CinemaDream

Gebruikers over webshop CinemaDream

Cinemadream heeft een winkel daar ben ik langs geweest om een tweetal projectoren te bekijken. Ik ben daar goed geholpen en heb ruimschoots de tijd gehad om beide projectoren te bekijken.

Ik moest voor de projector €54,- verzendkosten betalen terwijl ze die gewoon mee namen toen ze alles kwamen installeren. Ik was ook in de veronderstelling dat het scherm ook meegenomen zou worden bij de installatie maar dat bleek dus niet het geval te zijn. Ineens stond er een chauffeur bij me aan de deur die nadat ik de bon getekend had het scherm in de portiek neerlegde en wegging. Het scherm was te groot voor de lift dus moest ik het alleen 6 trappen op tillen. Daarna had ik een paar dagen last van mijn rug.

De koop was goed geregeld alles wat daarna kwam was dramatisch.
Slechte communicatie of soms helemaal geen communicatie. Bij de plaatsing had men geen trap bij zich en amper gereedschap.
Tijdens de plaatsing draaiden ze een schroef van de beamersteun af waardoor deze nog maar met 3 i.p.v. 4 schroeven vast zat. Ook blies de monteur de electrische schakelaar van mijn scherm op. Deze heeft men later na mij opgestuurd en heb ik zelf moeten monteren. Ook was de projector niet goed afgesteld op het scherm, er zit namelijk een verloop van 3cm tussen de linkeronderkant van de projectie en de rechteronderkant terwijl de bovenkant wel helemaal recht is.

Toen ik vervolgens mijn kalibratie(die ik als korting had gekregen) wilde claimen na 350 branduren van de lamp vertelde de winkel mij dat de kalibratie bij hun diende te gebeuren en dat het wel bij mij thuis kon maar dat me dat dan nog eens €275,- extra zou kosten. Dit terwijl ik tijdens de koop had aangegeven dat ik het niet zag zitten om alles de monteren en af te stellen.

Op 29-12-2014 ben ik begonnen met mailen over het regelen van de kalibratie, ik heb ze de bovenstaande punten allemaal aangekaart maar de winkel vond dat ze me niets verplicht waren en dat ze niets verkeerd hadden gedaan.
Op 11-2-2014 na bijna 1.5 maand na mijn eerste mail over dit onderwerp mijn verhaal op internet heb gezet reageerde de winkel erg sarcastisch op het topic. Ze hadden nog steeds niets fout gedaan in hun optiek en bedreigden me omdat ik in dat topic een aantal mails (zonder persoonlijke informatie) uit onze mailwisseling had gepost.
Het uitgebreide verhaal staat hier: forum: Onenigheid over afspraken bij aanschaf projector
Ook had ik het verhaal op HTforum geplaatst maar de beheerder van dat forum heeft het hele topic verwijderd in mijn optiek omdat Cinemadream een sponsor van hun forum is.

Mijn advies is koop nooit iets bij deze winkel, ik heb er voor meer dan €7500.- aan hardware gekocht maar op het moment dat je aangeeft dat er iets niet goed is gegaan reageren ze niet of nemen ze je niet serieus.

Scorekaart voor CinemaDream