leverbaar. Het bestelde product was dus niet naar wens, de service daarentegen uitstekend.

Levering binnen 3 werkdagen, prima.

Zie hierboven.

Apple EarPods gekocht hier. Zijn nep. Ik heb originele, en deze, en ze klinken echt heel slecht in verhouding met de echte. De draad is ook dunner & en er zit geen Appel logo op het doosje.

-- Edit

Mailtje gekregen, geld terug gekregen, en mocht de (neppe) EarPods houden.

De manager heeft contact met mij opgenomen, en mij verteld dat het niet hun schuld was maar die van de leverancier. Hij heeft het geld teruggestort, en ik mocht de neppe EarPods houden. Ook heb ik een kortingsbon van 5,- gekregen.

Overzichtelijke site met eenvoudige navigatie. Zoeken is eenvoudig en doeltreffend. Gratis verzending, wat wil een mens nog meer?

Volgende dag geleverd in goede verpakking.

In eerste instantie leek kabel niet te werken. Contact gezocht, snel response gehad dat het teruggestuurd en vervangen kon worden. Na doublecheck bleek echter dat vuiligheid in de eigen iPhone de boosdoener was en er niets met het kabeltje mis was. Toch uitstekend gereageerd op de email.

De website behoeft hier en daar nog wat verbetering en lijkt niet helemaal compatible met mobile devices. Op de desktop is het bestelproces echter spoedig verlopen.

De levering was en de bestelde kabels waren prima verpakt.

Bij ontvangst van mijn bestelling leek een kabel niet helemaal juist de functioneren, ik vermoed een kabelbreuk. Ik heb hierover contact gehad met de verkoper en deze hebben heel netjes, zonder enige twijfel of moeite 2 nieuwe kabels verstuurd. Deze kabels functioneren naar behoren.

Scorekaart voor Apple Discount Center

Webshop Keurmerk