Gebruikers over webshop Laptop AC Adapters
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk heb via deze site een Laptop accu besteld, maar deze is niet geleverd. Geen reacties via de site, maar via gmail adres dan toch een antwoord. Product zou zijn beschadigd bij transport en ik zou mijn geld terug krijgen binnen 7 werkdagen. Na aantal dagen langer te wachten weer gemaild dat ik nog geen refund had ontvangen. Hierop nog 1 antwoord dat ze het hadden overgemaakt. Pas na herhaaldelijk mailen toch uiteindelijk mijn geld terug gekregen.
VerzendingProduct zou zijn beschadigd tijdens transport en zijn geannuleerd na meerdere mails van mij waar het bleef.
KlantenserviceVia het formulier op de site geen antwoord. Via gmail adres uit de welkomst mail wel antwoord, maar moest herhaaldelijk vragen waar mijn refund bleef. Kan zijn dat dit te maken had dat de refund ook pas na 7 dagen werd verwerkt.
AlgemeenBestellen ging prima. De site ziet er een beetje vreemd uit. Na enig zoeken bleek dat het bedrijf gevestigd was in Shenzhen, China. Toch besteld. Dan maar even wachten. Het ging om een extra oplader voor een laptop. Betalen ging normaal. Daarna kreeg ik een mailtje en werd welkom geheten als klant. Toen ben ik gaan zoeken naar recensies. Beetje laat. Die waren niet geweldig, maar ook niet alleen slecht. Met gemengde gevoelens gaan afwachten. Dit was op een vrijdagavond.
VerzendingOp de woensdag daarna (5 dagen) kreeg ik een mailtje van een gmail adres. Het als onderwerp Tracking Notification. Stond een verwijzing in naar de site van Royal Mail met een referentie nummer bovenaan de mail. Vandaag 10 dagen na het bestellen was het pakje door de brievenbus geduwd. Het paste net. En er zit een originele adapter in. Exact als die bij de laptop geleverd werd. Het pakket is te volgen vanaf Heathrow airport naar Amsterdam.
AlgemeenProducten worden direct uit China geleverd in plaats van Nederland zoals de site suggereert en bij een doa wordt er niet meer gereageerd. Ik zou de webshop kwalificeren als een stel oplichters.
VerzendingTweedehands product wat als nieuw verkocht was. En niet levensvatbaar (1,2v gemeten met een fluke multimeter in plaats van de verwachte 14v)
KlantenserviceMaar 1 reactie gehad met een totaal waardeloze handleiding. Daarna ben ik totaal genegeerd.
AlgemeenIk dacht niets te ontvangen omdat ik geen bevestiging kreeg en ze niet reageerden maar toch gekregen, kleine 2 weken
VerzendingNa 2 weken bezorgd, helemaal goed!
AlgemeenProduct kiezen en dan betalen via ideal of zelfs Paypal (had ik de laatste maar gekozen).
VerzendingNiets ontvangen, niet eens een mail dat ik betaald heb. Vertrouw het helemaal niet. Zou niets bestellen bij deze (niet nederlanders maar chinezen). 90 euro kwijt!
KlantenserviceZe reageren helemaal niet, niet na bestelling en ook niet na emails. Geen reactie!
AlgemeenVanwege de slechte reviews over LaptopACadapters, besloot ik mijn bestelling te annuleren. De ochtend daarop kreeg ik de melding dat de adapter al in het shipping proces was en wat schetst mijn verbazing, 2 dagen later al een levering uit China. Adapter is precies zoals verwacht. Misschien is dit de strategie om de levering te versnellen.
Verzendingzie boven
Klantenserviceer kwam iig een reactie
AlgemeenGewoon oplichters, Trap dr niet in. het lijkt allemaal net te mooi om waar te zijn.
KlantenserviceReageren nergens op, meerder mail berichten gestuurd, ook via de website en zelfs via het gmailadres adaptersstore@gmail.com in het engels en chinees
AlgemeenNormaal check ik websites wel, maar ben er zelf deze keer ook ingetuind.
Moest even snel een tablet adapter bestellen voor mijn tante en ben na een week maar even gaan kijken waarom die nog niet geleverd was?
Blijkt dus een Chinese website te zijn met nep recensies.
Heb gelukkig via Paypal gekocht en probeer het nu te annuleren.
AlgemeenIk had een maand geleden een bestelling geplaatst, heb het ondertussen nog niet ontvangen. Bij de product tracking staat dat het is ontvangen, oftewel het is een scam.
KlantenserviceIk raad deze site sterk af en de service is afschuwelijk. Ze kunnen geen Nederlands en krijg waardeloze reacties. Niet bestellen op deze site!
AlgemeenWinkel opereert vanuit China (levertermijn 2-4 weken), mits bestelling eenmaal geplaatst is en verzonden is het moeilijk om dat terug te draaien (annuleren / retouren).
Wanneer order geplaatst is maar zending nog niet geschied, is het mogelijk tegen kosten (EUR 3,00) de order te annuleren.
Een adapter bested voor oude laptop. Toen via tweakers achtergekomen dat de verzending vanuit China werkt. Dat ging mij natuurlijk veels te lang duren, dus heb ik wat speurwerk gedaan naar hoe ik mijn order kon annuleren.
Via Paypal heb ik de order kunnen annuleren, hier is een e-mail adres waar u (in het engels) een bericht kan sturen om uw order te annuleren:
adaptersstore@gmail.com
Let wel op: als u de order hebt geplaatst, maar deze nog niet opgestuurd is kunt u het annuleren maar hier worden wel kosten voor berekend (EUR 3,00).
AlgemeenZoals de anderen hier een zeer slechte ervaring met deze winkel. Het gaat dus om een chinese webshop (a la aliexpress) die zich voordoet als legitieme Nederlandse webwinkel, compleet met iDeal. Toen ik, helaas na bestelling, een beetje rond ging kijken op de website, werd pijnlijk duidelijk hoe amateuristisch dit bedrijf is. Nergens goed Nederlands, geen KvK of BTW nummer, foutieve contactgegevens enzovoorts.
VerzendingDe webshop verzendt vanuit China. Dit wordt niet bij het bestellen vermeld! Je verwacht dus je product binnen een paar dagen te hebben, maar het duurt in werkelijkheid 2-3 weken.
KlantenserviceDe klantenservice spreekt geen Nederlands. Op vragen waarom het zo lang duurt en waar je bestelling blijft, krijg je alleen een standaard antwoord met een trackingnummer van DHL Asia. Toen ik de boel binnen had, wilde ik nog een factuur hebben. Dit bedrijf houdt zich blijkbaar niet aan de Nederlandse BTW-plicht, dus ze konden geen BTW-factuur voor me maken
AlgemeenNiks bestellen op deze site! je krijgt nooit een bevestiging email van je bestelling en je product word nooit geleverd.
Verzendingorder blijft op pending staan, terwijl ik al 50,- heb betaald.
Klantenservicecontact is vrijwel onmogelijk. het nummer is bijna niet te achterhalen en niet Nederlands. op e-mails word niet gereageerd.
laptop-ac-adapters is geen Nederlandse maar Chinese webshop. Na 2.5 week kwam adapter eindelijk binnen. Deze heeft het een kwartier gedaan, vervolgens kapot. Wel contact gehad, en kon adapter terugsturen om geld terug te krijgen. Terugsturen kan alleen naar China en kost daardoor 25 euro. Voor een adapter van 35 euro is dat dus geen goed idee, want verzendkosten moet je zelf betalen
VerzendingLevering was veel te laat, en product dat geleverd is kapot, kan niet teruggestuurd worden.
KlantenserviceWel reactie, maar doordat 'retour verzendkosten zelf betalen' in voorwaarden staan te duur om terug te sturen (en waarschijnlijk krijg je dan het geld van het product nog niet terug)
Niet bestellen. na 7 weken een reactie. Daarna 3 weken later een foute batterij gekregen. Direct bericht hierover naar AC Adampter en nu 3 weken later nog steeds niks.
Ben vast mijn € 65 kwijt
verkeerde batterij geleverd en verschrikkelijke wachttijd en na 2 maanden nog steeds niets gehoord
KlantenserviceNa een wachttijd van 7 weken 1x een reactie dat het nog enkele weken duurt, vervolgens foute batterij gekregen en nu na de volgende wachttijd van 3 weken nog steeds niets gehoord
Niet bestellen hier. Je gooit je geld weg en contact leggen lijkt niet (meer) mogelijk. Voorheen hebben anderen blijkbaar wel contact gehad. Mij lukt het niet.
VerzendingVermoeden dat er nooit iets verstuurd gaat worden. Status bestelling staat nog steeds op 'pending'. Inmiddels al aantal weken verder. Helaas al betaald. Niet gecontroleerd wat voor bedrijf het is, gezien op goed vertrouwen ik bestelde n.a.v. verzoek collega om hier te bestellen.
KlantenserviceWelke klantenservice? Er is een contactformulier welke ik heb ingevuld en nooit reactie op heb gehad. Tevens een emailadres aanwezig, maar ook als je hierheen mailt krijg je geen reactie.
Laptop van mijn dochter was kapot die ze op school gebruikt. We hadden er direct een nodig en via de site zie je groene kleurtjes bij "gratis verzenden" en doe ze vermoeden dat je het meteen krijgt.
Na een paar dagen ben ik gaan informeren en kwam erachter dat ze vanuit China leveren en verzenden weken duurt. Het lijkt alsof het een Nederlands bedrijf en site is.
Ik heb gemaild via contactformulier en via het mailadres met verzoek te annuleren. Tevens via Paypal een klacht ingediend omdat ik niets hoorde. Kreeg na een week antwoord in het Engels dat het product verstuurd is. Via de voorwaarden op de site kon je lezen dat je een RMA nummer kan krijgen om het terug te sturen.
Ondertussen een adapter bij hardwarecity besteld en die was er binnen een dag.
Laptopacadapters reageren niet en hen weer gemaild dat ik product (dat ik na 2,5 week kreeg) terug wil sturen en hoor niets.
Ze hebben een schandalige communicatie en is wat mij betreft misleidend en absoluut een afrader.
Helaas bleek het product uit China te komen en duurde 2,5 week.
KlantenserviceZe reageren niet en komen leveringsvoorwaarden niet na. Je krijgt geen gegevens om het product terug te sturen.
Replacement adapter besteld voor bose sounddock. Het bestellen ging heel makkelijk. Echter kreeg ik ineens een heel slecht opgestelde mail met mijn track and trace. Hierin werd pas duidelijk dat het gewoon rechtstreeks uit china kwam. De levertijd was hierdoor erg lang.
VerzendingDoordat ik zelf niet heel goed had gekeken maar gewoon besteld was ik niet op de hoogte van de lange levertijd omdat het uit china komt.
KlantenserviceIk probeer contact te krijgen met de webshop omdat de adapter niet correct is voor het apparaat wat hun vermelden waarvoor het bedoeld is. Na 1 week nog geen reactie ontvangen.
Omdat ik op zoek was naar een oplader voor de Archos 70b Titanium van mijn zoon, waarvan de bedrading bloot was komen te liggen en ik een fysieke miskoop had gedaan bij de Media Markt, heb ik mijn toevlucht tot deze shop genomen.
Op zich is het bestelproces wel helder, verloopt vlot, maar pas na mijn (Paypal) betaling bemerkte ik aan de Chinese tekens in de betaalbevestiging dat ik niet aan een NL-company had betaald.........
Ik kan nog geen oordeel vellen over het verdere verloop, omdat mijn bestelling nog niet is uitgeleverd.
To be continued......
Product was relatief eenvoudig te bestellen. Echter na de bestelling kwamen we er pas achter dat het product uit China zou komen. Was niet duidelijk vermeld en levertijd stond op een paar dagen ipv een paar weken.
Uiteindelijk bleek één van de producten stuk. We konden het terug sturen en 3 maanden wachten op een vervangend product. Als we het daar niet mee eens waren mochten we ook een geldbedrag (15 euro) overmaken en zouden we een nieuwe ontvangen.
Erg vervelend dat de shop zo slecht aangeeft dat we zeer lang op ons product moeten wachten en ook erg slecht dat het dan 3 maanden duurt voor een vervangend product.
Prima op orde.
KlantenserviceProduct was defect ontvangen. Shop geeft bij bestelling niet aan dat in het geval van een DOA je 3 maanden moet wachten op een vervangend product. Dit wordt veroorzaakt door verzendtijden maar ook dat wordt niet aangegeven tijdens het bestelproces.