Gebruikers over webshop Apple Discount Center
Review toevoegenDuidelijk en voordelig, site is wat vaag maar producten zien er goed en origineel uit.
KlantenserviceHoesje besteld voor de S7 van 40 euro, beviel me niet na het zien, daarna volgens de procedure retour gestuurd, pakje is zoekgeraakt. Daarna gemailt met de shop eigenaar ik kreeg 20 euro aan tegoed terug.... Alleen jammer dat ik nu niks meer nodig heb....
Had en cover voor Samsung galaxy tap besteld, na paar weken productie foutje. Maar hen mailtje gestuurd met foto, zelfde dag nog nieuwe opgestuurd.
VerzendingZeer snel
KlantenserviceTop!
Had een samsung tab s2 bookcover cover besteld en kreeg een slechte imitatie thuisbezorgd.
Nu kan het zijn dat dit niet opzettelijk gedaan is, maar het is toch zeer zeer slordig.
Het is nu kijken hoe lang het duurt voordat ik mijn geld terug krijg.
Gebeld met de eigenaar (gok ik) en kreeg niet echt een antwoord dat vertrouwen opwekte bij mij.
Hierna een whatsappje gestuurd waar ik geen reactie op kreeg.
We wachten af
Beste Fama,
De Book Cover is niet namaak. De sleuf in de voorkant is voor de speaker zoals deze aanwezig is bij de Galaxy Tab S2 (8, LTE/4G).
We hebben echter wel de verkeerde afbeeldingen op onze website gebruikt (zonder sleuf).
De afbeeldingen zullen we corrigeren en het er duidelijk bij vermelden.
Apple Discount Center
M.b.t. de whatsapp waar u naar refereerd hebben we maandagochtend op gereageerd. Dat weekend was het erg druk en hadden we geen computer tot onze beschikking. Excuses hiervoor.
Geld is ondertussen terug dus dat is netjes.
Echter ben ik nog steeds van mening dat het product namaak is, het gleufje is inderdaad voor de 4G variant maar zag eruit alsof deze amateuristisch gesneden was, de naam Samsung slecht leesbaar was, het hoesje onder de deukjes zat, het gat voor de camera niet goed aansloot op de lens, de connectie puntjes ook niet perfect paste op de tab, de magneten niet sterk genoeg waren om de uitgebeelde standen te kunnen vasthouden en het hoesje zag er van lagere kwaliteit uit dan het origineel.
Ik heb later bij mediamarkt het zelfde hoesje gekocht en het was werkelijk een wereld van verschil.
De artikelen zijn scherp geprijsd, de bestelling en levering verloopt soepel.
Op veel andere shops wordt geclaimd dat het originele Apple onderdelen betreft, terwijl dit na levering niet het geval blijkt te zijn - met bijbehorende problemen van dien. Zeker weten doe je het nooit, maar de geleverde artikelen lijken inderdaad echt van het Apple merk te zijn.
De levering ging snel en soepel en was prima verpakt.
KlantenserviceM'n bestelling bestond uit kabeltjes, USB oplader en een iPhone 6 batterij. Zowel een kabeltje als oplader bleken niet goed te functioneren. Zonder enig probleem kreeg ik een nieuwe (werkende) toegestuurd, zonder ingewikkeld gehannes. Helemaal fijn!
Ik heb hier mijn Apple Earpods besteld. De prijs zat ruim onder de reguliere verkoopprijs. Uitstekende klantenservice en gratis verzendkosten! Zeer tevreden.
VerzendingGratis verzendkosten, de volgende dag in huis.
KlantenserviceBinnen twee weken raakten mijn oordopjes defect. Via een mail een beroep gedaan op de garantie, binnen 10 minuten een vriendelijke mail terug ontvangen dat er direct een nieuw paar oordopjes naar mij werd verzonden.
Dus, heel scherp geprijsd en een uitstekende service. Ik kan iedereen aanraden hier je Apple accessoires en ook je andere telefoon accessoires aan te schaffen. (Ze bieden niet alleen Apple producten aan)
Apple earpods besteld bij deze winkel. Alles netjes op tijd afgeleverd, en de klantenservice heeft al mijn vragen netjes beantwoord. (Zowel via E-mail als via Whatsapp)
VerzendingHet bestelde pakket was zoals op de site vermeld de volgende dag in huis.
Goed gesealde envelop met daarin een Apple Earpod die verzonden was per DHL Parcel. Apple Earpods zijn inderdaad origineel en dat voor een lage prijs!
Probleem gehad met de Earpods, dus de klantenservice gecontacteerd. Handige Whatsappservice, binnen 1 minuut antwoord gekregen op mijn vraag! Ze boden mij aan gelijk een nieuw paar te verzenden en die kwam zoals beloofd de volgende dag binnen.
De winkel leverde de bestelde originele Lightning-kabel wel, maar een dag later dan van te voren aangegeven. Ook werkte de Track&Trace code bij mij niet.
VerzendingDe kabel werd degelijk beschermd verzonden in een envelop. Helaas was de levering een dag later dan vooraf aangegeven, en werkte de gemailde track&trace code niet.
Beste theblindman,
Excuses dat u de lightning kabels een dag later dan verwacht binnen kreeg. Mag ik uw ordernummer zodat ik kan zien waarom u de kabels later binnen kreeg dan verwacht? Kan dit wellicht komen door afgelopen feestdagen?
Afgelopen zaterdag had DHL website problemen met pakketten die onderweg waren en zodoende werkte de track en trace code niet.
Hier kunnen alleen melding van maken maar om dit in de toekomst te voorkomen ligt bij DHL.
Bestelproces en website prima in orde. De EarPods die ik besteld had, waren minder. Leek om neppe EarPods te gaan en niet de originele zoals aangegeven op de website. Dit was vooral te merken aan de slechte afwerking van de oordopjes en de geluidskwaliteit was ook minder. Dit probleem is met behulp van de goede klantenservice opgelost.
De volgende dag had ik een nieuw paar thuis. Deze waren goed afgewerkt en de geluidskwaliteit was ook beter. Toch vergeleken met de EarPods die bij de iPhone 6s Plus zijn geleverd, lijkt het geluid bij die van het Apple Discount Center toch wat "doffer" te zijn. Daardoor nog enigzins sceptisch over deze website en de producten.
In eerste instantie verkeerd product geleverd. Dit is goed door de klantenservice opgelost en de volgende dag kreeg ik betere EarPods binnen.
De eerste EarPods die ik heb gekregen, heb ik hier vergeleken met EarPods die bij een iPhone zijn geleverd. De afwerking was minder en bepaalde delen bestonden uit 2 stukken plastic terwijl dit bij het origineel minder zichtbaar is. (zie foto: http://imgur.com/WVcEMWs)
Daarnaast was de geluidskwaliteit bij de eerste EarPods veel en veel slechter. Dit was bij het 2e paar dat ik heb gekregen beter maar naar mijn idee nog steeds niet gelijk aan het origineel.
Snelle reactie (probleem zelfde dag nog opgelost) Klantenservice hecht veel waarde aan reviews, wat ik erg goed vind
Beste Gertjan,
Zoals ook in de mail naar je toe vind ik het heel vreemd dat er een naad zit in de earpods.
Ik heb diverse earpods bekeken en daar zit geen naad terwijl het 1 partij is.
Hier zijn de foto's te zien:
Het zijn originele earpods. En ik begrijp echt niet hoe dat het kan dat er een naad zit.
De earpods komen in het plastice doosje (dat is de bulk verpakking zoals anderen die ook verkopen)
Wil je de earpods in retail verpakking is dat ook uiteraard mogelijk maar die zijn iets duurder maar ook gewoon te koop.
Edit:
In de Earpods van de iPhone 6S zit een naad waar Gertjan dit aangeeft.
Om te voorkomen dat er nog foute Earpods bij onze klanten terecht komen controleren we eerst de earpods voordat deze verstuurd worden.
Voor het eerst iets gekocht bij Apple Discount Center,
Na wat mis verstande is dit heel netjes opgelost.
Snelle levering en response klanten services. Ook in het weekend!
Heel vervelend wat u nu meegemaakt heeft. Naar onze mening hebben we echt originele kabels en oordopjes ook ingekocht. Uiteraard hoort u niet bovenstaande items mee te maken.
We verkopen veel oordopjes/kabels en hebben daar zeer minimaal klachten over. En deze lossen we ook altijd goed op.
We hebben u ook een email gestuurd en hopelijk ontvangen we spoedig een bericht van u.
Jeroen
Apple Discount Center
Snel besteld, gelijk een email hierover gekregen.
Er wordt gezegd dat je een link krijgt om je bestelling te volgen, helaas is deze niet bij de mail toegevoegd
Goed in bubbeltjesplastic en in de brievenbus ipv aan huis. Ik heb aangegeven dit ook te willen. Prima!
Bestelling was prima te doen, de webwinkel komt op mij wat rommelig / weinig professioneel over.
De bulkkorting (korting bij bestelling van 2 of 5 stuks) die je krijgt bij Apple Discount Center trok mij uiteindelijk over de streep om hier te bestellen; is een leuke toevoeging als je meerdere exemplaren nodig hebt, of een bestelling doet voor jezelf en iemand anders tegelijk.
Bestelling zou binnen 24 uur plaatsvinden. Na bestelling ontving ik een code voor Track & Trace, die niet werkte. Volgende dag werd inderdaad keurig mijn bestelling bezorgd, maar de T&T-code heeft niet gewerkt. Maakte voor mij niet veel uit, maar als je er thuis voor moet blijven zou dit beter kunnen.
Makkelijk bestellen en een goede prijs. Vooral de oudere apple adapters waar ik naar op zoek was hebben ze in voorraad.
KlantenserviceToen de prijs tijdens mijn bestelling omhoog ging, was een mailtje naar de klantenservice genoeg om de prijs alsnog aan te passen. Superservice van Jeroen. Hopelijk nu snel in huis...
Beste Henk,
Bedankt voor je bestelling & positieve review.
Vanavond wordt je bestelling verstuurd en als er geen vreemde dingen gebeuren wordt deze morgen aangeboden aan je.
Vanavond ontvang je de track en trace code van DHL.
Bedankt
Overzichtelijke website, makkelijk betalen via paypal, goed telefonisch te woord gestaan. Nette levering volgende dag via brievenbuspost DHL, goed verpakt product, te oordelen aan de buitenkant van het product, origineel product
VerzendingLevering was goed en snel als afgesproken
KlantenserviceNetjes te woord gestaan naar aanleiding van de vraag wanneer het product geleverd zou worden en het werd op de afgesproken tijd ook geleverd
Vlotte bezorging, nette site en het product dat je verwacht in goede staat. Wat mij betreft alles wat een webshop nodig heeft.
VerzendingDe verzending was gedaan via bubbel-enveloppe omdat dit kon. Ik vind deze optie beter dan een pakket, want die kan ik door de tijden nooit ontvangen.
Product gemakkelijk te vinden, betalen was ook geen probleem, product op tijd geleverd, nu heb ik > 15 woorden
VerzendingHeb een autolader gekocht voor mijn iPhone 6S, met kabel, is geen aanrader.
Kabel wordt niet geaccepteerd door de iPhone 6s, moet zogenaamd originele kabel zijn, nou echt niet, gelijk foutmelding en de lader heeft ook te weinig capaciteit als ik mijn originele kabel gebruik.
Geef wat meer geld uit en koop kwaliteit, ik heb inmiddels een Belkin autolader besteld met originele kabel bij een andere leverancier, apple verkoopt deze autoladers ook.
Beste Jan,
Bedankt voor de review.
U meld na een maand dat de kabel het niet doet (doa dead on arrival). Ik vraag aan u of u de kabel retour wil sturen zodat we deze kunnen bekijken en u dan dezelfde dag nog een nieuwe op te sturen met vergoeding van de verzendkosten. Dit was echter te veel moeite voor u.
De kabel die u heeft is een originele Apple kabel. We hebben problemen gehad met een leverancier maar dat was voordat u de kabel besteld had.
U kunt uiteraard de kabel retourneren en wanneer deze inderdaad kapot is dan vergoeden we inderdaad de aanschafkosten incl de verzend kosten.
Lightning kabeltje besteld. Bezorging en inhoud zoals gewenst. Vanzelfsprekend niet in de premium verpakking, maar het was dan ook duidelijk dat het om een OEM versie ging.
Een Apple lightning kabel gekocht. Men meld dat het om een originele kabel gaat en doordat het in bulk is gekocht men het goedkoper dan normaal kan aanbieden. Maar de kabel is van PVC gemaakt en ook de connector sluit anders aan dan de originele. Ook ging het laden bij ingebruik nemen super langszaam.
Nu iets meer dan de maand later, laadt mijn telefoon niet meer op.
Slechte namaak kwaliteit dus.
Per normale briefpost verzonden en voldoende verpakt. Maar kan dus beter.
Beste jr_dijkstra,
Onze excuses voor het ongemak. ik verwacht dat er een verkeerde kabel naar u opgestuurd is. Is het goed als we vandaag een originele (iPhone 6) kabel naar u opsturen? Mocht u ooit overstappen dan blijft de kabel ook werken.
Graag vernemen we uw reactie. Ook zouden we graag horen hoe we de kabel beter hadden kunnen versturen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
We hebben een probleem gehad met een leverancier.
Vandaar dat we bepaalde producten als origineel verkochten maar dat niet waren. Met deze leverancier werken we niet meer en verkopen via tweakers alleen nog maar originele producten.
Bij Apple Discount Center een iPhone adapter gekocht. Op de website wordt geadverteerd met een originele Apple adapter, dit is niet waar. Vandaag product geleverd gekregen en het is duidelijk chinese namaak en geen Apple lader.
We hebben een probleem gehad met een leverancier.
De eerste lader die ik bestelde werkte niet goed icm een iPhone 4s. Maar geen probleem, dat werd meteen opgelost met de aanbieding om een andere te sturen. Goede service dus.
Levert namaak producten, geen originelen. Heb hier een Apple Magsafe oplader besteld en direct retour gestuurd, aangezien het product incompleet was en binnen een paar seconden enorm heet werd.
VerzendingLevering was snel en netjes
KlantenserviceHeb binnen een week na het terugsturen van het product een refund gekregen, inclusief door mij gemaakte verzendkosten.