Gebruikers over webshop Computersall
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIn tijden niet zo'n slechte webshop ervaring gehad. 6 weken geleden een vervangende laad-aansluiting besteld voor mijn Toshiba laptop. Levertijd zou 2 weken zijn, maar na 4 weken was er nog steeds niks. 2x een mail gestuurd waar geen reactie op is gekomen. Vervolgens maar gebeld, persoon aan de telefoon was niet heel erg behulpzaam, het enige wat ie kon zeggen is dat het echt begin van de week erop verstuurd zou worden. Nou je voelt hem al: wederom niks ontvangen. Vervolgens weer naar ze gemaild en dan krijg je een automatische mail terug dat ze op vakantie zijn. M.a.w. als het nog komt dan is dat minimaal 2 maanden later. Ik heb ze gevraagd mijn geld terug te storten. Ik zou hier nooit maar dan ook nooit meer wat kopen. Onbegrijplijk dat er nog zoveel positieve reviews staan voor zo'n onbetrouwbaar bedrijf. Dit riekt echt naar oplichting: wel geld incasseren maar niet leveren...
KlantenserviceMails worden simpelweg niet beantwoord en aan de telefoon krijg je ook niet echt het idee dat ze je proactief willen helpen.
AlgemeenHad een koeler nodig voor mijn Acer laptop, besteld en betaald maar krijg noppes en geen enkele reactie terug, dus zal wel scam cq fake winkel zijn. Deze conclusie trek ik na het lezen van diverse andere reviews.
Echter was dit foutief, want er is na deze review wel een reactie gekomen. Of dit naar aanleiding hiervan is is natuurlijk moeilijk beoordelen.
Ik werd niet geholpen, sterker nog er kwam geen enkele reactie retour, alsof je klopt maar er is niemand thuis.
Nu bleek mijn artikel niet meer leverbaar te zijn en meldde men mij dat het betaalde bedrag retour zou komen. Na de opgedane ervaring was het toch even wantrouwend, maar het geld is inmiddels in zijn volledigheid terug op mijn rekening gestort.
Algemeenwas op zoek naar een ventilator voor mijn hp laptop, op google gezocht naar het typenummer gelijk kreek ik computersall met het juiste link
Verzendingsupersnelle levering na online bestelling.
AlgemeenEen vervangend toetsenbord besteld voor mijn HP laptop , maar bij ontvangst bleek het toch niet het goede. Op de site gezocht hoe ik het kon retourneren: binnen 8 dagen retourneren aan het adres in Krommenie. Rara.. blijkt later dat het pakketje daar is geweigerd als verkeerd geadresseerd, en onder mijn accountinfo lees ik dat ik geen toestemming heb iets te retournern.. lekkere winkel maar niet heus!! Zo maak je het klanten natuurlijk onmogelijk om iets te retourneren en zorg je dat het sowieso buiten de 68 dagen valt! Bovendien: waar s het pakketje nu?
KlantenserviceJe stuurt een mail maar krijgt geen reactie, het retour adres op hub eigen site is blijkbaar niet correct? of daar weigeren ze retourzendingen te accepteren?
Algemeenik had geen beeld op mijn laptopscherm, Computersall gebeld voor hulp.
heb hun instructies via telefoon gevolgd en het bleek dat de lcd kabel het probleem is. besteld en mijn laptop werk weer goed .
Snelle levering en goed product voor een goede prijs
Perfecte service om 15.00 uur besteld volgende dag al in huis
AlgemeenHad problemen met mijn laptop. Vakkundig geholpen. Plezierige vaklui. En de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend!.Heel bijzonder om gratis zoveel service te krijgen.zeker aan te raden
KlantenserviceWat een goede service en vriendelijk personeel heeft deze winkel
AlgemeenZe zijn totaal ondeskundig en onbetrouwbaar en vooral niet klantgericht, dus deze winkel echt vermijden.
Ik heb een onderdeel besteld bij deze partij die op voorraad zou zijn. Dit was echter niet het geval. Omdat het belangrijk was dat het onderdeel snel geleverd zou worden heb ik de bestelling geannuleerd. Het geld zou binnen 2 werkdagen worden teruggestort. Dit was begin maart. Tot vandaag is er nog niets terug overgemaakt. Inmiddels heb ik na twee maanden nogmaals contact opgenomen en het geld zou nu wel overgemaakt worden. Ik ben benieuwd.
KlantenserviceIk werd aan de telefoon beleefd te woord gestaan, maar daar koop je weinig voor als het bedrijf verder niet goed functioneert. Ik koop hier dus nooit meer wat.
producten wel redelijk makkelijk te vinden, weinig op aan te merken. ook de "voorraad" indicatie is erg fijn.
Verzendingproduct stond als zijnde voorraad, echter schijnbaar was dit niet het geval.
even een mailtje dat de voorraad helaas niet klopte was gepast geweest
aan de klantenservice valt nog wel wat te behalen, uiteraard waar mensen werken kunnen fouten worden gemaakt. al is een iets snellere reactie wel fijn
Ik had een laptop die een nieuw toetsenbordje nodig had. Hier naartoe gebracht, is snel gemaakt. Ik had ook gevraagd om de CPU fan te vervangen, die was niet op voorraad, maar die bleek na schoonmaken nog goed te werken.
KlantenserviceDe te vervangen CPU fan bleek niet op voorraad: daar had naar mijn idee even over gebeld kunnen worden over de te volgen strategie.
Ik werd overigens netjes en vriendelijk geholpen in de winkel.
Nadat mij laptop letterlijk in rook opging, heb ik hier een vervangend DC-bordje besteld. Er werd mij levering op de volgende dag beloofd bij bestelling voor 16:00, en dat was ook inderdaad het geval. Prima ervaring.
Was al weken op zoek naar een zwart toetsenbord voor mijn HP Pavilion DV7 laptop. Dit onderdeel wordt niet meer gemaakt. Kwam uiteindelijk terecht bij, het voor mij totaal onbekende, Computersall in A'dam. Zij hadden er nog twee op de site staan. Even telefonisch contact gezocht om te bevestigen dat dit een zwarte versie en niet een originele brons kleur. Telefoon werd snel opgenomen en beantwoord. Website ziet er goed uit en bestelling ging snel en goed. I.v.m. de onbekendheid, ook bij Tweakers shop reviews, betaald met PayPal voor het geval dat...... Verzending nog dezelfde middag en binnen 24 uur op de deurmat. Enige minpuntje was dat aan één kant een metalen montage lipje was verbogen alsof hij gevallen was. (vandaar de GOED beoordeling en niet UITSTEKEND) Lipje teruggebogen en werkt probleemloos.
VerzendingAls actie geen verzendkosten! Levering binnen 24 uur in een goede verpakking. Helaas als brievenbuspost dus geen trackingnummer voor het geval het fout zou gaan.