The Phone Store

Gebruikers over webshop The Phone Store

Keurige afhandeling van bestelling. Deze mensen doen wat ze beloven.
Ik kan iedereen aanraden met deze betrouwbare firma zaken te doen.

Precies binnen de beloofde tijd.

GalaxyS6 wit besteld. Site overzichtelijk en duidelijke e-mails na bestellen & betalen. Vervolgens promte levering de volgende dag. Kortom helemaal niets op aan te merken!

Perfect via DHL.

Ik was toe aan een nieuwe galaxy s6 dus heb ik tweakers maar even geraadpleegd waar die het goedkoopste stond, aangezien die verschillen aardig VEEL kunnen oplopen. The phone store kwam er het goedkoopste uit en het moet lukken dat ik een vriendin heb die net vorige week ook een phone bij deze mensen bestelde en tevreden was over de levering.
Dus dit werd hem dan maar, gisteren besteld, vandaag keurig geleverd !
Beetje zonde dat ik s'middags bestelde en mijn toestel s'avonds al terug 3 euro goedkoper stond .... op de één of andere manier vind ik het lullig dat de prijzen elk uur dan aangepast worden ... ik voelde me na een uurtje toch ergens genaaid, ook al gaat het maar over 3 euro ....
1 keer per dag aanpassen zou echt wel het maximum mogen zijn van mij part.
Buiten de prijsschommeling, niks op deze winkel aan te merken.

Mijn smartphone zat in zijn orginele doos, met een verzenddoosje er nog rond, er was wel nog plaats rondom mijn smartphone doos, waardoor de telefoon zeker de nodige bewegingen nog kon maken, als het aan mij lag mocht dit opgevuld geweest zijn met papier of van die schuimpjes voor alle veiligheid ?
Maar ik ging bij de goedkoopste verkoper, dus het verschil zit em ergens natuurlijk :)
Toch maar 5/5

Gisteren voor ik bestelde toch de shop even gebeld of mijn toestel in voorraad was.
Daar kreeg ik toch wel een jonge sympathieke vrouwenstem aan de telefoon, die ik spontaan mee uit zou gevraagd hebben !
Ze zei als ik die dag bestelde en de betaling nog deed dat ik normaal de dag erna mijn toestel heb.
Zo gezegd zo gedaan !
+Bij elke stap die je bestelling doormaakt krijg je een mailte, verwerking van betaling, betaling toegekomen, product klaar voor verzending...
keurig in orde :)

De bestelling verliep soepel. De prijzen zoals weergegeven op vergelijkssites komen overeen met prijs op the phone store.

Product 9 uur 's avonds besteld. Volgende dag wordt het product al aangeboden. Helaas was ik niet thuis. De dag erna alsnog ontvangen.

snelle levering was de volgende dag al in huis. netjes verpakt. ik zou zeker de volgende x weer wat bestellen.

Ik heb de iMac 21"5 2.7Ghz besteld op 17 september, in principe verliep alles goed. Tot ik het pakketje bezorgd kreeg en open maakte. Tot mijn verbazing betrof het een goedkoper 1.4 ghz model, hetgeen ik niet besteld heb. Hierop heb ik de the phone store gebeld. Mevrouw kon mij vertellen dat er inderdaad iets fout was gegaan met de bestelling en dat het foute product opgehaald kon worden. Vervolgens vroeg ik wanneer het juiste product bezorgd zou gaan worden. Helaas, het product was al een tijdje niet meer leverbaar, kortom ze hebben me simpelweg proberen op te lichten door een goedkoper apparaat te sturen dan het apparaat dat ik besteld had. In andere woorden, WAARDELOOS!!!

Met opzet een verkeerd product versturen getuigd niet bepaald van een goede klantenservice

overzichtelijk en snel schakelen naar relevante informatie over het toestel en de overige modellen van mijn smaak

was eerst niet thuis, maar DHL geeft keurig aan wanneer ze weer langskomen of wanneer je iets anders wilt. Goede service.

hoefde ik niet te gebruiken, dus is het goed!

Een gemakkelijke site waarop je heel goede toestellen vindt aan lage prijzen. Zo laag dat ik eerst dacht dat het misschien niet betrouwbaar zou zijn, maar ik vergiste me hierin duidelijk. Het bestelde toestel was dik in orde, volledig zoals beschreven op hun website. De handleidingen waren wel in vreemde talen (ik denk Scandinavische, aan de tekens te zien, dus ook niet van een onbetrouwbare regio), maar ah, die vind je tegenwoordig zo snel online. Wellicht is dat dan de "prijs" die je betaalt voor een steengoed product aan een scherpe prijs. Voor mij een aanrader.

Zeer snelle bezorging. Betaald en de volgende werkdag had ik het toestel al.

Ik mailde een kleine fout in het verzendadres door en ook daarop werd snel gereageerd.

Savonds besteld en betaald met credit card. Kort daarop netjes de bestel bevestiging, daarna bevestig van ontvangst betaling.

Na de avond bestelling en akkoord op betaling bevestiging volgde de verzend bevestiging met tracking nummer zodat de zending te volgen was. De volgende dag netjes geleverd zoals beloofd.

Er zat geen factuur bij de zending en de link in de email werkte niet om de factuur te downloaden. Mailtje gestuurd en de dag erna meteen ontvangen.

Snel besteld en geleverd. Er was even onduidelijkheid of de levering de volgende dag zou plaatsvinden, maar een mailtje hierover werd snel beantwoord. Groot prijsverschil trouwens in mijn voordeel met andere webwinkels bij aankoop van een Samsung Galaxy J5.

Uitstekende service; telefoon werd snel geleverd. Ook op vragen wordt direct geantwoord. Bij het uitpakken van het product kwam ik erachter dat het een geïmporteerd product uit Hongarije was. Het betrof een volledig nieuw product, dus geen probleem, het zou echter wel zo netjes zijn om hier transparant over te zijn op de website.

Product was gemakkelijk te vinden en te bestellen. Bij levering bleek de seal gebroken te zijn. Tevens stonden Duitse apps op de smartphone.

Binnen 24u geleverd!

Website is overzichtelijk en fijn. Informatie over het bestelproces en betaling e.d. is goed te vinden.

Vrijdag de s6 32gb wit besteld. Volgens de website zou deze dan maandag bezorgd worden, maar hij werd gisteren al bezorgd. Fijne service! Ook via de mail goed op de hoogte gehouden over het bestelproces.

Met nog een telefoontje waarin ik prima geholpen (in mijn voordeel!), een bestelling geplaatst en er is direct geleverd!

Dag erna meteen geleverd, en dat vanuit België. Prima!

Vriendelijk geholpen toen ik belde. Service gericht en men wist waarover men sprak.

Simpele bestelling, eenvoudige beantwoording, snelle levering, prima toestel met toebehoren. Levering volgens afspraak binnen 24 uur met DHL vanuit België. Perfect

Gewoon volgens afspraak binnen 24 uur met DHL vanuit België. Perfect

Duidelijke site, goede prijs.
Via e-mail werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en de verzending daarvan.

Razendsnel verzonden en prima te volgen via Track & Trace van DHL.
Keurig verpakt in een stevig doosje op maat.

De klantenservice heb ik niet nodig gehad...

Samsung galaxy 6 besteld sommige reactie's hieronder waren negatief ik zal nu kijken hoe het mijn bestelling gaat vanaf begin de betaling is in orde gekomen en ze zouden me mailen als ze hem op de post zouden doen dus afwachten maar

tot nu toe bevalt het me !

Tot de betaling gaat alles goed. Maar dan komt het leveren en de service na calamiteiten

2 toestellen besteld. Eén toestel voor mijn vrouw (voor moederdag) bleek niet voorradig te zijn en kwam enkele weken later. Nog wel op voorhand gemeldt de ik de levering voor die datum wilde ontvangen. Geen reactie daarop

Mail contact is onpersoonlijk. nooit een naam wie schrijft. dat terzijde. Augustus begon het Mijn Lumia 830 heeft een probleem met de camera (schijnt vaker voor te komen). Contact opgenomen. Toestel zou worden opgehaald op bepaalde dagen en op een bepaald adres. uiteindelijk na 2 dagen wachten komt de 3e dag iemand langs. Vervolgens op navraag van de status wordt niet gereageerd. En na 3 weken, héhé, eindelijk terug. En? HELEMAAL NIET GEREPAREERD. Nog steeds geen camera. Echt nog nooit zoiets meegemaakt

De Nokia Lumia is gerepareerd door de service van Microsoft. en doet het weer super!
En de Phonestore is zo vriendelijk geweest om een leuk presentje te sturen. Dan is dan wel echt top.

Hele duidelijke site.

Razendsnel verzonden en prima te volgen via Track & Trace van DHL.
Keurig verpakt in een stevig doosje op maat.

De klantenservice heb ik niet nodig gehad...

2 weken geleden een iphone 6- 64GB bij dit bedrijf gekocht. De gouden telefoon was mij te kitcherig waardoor ik hem om wilde ruilen voor een grijze of zilveren.
Eerste instantie ging dat niet omdat het celofaan was verwijderd, ik heb de phone store even op de eu rechten van de comsument gewezen waardoor het weer wel mogelijk was. Maandag zou de nieuwe telefoon in het grijs verstuurd worden. Nu 1 1/2 week later nog geen telefoon na elke dag naar Belgie te hebben gebeld en elke dag de belofte gekregen dat hij die dag nog verstuurd ging worden. Uiteindelijk heb ik de track en trace code gevraagd maar slim als ze zijn hebben ze de oude gegeven. Gelukkig ff DHL gebeld en voila, het is de oude code.

Vervolgens wordt ik gebeld door de manager en bood mij een screenprotector aan. Maar dan moest ik wel deze review postief veranderen, of verwijderen.

Vervolgens zoeken ze je bedrijf op en gaan op jouw bedrijf ook een negatieve review schrijven. HOEZO RANCUNEUS ??????

Maar goed, de nodige emails zijn de deur uit en gaan even kijken hoe het nu gaat worden. Wordt vervolgd !!!!!!

Je kan zo 2 weken wachten op je telefoon terwijl hij op voorraad is. Elke dag bellen en ze beloven vanalles, maar doen geen fluit. Ik heb spijt dat ik bij deze lui iets besteld hebben. Als je je geld terug eist, komen ze met de mededeling dat de telefoon is verstuurd maar DAT IS NIET ZO. Ik heb erg het gevoel dat ik aan het lijntje wordt gehouden.

Nu nog steeds geen telefoon, geen geld terug. Weer een dag wachten. Durf nu al te zeggen dat ik vandaag de telefoon niet heb, en morgen ook niet.

Uiteindelijk na deze review heb ik een telefoon gekregen van de manager. Deze was op z'n zachtst gezegd niet blij met de situatie en deze review. Hij verzekderde mij dt ik de telefoon de volgende dag zou ontvangen met een autolader, hoesje of een screenprotector. Ik moest hiervoor wel deze review aanpassen of verwijderen.

De manager is de enige dat zich aan het woord heeft gehouden, ik had de volgende dag mijn telefoon. De rest van zijn personeel is waardeloos. Toch laat ik dit review staan puur omdat ik mij niet laat omkopen met een screenprotector van 10 euro terwijl mijn belkosten hoger zijn.

Scorekaart voor The Phone Store