Beste365

Gebruikers over webshop Beste365

Na niet leveren en niet terugbetalen is het winkeldomein niet meer beschikbaar. Deze tent is dus waarschijnlijk failliet (terecht dus). Naar mijn geld kan ik nu wel fluiten.
Oppassen waar deze oplichters weer terug uit het gras kruipen!

Nooit geleverd, veel beloofd, niets nagekomen, niets teruggestort. Uiteindelijk oplichters dus.

Telkens beloftes doen, en niet nakomen. Uiteindelijk geen reacties meer, ook niet na aangetekende brief.

Bij het ontvangen van mijn bestelling bleek dat ik niet de tv had ontvangen die ik dacht te hebben besteld.
Het is dus niet de tv die op de afbeelding staat!!
Naar mijn mening is het zelfs een oudere tv die minder waard is, en dus goedkoper is ingekocht.
Ook worden de telefonisch besproken afspraken niet nagekomen en reageert meneer niet op e-mails.
Het invullen van het retourformulier had ook niet veel zin, omdat ook hier geen reactie op kwam.
Al met al de tv dus moeten houden. Maar zeker niet blij met de levering.

Er is dus een andere tv geleverd dan ik dacht te hebben besteld. Duidelijk niet de tv van de afbeelding.

Na het eerste contact meer dan 6 keer proberen te bellen, maar hierna geen gehoor meer. Ook geen antwoord op mail, en retourformulier

Ik had eerst een CAT S50 besteld. Aangezien die maar niet aan kwam, heb ik mijn geld terug gevraagd. Hier kreeg ik geen reactie op. Op de site had ik een Samsung S5 zien staan en vroeg of deze wel binnen was, op deze mail kreeg ik meteen antwoord. Na wat mailen gingen ze me de Samsung opsturen en het verschil terugbetalen. De samsung had ik meteen in de bus, maar het geld? Daar zit ik nog steeds op te wachten. Ik mailde nog 3x naar de klantenservice maar je moet niet denken dat ze moeite hebben gedaan om te antwoorden.

Nooit iets kopen, meest triestige online webshop.

Levertijd is niet zoals vermeld. Pakketje was veel te laat!

Meest slechte Klantenservice ooit. Reageren amper of niet, enkel als het goed uitkomt voor hun.

Eerst had ik mijn twijfels omdat het mailtje van verzonden niet verstuurd was. Maar mijn nieuwe mobiel (xperia z3 compact) was netjes op tijd en goed ingepakt verzonden.
Zal zeker weer bij hun bestellen. Mooi overzichtelijk en mooie prijzen.

Maar de mail diensten mogen wel wat verbeterd worden of pas tenminste de tekst aan dat je gewoon niet dat emailtje van versturen verstuurd, want dan verwacht je dat tenminste ook niet.

24 uurs levering bleek 3 weken te worden en dan ook nog verkeerde kleur telefoon geleverd. Een bestelde en betaalde geheugenkaart heb ik na 4 weken niet gezien. Ik ga er van uit dat ik dit geld kwijt ben.

Zie alle verhalen hieronder. In het begin nog excuses als vakantie, collega's die er een rommeltje van maken en de ziggo storing. Hierna geen reactie meer op mails / bellen.

Gewoon besteld, website lijkt ok etc. Echter het product was verzonden gemeld, maar kwam niet aan. Volgens hun had de post het kwijt gemaakt. Ik heb gevraagd om geld terug, maar nu na dik een maand nog steeds niets.
Na 2 weken bericht gekregen dan een collega er een potje van had gemaakt en dat ik de track&trace die avond zou krijgen. Niets van dit alles.
Nog steeds geen product of geld retour.

Nachtmerrie bestelling dus. Nachtmerrie-shop.

De bestelling was verzonden gemeld, maar kwam nooit aan. In theorie kan dat een keer gebeuren natuurlijk, werd echter niet gerepareerd.

Zie de algemene beoordeling. De service/terugbetaling is volledig afwezig. Ik heb wel 1 reactie gehad (soms krijg je volledig geen reactie), maar ook dat heeft nergens toe geleid.

Makkelijk en snel besteld. Voor 18:30 besteld, volgende dag in huis! Dat is duidelijk niet zo! Product kon niet geleverd worden en de annulering was dramatisch. Na anderhalve maand eindelijk mijn geld ontvangen na vele stappen te ondernemen. Bedrijf blijft beloven maar weigert actie te ondernemen. Pas dus heel erg goed op want heb contact gehad met andere forumleden en zij hadden dezelfde problemen! Let ook op dat alle gegevens niet kloppen zoals rekeningnummer, adres, naam van de bv etc! Heb alles tot de grond uitgezocht met andere leden en er klopt helemaal niks van.

Product is nooit verzonden, was niet op voorraad. Dit is mijn niet verteld. Telkens worden er beloftes gedaan maar wordt niet nagekomen.

Waardeloos! Via e-mail nauwelijks contact te krijgen en telefoon wordt nooit opgenomen. Ene na de andere leugen en belofte. Totaal klantonvriendelijk. Heb gelukkig na anderhalve maand mijn geld terug ontvangen na enorm veel stappen te ondernemen waaronder aangifte.

Makkelijk bestelling te plaatsen, overzichtelijke site. Enigzins traag. Betaling ging goed. Wat je mag verwachten van een site.

Waardeloos! Het is nu vrijdag, vorige week woensdag avond besteld met de belofte: voor 18:30 besteld morgen in huis. Afgelopen zaterdag nog niks gehoord van mijn bestelling, alleen een bevestiging van betaling (dat wel natuurlijk :')). Proberen te bellen maar krijgt alleen maar een Voicemail. Uiteindelijk gemaild en kreeg maandag dezelfde dag antwoord. Mijn toestel zou dezelfde morgen zijn verzonden en morgen bezorgd moeten worden. Inmiddels nog steeds niks binnen! Lijkt mij gewoon sprake te zijn van misleiding en liegen. Afgelopen woensdag gemaild met de vraag of de bestelling wel verzonden was en of ik een track & trace code mocht hebben en hoe het anders met mijn bestelling zat. Tot op heden geen antwoord gehad, ook na meermaals vragen om antwoord. Via de telefoon nog steeds iedere keer Voicemail. Met als excuus dat er een storing is met de telefooncentrale, terwijl er gewoon gebruik wordt gemaakt van een 06-nummer. Om te huilen dit. Inmiddels gemaild dat ik mijn geld terug wil. Benieuwd of ik daar nog ooit iets van terug zie.

Schandalig slecht. Geen antwoordt op mails, telefonisch niet bereikbaar enkel Voicemail. Wordt hiermee niet geholpen met het probleem dat ontstaan is. Ik raad iedereen aan hier niks te kopen, goedkoop is duurkoop! Kleine kans op levering naar mijn ervaring.

Voelt als oplichtingspraktijken aangezien wij op 19-8-2015 een Galaxy 5 hebben besteld en betaald dmv iDeal.
Vervolgens geen mail gehad met een bevestiging, geen reactie op mailtjes en zijn telefonisch niet te bereiken.

Advies: bestel hier nooit iets.

Dramatisch aangezien ze beloven binnen een dag te leveren en wij na 9 dagen nog geen 1 reactie hebben gehad.

Nog slechter. Geen contact mogelijk vanuit Beste365. Geen reactie op diverse mailtjes.

Mijn smartphone besteld via beste365.nl. Ik heb deze besteld op 19-08-2015, helaas heb ik nog niks mogen ontvangen, terwijl zij vermelden: voor 18:30 besteld, morgen in huis. Na wat enkele mailtjes heb ik nog steeds geen feedback gehad. Zij staan wel ingeschreven bij de Kvk, maar na wat research is de KvK nummer die zij vermelden van een bedrijf genaamd: Barnafi online webshops. Ik heb contact met dit bedrijf gezocht en zij hebben nog nooit gehoord van beste365.nl. Ik wil niet meteen bevestigen dat beste365.nl niet te vertrouwen is, maar als ik verder geen bestelling meer ontvang, dan is mijn tip om deze site niet meer te vertrouwen.

8 dagen later en nog steeds niks ontvangen. De verzending loopt dus zeer stroef.

Er staat overal een telefoonnummer, maar deze wordt nooit beantwoord. Op mails reageren ze ook niet.

Overzichtelijke site met goede prijzen. Veel producten. Betalings mogelijkheden genoeg al zou Paypal ook wenselijk zijn.

Galaxy S5 op 18-08-2015 besteld en betaald (was op voorraad) maar na ruim een week nog steeds niet geleverd. Wel een bevestigings mail gehad van bestelling en betaling. Daarna kreeg ik een mail over de Ziggo aanval. Dat kan gebeuren. Na mijn vraag hoeveel vertraging dit zou gaan opleveren kreeg ik het antwoord: Vandaag wordt deze verzonden. Dat was op 21 augustus. Nu is het 27 augustus en nog steeds niets ontvangen en geen reactie meer op de mail.

Telefonisch niet bereikbaar. Geen of slechte reactie op mail. Geen status updates. Volgens "Frans" is het pakketje al twee verzonden. Echter geen reactie meer op de mail. Pakketje nog steeds niet ontvangen. Krijg ook geen tracking nummer of verzend bevestiging. Hier zal ik nooit weer iets bestellen. Er kan altijd iets mis gaan maar communiceer dit met de klant.

Er wordt beloofd 'Voor 18.30 uur besteld, morgen in huis'. Dat is niet zo. Mijn product was na twee weken nog niet geleverd dus besloten om het te annuleren. Ondertussen al weken aan het wachten op mijn geld! Maak me inmiddels echt zorgen. Voor mij nooit meer...

Product nooit ontvangen! Was schijnbaar niet op voorraad, maar dat stond niet in de webshop. Ben nooit op de hoogte gesteld.

De klantenservice is waardeloos. Telefonisch zijn ze niet te bereiken en per e-mail krijg je slechts na enkele dagen korte onduidelijke berichten. Ook wordt je totaal niet op de hoogte gehouden.

Ik kon snel een bestelling plaatsen en kreeg direct een email met de order bevestiging. Product was duidelijk op de website beschreven. Helaas vond ik door de reviews op Tweakers het wel spannend om een bestelling hier te plaatsen. Daarnaast gaf het bedrijf aan "20 jaar ervaring" te hebben. Maar dat werd tegengesproken door aspirant status bij een keurmerk site en problemen met levering statussen.

Het is gelukkig goed gekomen met de bestelling. Hij werd op tijd geleverd.

Mijn advies aan dit bedrijf: als je wilt blijven concurreren op prijs en geen verzendkosten, dan raad ik aan om te werken aan automatiseren van je statussen.

Levering was op tijd. Precies zoals de website had aangegeven (na 3 werkdagen). Er was wel onduidelijkheid over de leveringsdatum, want die was niet gegeven. Ik mailde daarover en kreeg direct een kort berichtje terug met een leveringsdatum. De verpakking was een beetje overdaad, maar goed en stevig. Ik bestelde een controller en die werd bezorgd in een gebruikte DHL doos. Veels te groot, maar het pakketje kwam goed aan.

Het bedrijf reageert snel op je email met een kort antwoord.

Maandagmorgen 08.00 uur besteld, dinsdag 12.00 uur in huis.
Na bestelling via mail een bestelbevestiging ontvangen, direct daarna een betaal bevestiging ontvangen en tegen 17.00 uur een nieuwe status "verzonden" via mail ontvangen.
Nog nooit zo snel en een goed gevoel gehad bij deze bestelling!

---

Heb ik helemaal niet nodig gehad, dus eigenlijk n.v.t..

Goed verpakt en alles was aanwezig, inclusief 2 screenprotectors. Voor en achterkant.

Wat je verwacht van een webwinkel. Duidelijke site en makkelijk betalen met IDEAL. Ook gelijk een bevestiging per mail. Prima !

Gelijk de volgende dag geleverd. Zoals ik had aangegeven is het pakje bij de buren afgegeven. Klein doosje (groot genoeg voor de telefoon) en keurig ingepakt met bubbelvellen.

Via de website www.beste356.nl heb ik mijn Samsung Galaxy S6 aangeschaft. Webshop was 1 van de goedkoopste aanbieder voor de Galaxy S6. Heb me aangemeld op de website en na aanschaf kon ik via de website mijn bestelling volgen. Door de webwinkel keur merk heb ik op de website een bestelling gedaan. Webshop heeft terecht een webshop keur merk. Bestelling is gewoon gegaan zoals het hoort.

Product kwam 2 dagen later in huis terwijl de site aangeeft "Op werkdagen, voor 18:30 besteld, morgen in huis!". Los daarvan is de aflevering goed gegaan.

Site was overzichtelijk, en via Tweakers gevonden dat het de goedkoopste was. Reden genoeg daar te bestellen.

Rond 4 uur besteld, volgende dag in huis! Netjes verpakt, niet nutteloos veel verpakings materiaal.

De bestelling is op de tijd ontvangen. Ik ben zelf tevreden. Betrouwbaar bedrijf.
U kunt ook telefonisch contact opnemen over eventuele vragen.

Eerst gebeld om te informeren of de Galaxy note 4 op voorraad was, dit bleek zo te zijn. Bestelling plaatsen en betalen ging heel vlot.
De volgende dag werd de telefoon geleverd (in België)
Het bleek een roemeens exemplaar te zijn, maar zat nieuw in de verpakking en werkt perfect (het toestel was de goedkoopste dat ik kon vinden, 90 euro verschil met Coolblue)

Levering was stipt zoals aangegeven.
De verzendingsdoos was wat aan de goedkope kant, maar er zat voldoende beschermingsmateriaal in de doos waardoor het toestel en de doos van het toestel onbeschadigd waren.

Eerst gebeld om te vragen of het toestel effectief op voorraad was, dit bleek het geval. Onmiddellijk besteld, en kreeg onmiddellijk een mailtje met de bevestiging dat de telefooon verzonden was.
Volgende dag nog eens gebeld ivm tracking nummer, kreeg niemand aan de lijn maar na tien minuten werd ik teruggebeld.
Ik zou opnieuw bestellen bij deze webshop.

Tot en met de betaling verliep het proces prima, maar de verzending was niet vlekkeloos.

Het product zou binnen 24 uur geleverd worden, maar ik na mijn betalingsbevestiging ('s middags) hoorde ik niets meer. Toen ik de volgende ochtend informeerde bleek er een stroomstoring te zijn geweest. Daarna bleek het product (in tegenstelling tot de informatie op de website) niet op voorraad te zijn, maar het werd wel de volgende dag weer geleverd. De dag daarna kreeg ik het product thuis, maar pas drie dagen later kreeg ik een mail dat status van mijn bestelling was veranderd in 'verzonden'. Kortom, de informatie op de website was niet accuraat, de levering was te laat, en de informatie over de status van de bestelling niet up to date.

Er werd wel snel gereageerd op mails.

Scorekaart voor Beste365