The Phone Store

Gebruikers over webshop The Phone Store

Probleem met Samsung Galaxy S6. Verschillende mails gestuurd en proberen te bellen. Helaas nooit antwoord ontvangen. Blijkt dat de firm nu ook nog failliet is.
Wat moet je dan doen met garantie gevallen?

De klanten service antwoord niet op emails. Ik denk dat er zelfs geen service bestaat

De gekochte iphone heeft de laatste maanden last van zeer instabiele accu (indicatie), deze springt bijv. van 10% naar 30% naar 1% en valt dan uit, je sluit het aan op de lader en de indicatie sprint in 1x naar 25% en doet het dan weer.

mooi optijd

Geen reactie: telefonisch (10x) / web form (werkt niet) en of via de mail (meer dan 10x)

Problemen met mijn LG smartphone. Ik krijg geen gehoor via telefoon of mail.... Ondertussen kan ik niet meer bellen of gebeld worden. Ze komen hun garantieverplichtingen ABSOLUUT niet na. Ik kan niemand aanraden hier iets te kopen....

Ik heb een volledige week elke dag gebeld op verschillende tijdstippen....Nemen nooit telefoon op! Antwoorden niet op mails.....

Telefoon gekocht ging goed , nu komt het op garantie aan, en geven ze momenteel niet thuis, dus niks kopen hier. Mijn reactie gaat pas weg als ze weer gereageerd hebben, ze beloven een oplossing te zoeken een gelijkwaardig telefoon, of dezelfde telefoon, de telefoon die voor reperatie weg was ben ik ook kwijt bij hun, nu heb ik niks,Aanvulling http://www.faillissements...t/1252311/phonestore.aspx

Nog steeds geen nieuwe of gelijkwaardige telefoon ontvangen, jullie moeten wat van jullie laten horen.

Er wordt noet op telefoon en op mail gereageerd, ook kan ik geen telefonische contact krijgen, ook niet met andere telefoon waaar ik mee bel.

Contact krijgen was redelijk. Communicatie kwam tot stand echter hier gingen meerdere dagen overheen. Al met al een redelijke communicatie waarbij er iets verkocht moest worden.

Levering is goed en binnen de afgesproken tijd afgeleverd

Probleem met de batterij van één van de toestellen. Ongeveer 30 x keer gebeld op verschillende tijdstippen en 20 mailberichten verzonden. Totaal geen reactie en de telefoon wordt niet eens opgenomen door onze Belgische vrienden. Ondanks het goed verlopen voortraject zal ik nooit meer iets bij thephonestore.be bestellen. Klanten worden volledig in de steek gelaten met een service van 0,0. Eens maar nooit meer !!!!!!!!!!!

het is dat dit geautomatiseerd geregeld is. anders had dit ook vast slecht geregeld geweest.

voor een tweede maal dit binnen een jaar tijd. weer kuren met de telefoon, Micro SD kaart die er zo nu en dan even uit vliegt, waardoor ik mijn telefoon opnieuw moet opstarten. en hij valt regelmatig uit zichzelf uit, na een harde tik vanuit de telefoon. pas na een half uur krijg ik hem aan de lader pas weer aan.

al verschillende maitljes gestuurd. maar geen enkel contact mogelijk. alwéér

op 29 augustus j.l. heb ik ook al een review geschreven, waarop ik precies een uur later werd gebeld door de heren van deze winkel.

ik hoop doormiddel van deze nieuwe review weer eens contact met de heren van deze winkel te kunnen krijgen, omdat elke andere weg, vorm of middelen onmogelijk zijn.

Betaling is mogelijk via Ideal en alle standaard vertrouwde methoden + de prijs was 30 euro goedkoper bij deze winkel dan bij anderen.

Levering van het product vanuit belgië duurde 2 dagen dus dat was erg goed.

Maar dan...

gaat de telefoon stuk. Na de update naar Android 7.0 zijn er meerdere Nexus 5x toestellen geweest die kapot zijn gegaan en waar de enige oplossing voor was dat het toestel wordt vervangen (garantie). Dit gaat verplicht, bij thephonestore, via Dr.Mobile die met zeer duidelijke communicatie aangeven wat er gebeurd en hoe lang iets duurt. De telefoon werd uiteindelijk door hun terug naar Thephonestore gestuurd waarop deze het toestel voor garantie zou doorsturen naar LG. Echter van Thephonestore ontvang je vervolgens geen informatie over waar je toestel zich bevind of hoe lang iets duurt. Vragen hierover worden beantwoord met:

Beste,
We gaan dit internbehandelen. We houden je op de hoogte.

Met vriendelijke groeten

"Houden je op de hoogte" gebeurt niet, evenals een reparatienummer of uberhaupt enige manier tot inzage waar je telefoon zich bevindt. Tot je een week later mailt of er nieuws is en vervolgens ontvang je (een week later en aan meerdere personen geadresseerd) dit:

Beste,
We gaan proberen je toestel bij te bestellen, indien deze nog leverbaar is. Indien we hier bericht van krijgen gaan we je op de hoogte houden.

The Phone Store

Dit is nu twee weken geleden en ik heb al 10 keer geprobeerd te bellen waarop niemand opneemt (verschillende dagen en tijdstippen)
mijn advies:

Koop niet bij deze winkel. Mijn toestel is 12 september opgehaald door Dr.mobile en 27 september kreeg ik melding dat ik thephonestore moest contacteren voor een oplossing. Anderhalve maand wachten op een defect aan je toestel en de meest onpersoonlijke en onvolledige klantenservice wegen absoluut niet op tegen die paar tientjes die je soms bespaard.

Aankoop van toestel verliep perfect. Tot er één jaar later een mankement aan kwam en er vanalles misliep.

Het toestel werd ingeleverd zonder dat ik automatisch een bevestiging van afgave kreeg. Ik heb moeten smeken om dat op papier te krijgen. Het toestel is dan in the phone store 9 dagen blijven liggen zonder het op te sturen. Toen ik het toestel wilde gaan afhalen, was plots het scherm stuk (gebarsten). Dit was niet bij afgave. De mijnheer in de winkel vertelde me dat dat kon als er een interne fractuur was. KAN DAT??? Ik ben razend en wil hiermee verder gaan...

website is simpel en overzichtelijk. prima naar de standaard in deze 24 uurs maatschappij. op tweakers de telefoon uitgezocht en winkel reviews gelezen. vervolgens direct besteld via de website van the phone store.

levering was recht toe recht aan. voldoende dus.

aankoop gedaan bij deze winkel. na 2 dagen is het toestel geleverd. geen problemen what so ever.. toestel begon na nog geen half jaar last te krijgen van ghost touching. even gevraagd hoe en wat over het retourneren, dag erna antwoord. helemaal prima tot aan de bevestiging van ontvangst aan toe en dat mijn sony direct naar de sony warranty service is gestuurd.

op 27 juli dit jaar heb ik de onvangst bevestiging gekregen. op 15 augustus maar even een mailtje gestuurd met de vraag over de stand van zaken. 16 augustus antwoord dat mijn sony nog steeds in behandeling is bij de SAMSUNG warranty service. vervolgens een e-mail met de vraag waarom samsung hier ineens aan te pas komt. en waarom ze mijn geen indicatie kunnen geven (na 2 weken). 23 augustus nog een mail gestuurd dat het erg lang duurt om een indicatie te kunnen geven. Daarna tot op heden niets meer gehoord.

Ik wordt hier een beetje verdrietig van. want ik krijg de indruk dat ik nu heb geïnvesteerd in een of andere zaak die erg schunnige achtergrond zaakjes doet.

iemand nog tips om hier vaart achter te krijgen of informatie verstrekt te krijgen??

op 20-10-2016 nogmaals problemen met dezelfde telefoon, weer contact gezocht, heb 0,0 reactie gehad..
Ik raad iedereen af iets bij deze winkel te bestellen, aangezien de kans op een deugdelijke wijze van herstel of geld terug, nihil is.

ik geloof dat dit ook weer zo'n winkeltje is waar je normaal gesproken alleen je telefoon heen brengt als je garantie verlopen is.. wat een waardeloze rot winkel.

iemand nog suggesties voor review sites die goed bezocht worden? want een slechte review was de vorige keer ook de enige manier om contact met die gasten te krijgen.

Heb een Samsung S6 gekocht in Januari en het is in uitstekende staat.
Zelfs na 6 maanden niets aan de hand.
De jongens zijn heel geduldig en vriendelijk en als er een probleem is proberen zij deze ook op te lossen.
Mijn zoon was met zijn Gsm gaan zwemmen en zij hebben zich aan hun afspraken gehouden wat ze ook beloofd hadden op dat moment.
Proficiat jongens doe zo verder als je dit zo kan volhouden blijf ik een vaste klant van jullie en zal ik zeker mensen naar jullie sturen.
Jullie hebben je hart op de juiste plaats.

Zij hadden de gsm in stock dus geen probleem met levering

Ik heb tot nog toe geen problemen met hun gehad en ben toch al een paar jaar klant met hun.
Dus voor mij een grote smiley

Ik heb gisteren een Samsung Galaxy S 7 Edge aangekocht.
Heden een aantal Apps toegevoegd, en wat foto's gemaakt.
Verassend tevreden: Snelheid is top, en service The Phone Store ook Top !!!
Meer moet dat niet zijn; hopelijk blijft dit zo.

Ik kon enkel cash betalen. Dit zijn sluwe praktijken, want als men cash betaald, dan wordt dit niet geregistreerd en kunnen ze in het zwart bijverdienen zonder dit aan te geven aan de belastingen.

Ik heb een Samsung s7 edge gekocht bij The Phone Store in Hasselt. Ik ben ontevreden over mijn aankoop en ook ontevreden over de klantenservice!

Ik ben na mijn aankoop op 21/07/'16, dus 2 dagen later, terug naar de winkel geweest om mijn probleem uit te leggen. De camera's, zowel voor- als achtercamera waren van zeer slechte kwaliteit. Ik heb dit probleem aangekaart bij de verkoper en nadat hij het eerst uitbundig heeft getest, kwam hij ook tot de conclusie dat er een probleem was met beide camera's.

Tot mijn verbazing stelde de verkoper voor om de 'nieuwe' gsm van amper 2 dagen oud op te sturen voor herstelling. Dat was voor mij de druppel. Het is een gsm van 600 euro, wat voor mij een halve maand werken is, dus veel geld is. Ik heb toen een nieuwe gsm geëist en dat heb ik toen na lang en overbodig discussiëren ook gekregen. De verkoper heeft mij eerst ervan beschuldigd dat ik de gsm zelf heb beschadigd door deze, op bijna geen 2 dagen na aankoop, zelf heb laten vallen. Ik heb de nieuwe gsm die ik ter plekke heb gekregen opengedaan en de gsm dan ook snel getest. De camera was op het eerst zicht goed, dus ben ik maar vertrokken naar huis. Toen ik thuis aankwam heb ik de camera langer uitgetest en nu ook bleek deze gsm een probleem met de camera te hebben. De kwaliteit van de camera is zo slecht dat de camera van mijn moeders gsm, een s3 mini, zelfs beter is.

Ik heb de verkoper hierover aangesproken en hij zei dat dit normaal is?? Hij zei me dat ze andere onderdelen gebruiken voor verschillende gsm's, omdat er meerdere fabrikanten zijn. Dat vond ik ook al heel raar. Ik heb mijn geld terug gevraagd, maar dat hebben ze mij nooit terug gegeven.

Bij deze wil ik iedereen waarschuwen voor deze winkel. Zij hebben meerdere winkels met andere namen verspreid over heel België. Bij deze dus gewaarschuwd voor de mispakkende prijzen! Zij zijn de goedkoopste, maar hebben sluwe praktijken! Na contact met Samsung bleken het originele toestellen, maar gerefurbished toestellen. Dit wil zeggen dat het gerepareerde toestellen zijn die door Samsung aan professionele verkopers aan veel goedkopere prijzen worden verkocht. Vandaar ook dat ze die gsm's ook aan zeer goedkope prijzen aanbieden. De medewerkers hebben mij toen ook gezegd dat het geïmporteerde toestellen zijn van het buitenland. Niet enkel Europa, maar ook uit Azië,... Betaal het liefst 150 euro meer en koop uw gsm bij een erkende verkoper zoals de MediaMarkt of Carrefour, want ik zal je zeggen dat je spijt gaat hebben hierdoor!

Er was een probleem met de betaling, maar na telefonisch contact is dit voorlopig opgelost. Wordt vervolgd...

Over het algemeen ben ik op zijn zachts gezegd ontevreden over mijn ervaringen met The Phone Store. De site is overzichtelijk en een product is makkelijk (en goedkoop) aan te schaffen. Helaas is de service slecht. Zie voor een uitgebreide review over mijn ervaring hieronder.

Er stond op de site dat ik bij bestelling de volgende dag het product in huis zou hebben. Dit werd uiteindelijk 2 dagen. Product moeten terug sturen omdat het deugde. Daar begon de ellende.

Ik heb mijn toestel 12 dagen kunnen gebruiken toen er een fout optrad met het scherm. Helaas kon ik hem zelf niet maken dus moest ik hem terug sturen. Daarvoor moest ik via The Phone Store een ophaalafspraak maken. Op de eerste afspraak is de koerier niet komen opdagen. Na meerdere keren bellen met The Phone Store werd er eindelijk eens opgenomen. Ze zouden er achter aan gaan. Terwijl ze bezig waren een nieuwe opdracht in te plannen, kwam de koeriersdienst een dag te laat aan.

2 dagen later kreeg ik een ontvangstbevestiging. Ze moesten het toestel opsturen naar de LG warranty service. Op dit moment zat ik al ruim anderhalve week zonder goede mobiele telefoon. Daarom vroeg ik of ze een leentoestel konden leveren. Dat kon dus alleen als ik hem op zou komen halen in Hasselt. Ik woon midden Nederland dus dat was geen optie.

Ik heb The Phone Store 3 weken gegeven om het toestel te maken, anders zou ik mijn geld terug willen. Na 3 weken nog steeds geen bericht over de status van het toestel. Ik moest constant het contact zoeken. Ik vond het genoeg en wilde mijn geld terug. Dat was niet mogelijk zeiden ze. Verklaring waarom dat onmogelijk was werd er niet bij geleverd. Ronduit schandalig.

Na 4 weken eindelijk het bericht dat het toestel terug was gekomen van LG. Het display is vervangen. Het toestel werd nu naar me terug gestuurd. Dit mailtje werd op vrijdag verstuurd. En het toestel zou binnen 2 werkdagen geleverd zijn. Ik schrijf deze review nu op woensdag en nog steeds heb ik mijn telefoon niet. Ik heb de Phone Store gemaild. Maar weer geen reactie....

Samenvattend:

-Telefonisch slecht bereikbaar
-Mail wordt slecht beantwoord, mist informatie, zonder persoonlijke aanhef
-Geven geld niet terug ook al zijn ze wettelijk verplicht dat te doen wanneer de klant daarom vraagt
- Leveren geen vervangend toestel

Ik kan begrijpen dat misschien de LG warranty Service er lang over doet om een telefoon te maken, maar dat is niet het probleem van de klant. The Phone Store doet er naar mijn mening niet genoeg aan om een klant snel van zijn problemen af te helpen. Ik heb nu al ruim een maand geen beschikking over mijn toestel waar ik 309 euro voor heb betaald. En wordt op geen enkele wijze gecompenseerd. Helemaal schandalig is dat ik wanneer ik mijn geld terug vraag dat niet krijg.

Ik raad iedereen aan geen producten bij The Phone Store aan te schaffen.

The Phone Store is meestal de goedkoopste (hoewel ze zich onlangs hebben afgemeld voor de Pricewatch), maar dat komt duidelijk met een aantal compromissen wat betreft het herroepingsrecht. Wegens een dubbele aankoop (een cadeau) besliste ik het ongebruikte toestel te retourneren, binnen de 14 dagen termijn. Ik vond het ook raar en verdacht dat de verpakking en handleiding enkel in drie Oost-Europese talen was. In andere reviews lees ik ook dat er verdachte toestellen met vreemde IMEI nummers worden geleverd.

Een reactie bleef lang uit, maar ze weigerden uiteindelijk het aankoopbedrag terug te geven omdat er blijkbaar een kartonnetje zou ontbreken. Na weken (!) onderhandelen waren ze bereid het toestel terug te sturen of het aankoopbedrag terug te storten met inhouding van 20% van de aankoopsom, voor een kartonnetje dat er niet eens in zat bij ontvangst.

Uiteindelijk zijn we meer dan een maand verder en heb ik noch mijn geld, noch mijn toestel terug. Als je graag een toestel van vreemde herkomst hebt en slechte service, moet je zeker bij The Phone Store bestellen.

In de andere reviews lees ik gelijkaardige problemen met het retourrecht en trage en slechte klantenservice, zeker weg blijven dus!

UPDATE 14/05/2016!

Na deze review werd ik terug gecontacteerd met de vraag om mijn review aan te passen voor het terugkrijgen van mijn geld. Bij deze is dat dus gedaan, en heb ik meer sterretjes gegeven. Spijtig dat er pas tot een oplossing kon gekomen worden na deze review, het had ook eerder gekund.

Als het toestel werd geretourneerd, krijg je geen bevestiging van ontvangst. Je moet zelf vragen of het toestel aangekomen is. Na de retour zijn ze enorm traag met het toestel terug te sturen.

Telefonisch werden er zaken gezegd die nadien dan in een email werden ontkend. Ze reageren enorm traag op email en het lijkt alsof verschillende personen antwoorden die niet mee zijn met het verhaal. Communicatie verloopt erg stroef en er is geen enkel initiatief van hen om tot een oplossing te komen.

Telefoon geleverd in geopende verpakking en naar later bleek ontbraken er ook enkele accessoires. Na enkele mails naar de klantenservice te hebben gestuurd (waarop niet of laat werd gereageerd) is de telefoon vervangen. Beloofd was een gesealde verpakking, maar ook deze tweede telefoon zat in een ongesealde verpakking. Ook deze telefoon weer retour. Nu, een week later, nog geen geld terug en wederom wordt er niet gereageerd op mails.
Ik koop hier in ieder geval niets meer

Reageert niet of zeer traag. Komen gemaakte afspraken niet na

Beste mhs02

Eerst en vooral bedankt voor uw beoordeling.

Naar welk mailadres stuurt u de mails? In principe worden deze onmiddellijk beantwoord.
Om u op de beste manier verder te helpen vragen we u vriendelijk om even uw bestelnummer te mailen naar info@thephonestore.be of even telefonisch contact op te nemen?
Alvast bedankt.

Klantenservice ThePhoneStore.be

iPhone gekocht, deze een dagje getest maar de vriendin vond hem toch te klein en wilde graag naar een ander type. Telefoon retour gestuurd,

Update, na nog een keer contact te hebben gezocht heb ik na 49! dagen na ontvangst van mijn retour mijn geld terug gehad. Hun excuus; omdat ik het zelf retour gezonden heb (DHL kwam de dag na de afspraak langs), zou er vertraging opgetreden zijn. Prima, maar geen 7! weken. Terwijl ze er 2 beloven.

Mijn advies, geef je geld uit bij een andere shop.

Product is geleverd zoals geadverteerd.

Klantenservice gesproken, alles zou geregeld worden en het geld zou terug gestort worden. Maar tot op heden geen geld ontvangen.

Update, nogmaals contact gezocht via telefoon en kreeg alleen maar excuusjes, niet excuses voor het lange wachten.

Beste Jfwiet

Eerst en vooral bedankt voor uw beoordeling.

Alvast bedankt.

Klantenservice ThePhoneStore.be

Heb na deze review nogmaal contact gehad met iemand 'the phone store', ze hebben mij een aantal accessoires aangeboden. Dit geeft mij aan dat ze wel serieus om gaan met klachten. Zelf ben ik een klantenservice professional (lees boze mensen manager) en ik heb nog steeds het gevoel dat het hun ging om de schade beperken (mij beïnvloeden) dan dat ze echt vinden dat er iets mis is gegaan.

Dus kan wel zeggen dat je prima een product bij deze winkel kan kopen, maar pas op als je gebruik maakt van een retour procedure. Deze is niet duidelijk en kan dus wel eens een probleem vormen. Wees dus gewaarschuwd om te controleren of alles goed gebeurt.

Was heel tevreden over de manier van betalen en het snelle leveren. Jammer dat het bijgeleverde hoesje en het beschermglas niet de juiste waren, maar dit heeft The Phone Store uiteindelijk heel netjes opgelost en meer dan goed gemaakt!

De dag na de bestelling alles al binnen! Uiteindelijk de verkeerde producten ook netjes nagezonden.

In eerste instantie was ik niet tevreden over de service, aangezien ik las bij de reviews dat fouten vrij snel hersteld werden. Maar uiteindelijk heeft The Phone Store gehoor gegeven aan mijn vraag wanneer de juiste producten verzonden zouden worden, en heb ik er zelfs een assecoire bijgekregen t.w.v. 30,-! Dat heeft mij uiteindelijk weer een tevreden klant gemaakt :)

Beste Bling_Viv

Bedankt voor je beoordeling.
Fijn te horen dat je tevreden bent. We wensen je alvast veel plezier met het toestel!

Klantenservice ThePhoneStore.be

samsung galaxy s 7 besteld via internet. goedkoopste van alle winkels, makkelijk te bestellen ..

ligt meer aan dhl: bestelling naar dhl afhaalpunt laten sturen. Hier heeft iemand anders getekend voor mijn pakketje en meegenomen!
tweede verzending was snel en correct, daarom voldoende

contact met dhl over bovenstaande: zij verwijzen me naar phonestore. Phonestore betreurt de situatie. Zij gaan het verder oppakken met DHL en sturen mij dezelfde dag nog een nieuwe telefoon op. Alleemaal zeer vriendelijk, snel en correct geholpen! Complimenten

21 april telefoon (samsung s5 mini) besteld (was bij hun al de 5e keer dat ik iets bestelde) en vandaag, 23 april, keurig ontvangen.
Zegel was keurig intact, dus wederom prima geregeld.
Wel vreemd dat ik niet meer in kan loggen op hun site sinds 22 april, en ook het resetten van het wachtwoord lukt niet. Blijkbaar is er met hun systeem iets niet ok.

Scorekaart voor The Phone Store