Gebruikers over webshop Apple Discount Center
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIndertijd bestelde ik voor m'n iPhone 5 een nieuwe batterij bij het Apple Discount center. Deze batterij leek nieuw en was perfect ingepakt. Echter, het batterij scherm werd nooit ge-updated (ik kon nooit zien hoeveel percent een bepaalde app gebruikte enz). Ik testte de batterij vervolgens met Coconut Battery. Deze vertelde me dat de batterij al enorm veel cycli achter de rug had, en dus volledig versleten was.
Originele Apple oplader werkt niet .Kon het terug sturen . Tot op heden geen reactie.
VerzendingOp 20 februari heb ik bij Apple Discount Center een Originele Apple Magsafe 2 Power Adapter 45W gekocht. Deze had al vanaf het begin kuren . Laadde niet op , verkeerde kleur lamp tijdens het opladen .
Tijdens het opladen brandt het lampje van de magnetische stekker dan heeft deze de kleur groen , terwijl deze rood zou moeten zijn .
Soms brandt het lampje maar laad deze niet ,.
De snoer moet je je in een bepaalde richting leggen , anders laad deze niet op.
Hierover mailde ik bovenstaand bedrijf . Hun reactie van ene Jeroen . In de verpakking terug sturen en in hetzelfde email staat . Binnen 14 dagen een werkend product in huis of binnen 3 dagen geld terug .
Al een paar keer een email gestuurd met de vraag hoe de situatie is. Tot op heden geen reactie . Op 20 april probeerde ik hun te bellen , je krijgt dan een bezet toon . 078-7601951
Op 20 april heb ik mijn klacht ook geplaatst op Klachtenkompas van de Consumentenbond . Ook hier reageert Geelmedia niet.
De eigenaar van de winkel zou ook bereikbaar moeten zijn op. Dit is; info@geelmedia.nl en op info@applediscountcenter.nl
Indien u ook klachten heeft met een leverancier , kunt die ook melden op Klachtenkompas .
Bij de aankoop van een product heeft u altijd een wettelijke garantie. Dit betekent dat u recht heeft op een goed product.
De eerste 6 maanden na aankoop maakt de wet het je gemakkelijk; als het product stuk gaat of als er iets mis mee is, hoef je niet zelf te bewijzen dat je het normaal gebruikt hebt. De bewijstlast ligt bij de verkoper. Je hebt dus recht op gratis reparatie of vervanging.
Nu wil ik mijn geld terug .
Adres:;
Strobenen- Bogerd 24 .
3343BW Hendrik Ido Ambacht .
Apple Discount Center is een handelsnaam van GEEL media
KvK . 57651043
De oplossing
Nu wil ik mijn geld terug .
Er komt geen reactie op mijn email.
Er is een slecht product geleverd
Mijn dochters hebben alle 3 Iphone oortjes gekocht. Betaalbaar voor 10er meiden. Van de ene doet 1 oortje het niet. Geen reactie op mijn mails. Telefoon in gesprek. Site offline. ik ben bang dat mijn meisje naar haar zelf betaalde oortjes en haar centjes kan fluiten.
VerzendingVerzenden ging snel en netjes.
KlantenserviceGeen reactie op mijn mails. Telefoon in gesprek. Site offline. Niet bereikbaar,
Mocht mijn product opsturen voor garantie. Na opsturen helaas geen reactie meer en site is uit de lucht. Contact met bedrijven die op dezelfde adres staan geregistreerd worden genegeerd/geblokkeerd.
Op zoek naar vervangende Apple Earbuds kwam ik op de site van Apple Discount Center terecht waar ze de buds op voorraad hadden tegen de gunstigste prijs. Bestellen en betalen is erg simpel en snel gedaan. Zelf heb ik van de mogelijkheid gebruik gemaakt om met PayPal te betalen, ook dat ging uitermate snel en soepel.
Duidelijke website, valt verder weinig op aan te merken.
De levering was uitermate snel, ik meen in twee dagen al binnen. Verzendkosten zaten al in het bedrag inbegrepen dus geen aparte kosten voor verzending.
Verpakt in een bubbelenvelop was het doosje voldoende beschermd tegen de schade door het verzenden. Het pakketje paste door de brievenbus dus ervoor thuisblijven was niet nodig.
MB770G oordopjes zijn gewoon NEP, had ik nu maar de reviews op tweakers gelezen voordat ik er 2 had gekocht... geluid is compleet niet in balans, en klinken heel blikkerig vergeleken met de originele. Ook is de afwerking erg slecht, er staken stukjes ijzer uit die ik in mijn vinger geprikt kreeg.
VerzendingWel snel geleverd, voor wat het waard is..
Oordopjes zijn niet origineel, terwijl op de site staat dat ze dat wel zijn. Ik heb verder ook meerdere keren slechte oordopjes ontvangen (microfoon doet het niet, geen bass) van deze site. Je moet ook niet naar de reviews kijken van de producten, de website zet namelijk alleen de reviews op van mensen die het goed beoordelen.
VerzendingProducten zijn redelijk snel verzonden, hoewel de retour 2 weken lang duurde
'originele' iphone kabel gekocht van 2 meter lang. die zijn nogal kwetsbaar en duur, bij de ADC wat fatsoenlijker geprijsd. bestellen en betalen ging goed.
Verzendingde volgende dag in huis!
Prima webshop met scherpe prijzen. De producten zijn makkelijk te vinden op de website, alles is zeer overzichtelijk. Verbeterpuntje: het aanbod zou nog wel uitgebreider kunnen b.v. door het toevoegen van VGA/DVI converters. Deze heb ik helaas niet gevonden bij Apple Discount Center.
VerzendingRecentelijk besloot ik een setje EarPods te kopen voor mijn iPod Shuffle van de derde generatie. De levering van het product verliep via DHL en het lag de volgende dag in de brievenbus. Het is altijd prettig om je pakketje te kunnen volgen en vervolgens in je brievenbus te vinden zonder dat je thuis hoeft te zijn of iets hoeft te tekenen. Perfect.
Na ontvangst van de EarPods ontdekte ik dat volume regeling op de EarPods niet werkt met mijn iPod shuffle. Na een aantal mailtjes troubleshooten kwamen we tot de conclusie dat de EarPods niet werken met mijn iPod shuffle omdat deze te oud is, dit staat op de officiële Apple website. Ik de oordopjes NIET te willen retourneren omdat ik ze nog kan gebruiken met mijn MacBook, daar werken ze prima. De medewerker was zeer vriendelijk en stelde een alternatieve set oordopjes van Apple voor mijn iPod shuffle, deze zouden wel werken. Gezien de vriendelijke prijzen heb ik deze direct bijbesteld. De medewerker dacht goed mee en was zeer vriendelijk. Het is jammer dat Apple heeft besloten om de nieuwe EarPods niet te laten werken met mijn iPod maar dit is natuurlijk niet iets waar het Apple Discount Center iets aan kan doen. Misschien een verbeterpuntje om dit nog wel toe te voegen aan de product informatie? Over het algemeen wel een zeer goede ervaring door de snelle en vriendelijke service en de scherpe prijzen!
Ik heb bij deze webshop "Originele Apple Earpods" besteld echter zijn deze van waardeloze kwaliteit. De geluidsregelaar kan je met gemak uit elkaar trekken, ook is de kabel van zeer matige kwaliteit.
Zeer ontevreden over deze webshop
Onze producten zijn 100% origineel. Uiteraard kan er onverhoopt iets met het bestelde product aan de hand zijn.
Voordat we overgaan op vervangen willen we eerst het kapotte product retour hebben, we vergoeden dan uiteraard ook de retourkosten.
We leveren dus niet meer zomaar nieuwe producten.
Niets bijzonders, gewoon een webwinkel waar je kunt bestellen.
Ik geef ze voldoende ipv uitstekend omdat ik niet gediend ben van zeuren of je een review wilt schrijven op tweakers.net, kieskeurig en hardware.info.
Bij deze
De Apple Magsafe 2 adapter die ik bij ze bestelde bleek een Chinees nepmodel te zijn! Dit was aan meerdere dingen te herkennen, zie o.a. youtube. Ik mailde ze mijn verbazing, en kreeg dit terug:
- - -
Dat is niet de bedoeling. Excuses voor het leveren van een foute Magsafe Adapter.
We hebben het gecontroleerd en u heeft helemaal gelijk. We gaan er direct mee naar de leverancier.
We zullen u direct crediteren, zou maximaal binnen 2 dagen op uw rekening moeten staan.
Excuses nogmaals.
Met vriendelijke groeten,
- - -
Dat dit uberhaupt kan gebeuren moet te denken geven.
Product was een dag later in mijn handen dan verwacht, maar ik weet niet zeker waar de vertraging lag.
KlantenserviceHoewel ik mijn geld terug heb gekregen, vraag ik me sterk af of andere mensen die benadeeld zijn hiervan op de hoogte worden gebracht en worden gecompenseerd. De email maakt daar geen melding van.
Overzichtelijke website, goede service en verzending. Nadat ik had geconstateerd dat het geleverde product niet goed functioneerde is dit probleem meteen opgelost.
VerzendingDe verzending is uitstekend. Een dag nadat ik de bestelling plaatste werd het product door DHL thuis bezorgd.
KlantenserviceUitstekend: Ik had een Apple USB lichtnetadapter van 5W (A1400) besteld. Toen ik de adapter eenmaal in gebruik had genomen kwam ik er achter dat de adapter geluid produceerde tijdens het opladen. Dit defect heb ik gecommuniceerd met de winkel waarna ik morgen een nieuwe adapter mag verwachten! Hier ben ik zeer over te spreken.
Bestelling plaatsen ging makkelijk en het pakketje werd door brievenbus bezorgd. Prettig omdat ik niet thuis hoef te zijn.
VerzendingZorgvuldig verpakt en door brievenbus.
Via de website de gewenste producten gemakkelijk kunnen vinden en vergelijken. Tot zover gaat het goed...
Aanvulling: ondertussen contact gehad met se webshop, review zal worden aangepast
Overzichtelijke website en dito bestelproces. Mogenlijkheid tot achteraf betalen welke mijn voorkeur geniet boven vooraf betalen en (eventueel) weer moeten terugvorderen. Prima eerste indruk!
4x de lange (2m) Lightning kabel besteld. Heb hier eerder ook 2x de korte (1m) Lightning kabel besteld en deze werkten goed en waren voor zover ik kon zien origineel Apple en gebruik ik al meer dan een half jaar naar volle tevredenheid.
Kwaliteit van de 4 kabels was (zeer) goed, voelen aan als origineel en zijn dat volgens mij ook. 1 Kabel werkte niet, direct zonder problemen een nieuwe opgestuurd gekregen welke goed werkte.
Al met al zeer tevreden.
Verpakt in bubbeltjes envelop, helemaal goed.
KlantenserviceSnelle reactie en probleem snel opgelost, top!
Kabeltje bestelt. Helaas de verkeerde binnen gekregen. Kan gebeuren... Contact opgenomen en volgende dag meteen het juiste product ontvangen. Oude mocht ik ook nog eens houden. Prima opgelost dus.
Na veel andere reviews gelezen te hebben over dat deze winkel nep artikelen verkoopt heb ik toch een 'origineel' (als aangegeven) Apple Silicone case gekocht voor mijn iPhone. Echter bleek deze van waardeloze kwaliteit en paste niet eens om mijn telefoon!
Bij deze ook een waarschuwing aan potentiële klanten:
VERMIJD deze webshop, er worden blijkbaar alleen goedkope nep-producten verkocht.
Het product zou de volgende dag geleverd moeten worden, dit duurde echter twee dagen. Redelijk verpakt.
KlantenserviceUiteindelijk de klantenservice gesproken, bestaande uit één persoon; de eigenaar van het bedrijf. Ik heb uiteindelijk het product moeten terugsturen en heb mijn geld terug gekregen.
Beste Fotvoren,
kunt u via de email of via een PM mij uw naam en bestelnummer laten weten?
Alvast bedankt
Apple Discount Center
Wij hebben hier Apple EarPods gekocht die verkocht worden als officieel Apple product. Dit is echter niet waar. Zelfs bij een 2e levering blijkt de kwaliteit treurig te zijn. Je kunt duidelijk horen dat dit niet de officiële Apple EarPods zijn. Het geluid is hol, en bas ontbreekt.
KlantenserviceWij zijn netjes en razendsnel geholpen door de klantenservice.
Beste Rourke,
kunt u via de email of via een PM mij uw naam en bestelnummer laten weten?
Alvast bedankt
Apple Discount Center
Ik moet terugkomen op deze review. AppleDiscount heeft mij kort na het plaatsen van de review benaderd. Ze hebben het op uitstekende wijze opgelost. De 3e levering was met uitstekende EarPods.
Ik kan de review helaas niet meer aanpassen, maar ik ben nu uitermate tevreden over product, levering, en service. We hadden puur pech met de eerste 2 leveringen.
Bedankt AppleDiscount!