Combiwebshop

Gebruikers over webshop Combiwebshop

NIET BESTELLEN. Bedrijf levert niet meer maar neemt nog wel nieuwe bestellingen aan. Ziet ernaar uit dat hier oplichters aan het werk zijn.

Ik was op zoek naar een beamer, de Acer H6510BD en moet een beetje op de kleintjes letten en strandde op deze webshop en zij bleken de goedkoopste te zijn.
Het bestellen ging heel eenvoudig en het betalen ook. Na de bestelling kreeg ik direct via de mail een bevestiging en werd vanaf dat moment overal van op de hoogte gehouden.

Er werd verteld dat de levertijd 3 of 4 dagen zou zijn, in mijn geval werd dat dus 5 dagen nadat ik had gevraagd of zij al wisten of het 3 of 4 dagen ging duren. Vond het geen probleem en de beamer kwam inderdaad dag 5.

De beamer zat in een 'eigen' doos en deze zat weer in een andere doos, de 'eigen' doos lag los en had wat mij betreft wat meer opgevuld kunnen worden met van die opgeblazen luchtkussentjes. Nu schoof het alle kanten op en een beamer is toch een gevoelig apparaat wat naar mijn inziens wat meer zorg nodig heeft bij het inpakken. Maar gelukkig is de verpakking van Acer zelf zeer goed.

Mijn vragen werden goed en snel beantwoord en er is ook een chat service, heel handig!
En wat zeker niet onvermeld mag blijven is dat de beamer nadat ik hem had ontvangen ineens € 24,- goedkoper op de site stond en vond dat toch ietwat merkwaardig en attendeerde hen erop.
Zij beloofden mij dat het verschil terug gestort zou worden en een paar dagen later stond het geld op mijn rekening! Top!

Projector besteld bij Combiwebshop (W1070). De levering bij combiwebshop is vaak net wat langer dan bij sommige andere webshops maar de communicatie hierover is duidelijk. De prijzen zijn goed laag en de service is ook erg goed. De eerste beamer vertoonde wat onscherpte en ik kreeg direct een nieuwe opgestuurd. Als levertijd niet het belangrijkste voor je is kan ik deze webshop aanraden.

De webshop heeft weinig zelf op voorraad waardoor je net even een dag of 2 langer moet wachten vaak. Voor mij geen probleem en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Ze reageren snel op emails en denken met je mee.

Scorekaart voor Combiwebshop