The Phone Store

Gebruikers over webshop The Phone Store

Voor 22:00 uur besteld word dezelfde dag verstuurd... Zat de hele dag te dubben om een Galaxy S5 neo te kopen. 21:58 begonnen met bestellen maar betaling lukte niet gelijk. Bevestiging van de bestelling 22:01 en 22:09 van de betaling... 22:13 link van de DHL zending...

Volgende middag in huis. perfect verpakt. Super!

Erg goede service! Kleine onvolkomenheden onmiddellijk aangepakt en rechtgezet. Toestel in perfecte staat, in verzegelde doos en aan absolute bodemprijs, zelfs in vergelijking met erkende prijsbrekers.

DHL laat steken vallen, maar het is de kleine organisatie van The Phone Store die de grote doet verbleken inzake klantgerichtheid.

Ik wil graag een PLUIM geven aan dit bedrijf !

Maandag besloot mijn vrouw haar telefoon voor de 3e keer te verdrinken in de WC, waardoor ik na wat speurwerk uitkwam op een Samsung Xcover 3.
Natuurlijk wil je de telefoon snel hebben en ga je wat rond kijken op internet.
Ik kwam in eerste instantie uit op een grote internetketen in Nederland waar ik de telefoon voor 23.59 kon bestellen om hem de volgende dag in huis te hebben. Hij koste daar € 209,00. Toch nog even verder gekeken en zo kwam ik hier op Tweakers terecht.
Bij The Phone Store kon ik hem krijgen voor € 175,00 en mits voor 20.00 besteld ook de volgende dag in huis.
Zo gezegd zo gedaan, netjes de telefoon besteld om 19.57 en meteen een mailtje terug dat de bestelling was verwerkt.
Daarna pas gaan kijken op wat reviews. Ik kwam meteen een erg negatieve reactie tegen. Oeps denk je dan, maar meteen een reactie van The Phone Store er onder. Toch blijft dat verhaal wel in je achterhoofd meespelen.

Maar niets is minder waar. Netjes om 21.30 een berichtje dat de bestelling was verstuurd. Gevolgd door een mailtje van DHL dat het pakketje in de planning stond.
En...... jawel hoor de volgende dag netjes om 15.15 bezorgd door DHL.

TOP TOP TOP
Snelle Service
Goede Prijs
Een hele grote duim omhoog voor THE PHONE STORE

Dit was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf, maar ben echt tevreden en wil dit ook graag aan andere klanten laten weten

Besteld om 19.57 ( voor 20.00 ) de volgende dag in huis via DHL. Alles meteen na verwerking van de bestelling savonds via een mailtje en track and trace zichtbaar

Geen gebruik van gemaakt, maar kan alleen maar goed zijn

Geen initiele bevestigingsmail en een niet goed werkende contactformulier (door een storing). Voor de rest duidelijk en eenvoudig te bestellen.Telefoon is gewoon helemaal in orde.

Snelle levering vanuit Belgie naar Nederland met track & trace.

Galaxy S6 besteld, maar kreeg geen bevestingsmail. Toen even gekeken naar de beoordelingen en zag ik veel lage sterren van mensen met problemen met de telefoon en klantenservice of levering in zijn geheel en vijf sterren van mensen met een enkele post. Was dus bang dat ik wellicht opgelicht zou zijn.

Gebeld en direct vriendelijk te woord gestaan en werd er benadrukt dat de bestelling goed is doorgekomen.

Een hele hoop miserie mee op mijne nek gehaald , nooit meer!
ik verwijs ook nog naar andere openbare forums waar er nog slachtoffers zijn!
VRAAG ZEKER EEN FACTUUR (geen betalingsbewijs,en betaal met bancontact wat niet gaat waarschijnlijk)
kijk zeker naar alle goede commentaar op forum en vergeet de user ( bv , zoals ik ) zeker niet aan te klikken en te kijken en vast te stellen dat er veel fake tss zit die speciaal een profiel hebben gemaakt hebben om iets positief te posten en niet meer online zijn geweest??
mijn toestellen zijn geblokkeerd geweest voor Lost&Stolen door de Provider na stipt 1jaar in het verleden.

Beste Foempe

Eerst en vooral bedankt voor je beoordeling.

Al onze toestellen zijn nieuw en in gesloten, gesealde verpakking. Zo zijn ook alle serienummer online te controleren op oorsprong, productiedata en niet-activatie. Aangezien alle toestellen sim-lock vrij en perfect compatibel op de Belgische markt zijn, is blokkering onmogelijk.

Echter, moest u problemen hebben met uw toestel kunt u nog steeds bij ons of de fabrikant terecht mits we 2 jaar wettelijke garantie geven op alle artikelen.

Het is online mogelijk om met diverse betaalmethoden te betalen, waaronder ook bancontact.

Alle klanten krijgen na ontvangst van hun bestelling per e-mail een factuur met alle bestelgegevens die ze hebben ingevoerd tijdens het bestellen.
Deze factuur is achteraf nog steeds te downloaden via hun account die ze hebben aangemaakt.

We vinden het uiterst belangrijk om onze klanten de beste service te verlenen en in te spelen op hun behoeften.
Hiervoor vragen we al onze klanten die een bestelling plaatsen hun ervaringen online mee te delen.

Graag willen we u verderhelpen maar is het onmogelijk u terug te vinden in onze databank via uw gebruikersnaam.
Mogen we u vriendelijk vragen om uw bestelnummer te mailen naar info@thephonestore.be of even telefonisch contact op te nemen?
Zo kunnen we u beter helpen.
Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten

Klantenservice ThePhoneStore.be

Het gehele proces verliep soepel van betaling tot en met de levering. Een goede ervaring met dit bedrijf.

In tegenstelling tot andere berichten. Om 19:30 u besteld, de andere dag om 14:00 u geleverd. Factuur in de mail nagestuurd. Prima voor elkaar!

Ik was op zoek naar een niet te dure mobiel. Kwam uit op de Motorola MotoG3. The Phone Store kon het goedkoopst leveren. Uiteindelijk 2 stuks na elkaar besteld. De eerste zat netjes in de verpakking, maar beschermingsfolie zat niet meer op het scherm, bij de tweede wel. Verder zat alles zat erbij en allebei de mobieltjes waren keurig op tijd geleverd.

Telefoon is op tijd geleverd en ben telefonisch goed te woord gestaan. Ik ben erg blij met de nieuwe telefoon

De website van The Phone Store is goed met gemakkelijke direct en veilig betalen via iDEAL. Kort na de betaling (19:30 PM) ontving ik DHL track-and-trace code en het product was volgende dag ontvangen om 15.00 uur. De beste prijs en super service.

De site van The Phone Store is erg overzichtelijk en de producten die je zoekt, zijn gemakkelijk te vinden. Ook de afhandeling van de betaling verloopt snel en je ontvangt ook vrijwel direct een bewijs van betaling en bewijs van verzending met track-and-trace code, zodat je je pakket tot aan de voordeur kunt volgen.

In eerste instantie was het verzonden pakket niet te traceren en was dus 'kwijt' The Phonestore gebeld en verteld hoe de vork in de steel zat. Ook door hen navragen bij de verzender had geen resultaat. Ze stuurden direct een nieuwe telefoon op die de volgende dag werd bezorgd. En wie schetst onze verbazing, een uur na de levering van de nieuwe telefoon, werd ook de eerste zending alsnog bezorgd!

Na melding van ontvangst van de twee telefoons hebben we dit gemeld en hebben pakketje weer aangemeld voor retourzending. Dit wordt weer keurig thuis opgehaald. Als blijk van waardering voor het melden van ontvangst en terugsturen van de tweede nieuwe telefoon ontvingen we een schitterende telefoonlader, waar we natuurlijk blij mee zijn. We kunnen dit bedrijf aanbevelen aan anderen.

Goede, heldere site met perfecte omschrijving van de producten.
Kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levering. Prima mailcontact. Bedrijf waar ik zeker vaker wat ga bestellen. Aanrader!

Je wordt prima per mail over de levering op de hoogte gehouden en kunt dan via DHL alles volgen. Top.

Vraag aan klantenservice wordt snel en vakkundig beantwoord.

De zegel van de verpakking was gebroken wat me wel wat zorgen baarde... De plastiek verpakking van de GSM en alle toebehoren was nog wel intact. Wel iets merkwaardigs: er stonden enkele Zwitserse apps geïnstalleerd die ik terug kon verwijderen, en als invoertaal was Italiaans, Frans en Duits (= landstalen van Zwitserland) toegevoegd.

De GSM vertoont echter geen sporen van gebruik of andere gebreken, dus ik til er zelf niet zo zwaar aan...

De verzendingsmail van DHL bevatte een fout: Bedrijfsnaam van het factuuradres was gebruikt als bedrijfsnaam voor afleveradres, waardoor DHL wellicht ons bedrijf niet zou terugvinden in het bedrijvenpark...

Vermoedelijk na tussenkomst van phonestore (zie onderaan) werd het toestel een (werk)dag later geleverd.

Bevestigingsmail van bestelling tweemaal ontvangen en heeft amateuristisch uiterlijk (dit is mss wel beroepsmisvorming als webdesigner). Mail bevatte bovendien geen informatie over betaling of levertermijn. Bevestiging van betaling pas 12 uren later ontvangen.

Na melding van foutieve gegevens kreeg ik na 4u een reactie om meer info te vragen. Op mijn 2e mail geen reactie gekregen maar werd het probleem schijnbaar opgelost. Jammer dat ik hiervan geen bevestiging of uitleg heb gekregen...

Bestellen ging heel erg makkelijk, nette site alles in orde, heb mijn telefoon voor een prachtige prijs besteld, ik raad het zeker aan om even een kijkje te nemen op de site dan ook.

Verzending was perfect

Beste Tweaker,

Mijn ervaring met The Phone Store uitstekend. Ik ben erg blij en tevreden over het product dat ik heb aangeschaft. De snelle levering en voor al de goede klanten service vind ik uitmuntend.

Ik zou u dan ook graag willen adviseren om uw producten aan te schaffen bij;

The Phone Store.

Met Vriendelijk Groeten,
Saksenland schilderwerken.

Snelle levering en het product is geheel naar wens.

De klantenservice is van hoge kwaliteit, vriendelijk en adequaat.

In het kort: Ze doen wat ze beloven en voor mij is dat het belangrijkste.

Bezorgd met DHL, track & trace code erbij zodat de zending te volgen was. Zending werd bezorgd binnen één dag na betaling. Prima.

Eén keer telefonisch contact gehad, volledig naar tevredenheid.

Er was iets misgelopen in de communicatie (bestelling/betaling), maar de firma heeft deze zaak netjes afgehandeld!

Beste Veggie_Ari,

Bedankt voor uw beoordeling.

Klantenservice ThePhoneStore.be

Snelle levering, vlotte en vriendelijke klantenservice.

Bij bestelling via webshop kreeg ik niet direct een emailbevestiging. Dit bleek door IT-storing te zijn. Na email kreeg ik keurig alle informatie én factuur doorgestuurd.

Afgelopen weekend nog langs gegaan in winkel voor bijkomende informatie en werd zeer vriendelijk verder geholpen.

Besteld op zondagavond, geleverd dinsdagmorgen met DHL.

De prijzen in deze winkel zijn zeer scherp. Wat uiteraard voor iedereen een pluspunt is. Ook is het personeel zeer vriendelijk en begripvol. Deze winkel is zeker een aanrader!

Uitstekende service. Makkelijk gevonden wat ik zocht in de web winkel, incl. voldoende uitleg over het product (smartphone Samsung Galaxy S5 mini). Eenvoudig en overzichtelijk bestelformulier en vlotte betaling met keuze uit voldoende credit- en andere betaalkaarten.

Belofte op de site is levering binnen één werkdag, bij mij waren het er twee, maar wat maakt dit uiteindelijk uit !! Degelijk verpakt in stevig doosje dat echter niet was bijgevuld met "schokabsorberend" materiaal. Gelukkig was de originele verpakking van het toestel ook in degelijk karton zodat er niets beschadigd was. Er zat ook geen factuur of pakbon ingesloten, wat toch belangrijk is m.b.t. garantie.

Vlot en vriendelijk telefonisch contact; mijn vraag om een -door mij foutief aangevinkte- kleur te wijzigen werd dadelijk ingewilligd toen bleek dat mijn zending nog niet vertrokken was en bij levering bleek dit ook correct aangepast. Na ontvangst mailtje gestuurd i.v.m. ontbrekende factuur. De dag nadien antwoord per e-mail met factuur in bijlage.

Super service! direct na bestelling bevestiging, ik was nog wat vergeten te bestellen, mailtje gestuurd en was meteen geregeld, sterker nog als service kreeg ik het vergeten onderdeel gratis!

's-avonds besteld volgende dag al in huis Top!

Goede bereikbaarheid klantenservice,kunt duidelijk merken dat de klant hier koning is en proberen alles er aan te doen om de klant tevreden te houden

Scorekaart voor The Phone Store