Less4Games

Gebruikers over webshop Less4Games

Op een zondag ochtend "de Sims 4 CD key" besteld voor de scherpste prijs .....
Maar dan wil je het spel downloaden en ... Ja hoor "#@#@#@$%$##" => CD key already activated ..... :-(
Effe contact opnemen ..... zie verder

Binnen de 3 minuten was de email met de key in de bus ....

Op een Zondag contact opnemen met de klantendienst .... Dit wordt niets ... Maar hoe verkeerd was ik .... Op de Chat effe het probleem uitgelegd en een screenshot doorgestuurd , direct werden er excuses aangeboden ... en binnen het kwartier had ik een nieuwe en werkende key.
Dat is pas service en geeft vertrouwen.
Foutjes kunnen gebeuren, maar zo snel en beleefd oplossen is Top.

Goede website, degelijk en overzichtelijk, Website reageert snel. Response ook erg snel bij vragen & producten worden op tijd geleverd. prijzen zijn beter dan op andere websites. Levering van keys verloopt prima! wordt verstuurd zodra betaling is gedaan, inmiddels 2 producten gekocht (1 pre order en 1"normale" )
Zeer tevreden!

Fallout 4 preorder gedaan, op 9-11-2015 rond 12:00 binnen gekregen, genoeg tijd om de preload aan te zetten.

Contact is goed. Duidelijk en helder Nederlands.

Black Ops III is waarschijnlijk mijn 4de game die ik gekocht heb bij Less4Games. 4x uitstekende service gehad en goede prijzen! Een echte aanrader!

Heel veel keuze aan games. Goedkope prijzen. Zeer snelle verzending. En een ontzettend vriendelijke, en behulpzame klantenservice!

Fallout 4 kopen? Liever niet op steam, maar op Less4Games! Je bespaart zo €10 Euro!

Super snel. Alleen hat ik het probleem dat het in mijn spam folder kwam, doordat mijn Gmail settings so waren ingesteld. Daardoor kan ik het niet 5 steren geven. Maar, zo in zo wat je zou verwachten van een webwinkel :-)

Super vriendelijk, en snele service! Nog nooit eerder had ik iemand aan de klanteservice gehad die niet als een robot prate, maar eerder als je vriend die je even snel kwam helpen. Het menselijk, en vriendelijke aspect hiervan was zeer comfortabel!

Zeer overzichtelijke site. zeer goede prijzen, en uitgebreid betaling systeem.
Groot aanbod van games en pre orders. Dus mijn besluit:

VOOR GAMES GROOT EN KLEIN MOET JE BIJ LESS4GAMES ZIJN!!!!

Zeer snelle levering van je games.

De klanten service is top! Al je vragen worden via mail snel beantwoord, en de chat op de site verloopt ook zeer snel. Altijd zeer vriendelijk. Een van de beste klantenservices dat ik ooit gezien heb.

Besloot Zaterdagavond laat om Maffia2 te bestellen. Direct en snel betaald met Ideal. Had de steamkey direct in mijn mail. Perfect.

Makkelijk betalen met Ideal en ik had mijn code binnen 2 minuten al binnen! Top service en lekker goedkoop

Vorige keer bij de concurent besteld (even goedkoop, noem geen namen ;-) ) Maar na veel mailen en wachten had ik na een uur of 7 m'n key. Hier had ik hem gelijk. Top!

M'n bestelling zat binnen een minuut in m'n mailbox.

De key was een stuk goedkoper dan elders en was zeer rap binnen. De website was ook duidelijk.

De Key was na de betaling direct binnen. Prima geregeld dus!

"Super tevreden!!! Zeer betrouwbaar"

Heb nu 2 maal een steamkey gekocht, van de Call of Duty reeks. Product gekocht, betaald, en binnen 5 minuten ( denk nog sneller zelfs ) had ik beide codes binnen. Installeren en spelen maar. Zeer tevreden over deze aanbieder...!

Pep. Cod-fan

De levertijd was voor de Steam key, 2 maal binnen de 5 minuten.
Super snelle levering dus!

De communicatie middels email gaat zeer snel, en je krijgt altijd een correct antwoord.

Goede site, Lekker goedkoop en reageren snel op vragen via de mail die had gestuurd

Product werd zo snel mogelijk geleverd.

Reageerde bijna direct op de vraag via de mail.

Goede prijs. Snelle levering. Niet verplicht om een account aan te maken!!!!

Had na de transactie direct de Steam key in mijn mail.

Duidelijke informatie en snelle levering van mijn bestelde game!
Binnen enkele seconde na mijn bestelling had ik de Steam key in mijn mail en ook nog voor de laagste prijs. Een echte aanrader!

Binnen enkele seconde was mijn Steam CD-key geleverd in mijn mail en kon ik gelijk beginnen met game.

Duidelijke uitleg over hoe het product geactiveerd moest worden door middel van een pdf met afbeeldingen.

Het bestellen ging erg gemakkelijk, alles sprak voor zich. De prijs is ook lager dan bij andere winkels.

Binnen enkele minuten kreeg ik mijn steam code in mijn mailbox.

Ik ben tevreden met de levering van mijn code. De prijs van mijn product was de helft lager dan op andere sites. Ze boden een goede scherpe aanbieding dus!

geen problemen mee ondervonden

de bestelling was zeer snel ontvangen voor een goede prijs de website is ook zeer gebruiksvriendelijk en goed onderhouden.

Ontzettend makkelijk in gebruik. Duidelijke website, snelle levering en het prijs punt is niet te evenaren. Snelle communicatie en ontzettend goede communicatie.

Digitale levering dus geen porto.

Uitstekende communicatie.

Battlefield 3 premium edition gekocht. Toen ik ging spelen kwam ik er achter dat de premium het niet deed. Heb ik een mailtje gestuurd. Kreeg meteen reactie met waar ik de code kon vinden. Het hem gewoon over het hoofd gezien.
Super geregeld.

Het spel zat meteen in de inbox

Zoals ik al zei. Geweldige service

Game besteld, meteen de Key in mn inbox, kon zo copy paste in Origin en beginnen met downloaden.

Direct ontvangen via mail. super.

Het vinkje inschrijven voor nieuwsbrief staat automatisch aan, eigenlijk overal zo. Maar hier kreeg ik ook nog een mailtje van met de vraag of ik mij hier echt voor wou inschrijven. Top.

Navigatie op de site was duidelijk, bestellen ging makkelijk via winkelwagentje en daarna vlot via (IDEAL),

CD Key werd meteen toegestuurd

Zeer goed.

Verkeerde Key ontvangen, na mailtje (zaterdagavond), binnen 10 min de juiste Key.

Scorekaart voor Less4Games