Less4Games

Gebruikers over webshop Less4Games

Had zelf e.e.a. fout gedaan bij de activatie van een Steamkey(was voor mij de eerste keer).
Dank zij de zeer,zeer snelle en efficiente manier van communiceren van Michael Jeager was dit probleem opgelost.Hulde!

Binnen no-time de key binnen.

Goed aanbod voor zeer competitieve prijzen. Zou hier zo weer shoppen, zeker met de goed service. (zie hieronder)

Bleek iets fout te zijn gegaan bij verzending, maar toen ik ernaar vroeg had ik binnen 5 minuten mijn bestelling binnen. Iets dat mis gaat technisch kan iedereen gebeuren, maar dat het zo vlot opgelost wordt zie je helaas niet vaak genoeg. Hier wel dus!

Gamekey besteld. Direct de orderbevestiging en key in mijn mailbox ontvangen. Prima geregeld dus!
Ik raad less4games zeker aan.

Zonder vertraging gamekey in mailbox geleverd.

Een duidelijke website en geen verplichting om perse een account aan te maken wat je tegenwoordig haast standaard ziet.

Zeer goede service, direct telefonisch contact en meedenkend aan een oplossing.

Goede shop! Heel erg uitgebreid uitleg dus meer dan nodig. en heel veel games! Dus zeker aan te raden!

Heel snel afgeleverd, alleen wel bij gmail bij reclame

Niet hoeven te gebruiken was heel goed!

Het proces ging erg vlot ik heb er geen klachten over en dus vindt ik dat deze website een echte aanrader is

De verzending duurde minder dan 5 min dit was dus razendsnel

Prima website, echter de keuze is niet heel groot. Verder wel overzichtelijk qua platformen (steam, origin etc).

Binnen 5 min binnen via de mail

Vragen kun je stellen via chat waar direct op wordt geantwoord.
Product was binnen een paar minuten binnen tegen een goede prijs.
Erg tevreden!

Geweldig!!! Betaling ging prima en binnen 10 minuten had ik alles binnen. Top! Zeker nog een keer doen!

Top!

Ook helemaal top!

Zeer duidelijke en overzichtelijke website met zeer scherpe prijzen natuurlijk.
Heel handig voor PC en Xbox gebruikers

Zeer snel ontvangen.

Binnen 5 minuten de code op de mail.

Bij vragen en problemen binnen een dag al geholpen

Zeer tevreden! Lage prijs en snel geleverd, top! Ga hier zeker vaker mijn games kopen!

Eerste online aankoop bij Less4Games, overzichtelijke website, scherpe prijzen. account aangemaakt, bestelling geplaatst en paar minuten later mail ontvangen gamekey. Op deze manier een game kopen is gewoon ideaal, veilig, snel en goedkoop, aanrader voor iedereen

Overzichtelijke site, geen account vereist. Betalen via iDeal. Binnen 5 minuten steamkey ontvangen in de mail.

Binnen 5 minuten mail met key ontvangen.

Voor het eerst een game gekocht via een reseller. Account aanmaken, bestellen en betalen gingen zeer gemakkelijk. Communicatie was uitstekend en zeer duidelijk per mail. Levering van de gamekey was binnen 5 minuten per mail. Prijs was perfect. Op deze manier een game kopen is gewoon ideaal, veilig, snel en goedkoop, aanrader voor iedereen.

Just cause besteld via deze site. Na betaling via iDeal de ontvangen key direct geactiveerd via Steam. Binnen 10 minuten alles geregeld.

Binnen enkele minuten heb ik de key via email gekregen.

Lees4Games, nog nooit wat bij besteld. Maar super makkelijk. Zoek de game op en betaal. Hierna wordt direct via de mail je steam code toegestuurd. Duidelijk site, makkelijk en snel te bestellen. Enige wat ik mis is een optie paypal betaling. Maar dit is misschien mijn eigen voorkeur. Ook extra betalen voor VISA vind ik een beetje raar. Ideal daar in tegen is gratis.

Via de pricewatch rechtsreeks naar de juiste game gegaan en binnen een paar klikken was de game besteld en betaald. Het niet hoeven aanmaken van een account was voor mij een plus, naast het kunnen betalen met de creditcard. (Helaas wel tegen vergoeding)

Een paar minuten na betaling al de key op de mail. Supersnel en geen problemen!

Top geregeld snelle levering geen problemen. ga er zeker vaker bestellen in de toekomst. gr.

Op zoek naar de nieuwe Far Cry om te downloaden voor een mooie prijs, gevonden via Pricewatch en binnen 5 minuten aan het downloaden. Kan niet beter.

Key werd direct verstuurd en binnen minuten kon ik beginnen met downloaden.

Overzichtelijk site
Democratische prijzen
Zeer vriendelijk e persoon !
Zeer snel in af handelen
Aanrader !
Top site !

Ik moest wat wachten op star wars battlefront en had een mailtje gestuurt voor te vragen hoelang de wachttijd is

En op een zondag rond 21u verstuurde ik de email en nog geen 15 min later een zeer vriendelijk en professionele mail terug gehad

Scorekaart voor Less4Games