The Phone Store

Gebruikers over webshop The Phone Store

Ik heb in begin 2016 in twee losse bestellingen twee dure telefoons besteld.
Een Galaxy S6 32GB en een Galaxy S7 32GB.

Beide telefoons kwamen met verbroken zegels(!) aan.
Bij eerste keer opstarten bleken beide toestellen Duits te zijn. Niet echt een probleem aangezien je bij de first-start-wizard ook gewoon Nederlands kunt selecteren maar het viel wel even op. Zeker in combinatie met de reeds verbroken zegels.

In het doosje zelf lijkt alles nieuw te zijn. De laadkabels zitten in originele wrapper, en ook de screencovers zijn correct aanwezig.

Heb de IMEI nummers daarom direct gecontroleerd op Samsungs website.
Daar krijg ik de melding dat het een herkend IMEI-nummer is, maar dat verlengde garantie niet mogelijk is. Geen idee wat dit betekent, en of dit zou kunnen betekenen dat het 'gebruikte' toestellen zijn die als nieuw worden verkocht. Daarover kan ik geen uitsluitsel geven.

Ik ga de toestellen gebruiken, en als er zich problemen voordoen zal ik ze hier vermelden. De telefoons zien er ongebruikt uit, er zijn geen gebruikssporen zichtbaar.

Al met al, toch een beetje een raar gevoel omdat je het toch over een gezamenlijke aankoopwaarde van €1.200 hebt.. . Ondanks dat er niet echt iets mis is met de toestellen.

================================
Aangepast:

ThePhoneStore is plotseling per vandaag (20-4-2016) niet meer actief in Tweakers Pricewatch. Ik heb nu echt een vervelend gevoel, en ik kom op internet veel verhalen tegen over telefoons die een grimmige historie hebben gehad.

Ook lees je veel verhalen over telefoons die in een doos zitten waar een ander IMEi nummer op staat, dan dat er in de telefoon zelf staat. Heel vreemd allemaal.

Ik zou het voor een paar tientjes korting niet riskeren en gewoon bij een goede winkel bestellen.

Verzending was goed en snel. Binnen 2 dagen na bestellen waren beide toestellen binnen.

Ik heb direct na het constateren van de verbroken zegels contact opgenomen met de winkel.

Kreeg een dame aan de telefoon die vertelde dat ze met verbroken zegels van de leverancier afkomstig waren. Toch weer beetje een raar gevoel.

Weet niet of ik snel weer zal bestellen.

Beste DutchManticore

Eerst en vooral bedankt voor je beoordeling.

Het is fijn om te horen dat het bestellen en de levering vlot ging.
Om u op de beste manier verder te helpen vragen we u vriendelijk om even uw bestelnummer te mailen naar info@thephonestore.be of even telefonisch contact op te nemen?
Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten

Klantenservice ThePhoneStore.be

Op de website zijn er zeer veel mogelijkheden om online te betalen: Visa, Maestro, overschijven.

Huawei P8 Lite. Staat bij de best verkopende producten momenteel en zoals steeds kan ik de meerderheid geen ongelijk geven. Snelle telefoon, mooie foto's, snel op het internet. Nog geen nadelen ontdekt. En dat alles voor een heel aanvaardbare prijs.

Verkeerdelijk een zwarte cover besteld bij een witte telefoon. Ze sturen de witte gratis achterna!

Vandaag mijn Samsung Galaxy S6 Edge (32GB) gaan kopen bij The Phone Store in Hasselt. Niet de S7 helaas, die vind ik nog iets te duur :)

Nu had ik een winkel gezien die net toevallig vandaag hun prijs had laten dalen voor deze smartphone (het verschil was immers €29 goedkoper). Ik heb hen dit eerlijk gezegd, dat op hun website te lezen staat dat ze steeds de goedkoopste zijn en als er een officiële firma bestaat die het toestel goedkoper aanbiedt, zij het verschil terugbetalen.

Na enig opzoekwerk van de medewerker en het uiteindelijk vinden van het ondernemingsnummer van die firma, hebben ze die €29 verschil ook effectief terugbetaald!

Ze komen dus écht hun voorwaarden na en dit apprecieer ik enorm! Topservice, zonder morren en uitvluchten, zoals het altijd zou moeten zijn!

In de toekomst koop ik dan ook nog alleen bij The Phone Store omdat ik weet dat zij mij de laagste prijs garanderen! Weg met Media Markt, Vandenborre, Coolblue en de pdashop die tussen de 15% en 25% duurder zijn!

Ze komen dus écht hun voorwaarden na en dit apprecieer ik enorm!

Topservice, zonder morren of uitvluchten, zoals het altijd zou moeten zijn!

iPhone 6s Plus 128GB gekocht voor een prijs lager dan de laagste prijs voor een 6 Plus 16GB / 6s 16GB op Tweakers na een foutje op hun website. Ze gaven geen krimp en zo hoort het! Hulde.

Conform toezegging!

Dinsdag 12 april een lumia 950 besteld en de volgende dag gelijk geleverd gekregen. Nieuw toestel met alle bescherming er nog op. Was Duits toestel maar bijna geen enkele winkelier levert toestellen puur uit NL.

Woensdag 13 april kreeg ik een e-mail dat het opgestuurd was en ik de volgende werkdag het pakketje zou ontvangen. Dezelfde dag dus de 13'e het pakketje al ontvangen.
Pakketje zat dusdanig dicht geplakt dat het een hele opdracht was om de telefoon eruit te krijgen :)

Prima winkel, website is niet helemaal perfect (sommige dingen werken niet), maar bestelprocedure verliep goed en makkelijk.

Zondag besteld, met de tekst "vandaag besteld, morgen in huis". Blijkt de winkel dicht te zijn op zondag, dus worden orders pas op maandag verstuurd. Kan ik begrijpen, maar toen bleek er ook nog 24h vertraging te zijn met de verzending, dus product 2 dagen te laat ontvangen.

Dit verliep zeer vlot. Eventje onduidelijk waar visa en mastercard stonden maar ook dit snel gevonden.

's avonds rond 18u30 besteld en de volgende morgen was het product al ter plaatse. Supersnelle service dus. Eén negatief puntje was dat een item van de bestelling ontbrak. Een telefoontje later werd dit bijgestuurd en het ontbrekende item opgestuurd.

De site is vlot te bedienen. Ook het telefoongesprek m.b.t. het ontbrekende item verliep zeer vlot. De dame aan de lijn was zeer vriendelijk. Best een aanrader.

Betaling met creditcard gaf extra kosten. Dit werd pas aan het einde van het betaalscherm getoond waarbij je niet meer terug kon en helemaal opnieuw kon beginnen.

Donderdag besteld en de volgende dag bezorgd. Alleen geen track and trace ontvangen.

Navraag per e-mail over de track and trace leverde een zeer late reactie op waar er gevraagd werd of ik de telefoon inmiddels had ontvangen en nog steeds geen track en trace. In een opvolgende e-mail werd wel verontschuldigd hiervoor en aangegeven dat ik door "technische problemen" geen track and trace had ontvangen. Pas na een e-mail eraan besteed te hebben een aankoop bon ontvangen.

Op een morgen gsm laten vallen. Scherm helemaal gebarsten. Nieuwe besteld via de website. In de namiddag kon ik hem al komen ophalen.

Ze waren heel vriendelijk in de winkel en werd direct verder geholpen. Bestelnummer gegeven en na controle kon ik direct met de nieuwe smartpphone naar huis gaan

Ik had dringend een smartphone Samsung Galaxy S6 32 gb wit nodig om als cadeautje te schenken. Na op tweakers een prijsvergelijking gedaan te hebben heb ik voor the phone store gekozen omdat deze de goedkoopste was.

Ik heb mijn pakje snel ontvangen en zo kon ik het nog tijdig zelf als cadeautje doorsturen.

Omdat de 32gb versie uitverkocht was heb ik een 64gb versie ontvangen.
Ik had dit eerst niet door maar nu weet ik waarom de ontvanger van mijn geschenk zo gelukkig was.
Dit is echt goede service.

Ik Heb hier de Samsung s6 gekocht goedkoper als in nederland. En gewoon makkelijk via ideal Kunbending betalenot.

Ik had voor aangeleverd betaalt maar ze hadden hem gewoon in de brievenbus gedaan.

Ik Heb toen naar de klantenservice gebeld en Heb midnight geld terug gekregen. En ik had de 32GB bestelt maar omdat ze deze niet op vooraad hadden hebben ze me de 64GB opgestuurd gratis. Dit is wat je noemt klanten service. Echt top.

Betaling met creditcard gaf 12 euro extra kosten, dit werd pas aan het einde van het betaalscherm getoond. (na de keuze voor creditcard)

In een opwelling de iPhone 6S hier besteld, omdat het toch 30 euro scheelde met de eerst volgende. (BCC) Later pas alle reviews gaan lezen, en geschrokken omdat er ook veel negatieve geluiden waren, en een aantal positieve van Tweakers met slechts 1 review. One day Flies dus.

Was toch even bang dat ik met een 2ehands refurbished toestel zou komen te zitten. Gelukkig niet. Het betreft een Roemeense(?) iPhone, welke netjes gesealed zat, en bij check serienummer gewoon nieuw bleek. Ondersteund alle juiste LTE-banden, en komt met een normale lader voor in een NL-wcd.

Een gokje gewaagd, en het pakte goed uit!

Woensdagmiddag besteld rond 15:00, donderdagmiddag met DHL bezorgd. Binnen 24 uur dus.

Door de afgebroken betaling met creditcard (omdat ik geen 12 euro extra ga betalen) een email gestuurd naar de klantenservice. Keurig nette mail terug ontvangen, met een bevestiging dat de telefoon dezelfde dag nog de deur uit ging.

Ik wist dat er een aantal negatieve reviews waren over o.a. levertijd en 2e hand telefoons, maar toch wilde ik proberen de LG G4 te kopen.
Bestelling ging prima; meerdere mailtjes ontvangen over de bestelling en ik zou een mailtje krijgen wanneer de telefoon verzonden werd.
Ik kreeg een mailtje en daarin stond dat de telefoon op dat moment niet in voorraad was en dat het 1 tot 2 werkdagen kon duren. Ik dacht: " o nee, nu begint het gezeur al en ik had hem toch echt besteld toen die in voorraad was."

Maar dat bleek niet het geval te zijn, want 1 dag daarna kreeg ik netjes een mail waarin stond dat de telefoon verzonden was.
De telefoon ziet er gloednieuw uit en bevalt tot nu toe goed.
Duimpje omhoog voor The Phone Store!

De reden waarom ik geen 5 sterren heb gegeven is omdat het niet in voorraad was, terwijl er op de website staat: "voor 22.00 uur besteld, morgen in huis."
En het pakketje was slecht afgeleverd; het pakketje lag naast de deur omdat wij niet thuis waren (wel onder een afdakje) en in de brievenbus lag een papier van DHL waar met een stift op was geschreven dat het naast de deur lag (dus niet netjes ingevuld).
Maar dat ligt natuurlijk aan DHL.

Bestellen en levering verliepen snel en eenvoudig. Ik was huiverig omdat de winkel in België zit, maar het ging allemaal prima en duurde niet veel langer.

Na het bestellen keek ik nogmaals op de site, en stond dit type telefoon niet meer op voorraad. Het was voor mij toen onduidelijk of ik nu de laatste had besteld, of dat ik spoedig een mail zou krijgen dat hij niet op voorraad was. Dit mag in de mail na het bestellen iets duidelijker. Verder ging de levering prima.

Prima via IDEAL. Ook als er iets niet meer op voorraad is krijg je meteen je geld terug als je dat wil. Top!

Prima in orde ontvangen en een snelle verzending

Meteen mijn mail beantwoord en zeer vriendelijk!

iPhone 6s gekocht. Zag dat het de goedkoopste was in de pricewatch, besteld via de site.

Wegens "Voor 22.00 besteld morgen in huis" én de goede prijs besteld. Op woensdag middag bestelling geplaatst, in de avond een mail gekregen dat de betaling is ontvangen en dat ik een mail zou krijgen indien het verzonden zou zijn. Deze niet gekregen, maar de iPhone goed verpakt toch de volgende dag gekregen. Zou liever een mailtje hebben gehad dat het was verzonden (met een track-and-trace), vandaar de 4 sterren, anders zeker 5 waard!

Ben heel tevreden over de aankoop bij The Phone store. Ben hem gaan afhalen in de winkel in Hasselt en ze waren heel vriendelijk en behulpzaam en het beste is nog hun prijs die voor dit toestel het laagst is bij hun. Dit komt enkel omdat ze geen chique winkel hebben en ook eigelijk een webshop zijn, daardoor kunnen ze scherpe prijzen aanbieden.
Toestel werkt perfect, kan dit zeker aanraden de LG G4.

Waren heel vriendelijk.

Klein winkeltje in een hofje van Winkelcentrum Hasselt, vlak bij de Grote Markt. Persoonlijke bediening, prima service. Via email gevraagd om op voorraad te plaatsen en gezellig een dagje Hasselt gepakt. Zeker de moeite waard om mijn telefoon tegen een lage prijs op te halen en een leuk dagje Hasselt te hebben.

In 2 woorden. Top winkel! Scherpe prijzen en top service. Zeker vaker bestellen via de phonestore.be

Vrijdag besteld. S' avonds keurig een mailtje dat die verstuurd was + track & trace. En de volgende dag om half 11 al in huis'

The Phone Store gevonden via Tweakers, toevallig vrij dicht in de buurt en langsgeweest in de winkel. Vriendelijk ontvangst, goede uitleg over het toestel. In het algemeen heel tevreden over. Twee kleine opmerkingen:
1. Geef op de site aan dat de winkel zich bevindt in galerij "De Ware Vrienden". Voor de mensen die bekend zijn in Hasselt, is dat iets gemakkelijker om te vinden.
2. Geef op de site aan dat, wanneer je koopt in de winkel, je enkel kan cash kan betalen. Er liggen wel voldoende bankautomaten in de buurt, maar het is handig om vooraf te weten.

Scorekaart voor The Phone Store