Gebruikers over webshop Less4Games
Review toevoegenMijn aankoop is zeer vlot verlopen via de website, de betaling verloopte perfect en ook de website is zeer overzichtelijk. Na de betaling ontvangende ik dadelijk de productcode, ik raad iedereen zeker en vast deze website aan
VerzendingDe verzending verloopte zeer vlot en snel
De prijzen zijn goed en de levering is snel. Helaas werkt deze winkel anno 2016 gewoon nog met een opt-out voor zijn nieuwsbrief. Hoogst irritant en daardoor 2 sterren.
Goedenavond PWM,
Dank voor de beoordeling en wij geven graag een toelichting.
Inzake nieuwsbrieven, mailings, etc. zijn er regels en verplichtingen waar aan voldaan dient te worden als bedrijf. Niet alleen over wanneer iets verstuurd mag worden maar 1 van die verplichtingen is ook het bieden van de mogelijkheid om uit te kunnen schrijven op bijvoorbeeld een nieuwsbrief.
Wij krijgen graag feedback en willen altijd kijken hoe zaken verbeterd kunnen worden. Op welke manier zou u dit graag ingevuld willen zien, waarbij er nog steeds aan de wettelijke verplichtingen voldaan wordt?
Wij horen het graag van en zien uw reactie graag tegemoet op info@less4games.com ( geef aub ook gelijk even uw ordernummer door, zodat wij het gehele verloop kunnen nakijken in onze backend).
Alvast bedankt en voor nu een fijne avond.
Michael
Less4Games
Eenvoudige bestelprocedure, erg snelle levering tegen een prima prijs.
Daarnaast een gebruikersvriendelijke website waarbij je via iDeal kunt betalen.
Binnen 2 minuten na betaling had ik de key via email ontvangen.
KlantenserviceSamen met de key een duidelijke instructie ontvangen.
Deze leverancier was de goedkoopste voor een cd key. Heb het vervolgens gelijk geactiveerd op steam. Top.. Zou t zo weer doen
Nette site, doet precies wat je verwacht. Keys waren binnen paar minuten geleverd na betaling.
De game Command & Conquer The Ultimate Collection gekocht bij Less4Games omdat deze hier het goedkoopst was. Gebruiksvriendelijke webshop.
VerzendingBinnen enkele seconden de mails binnen om aan de slag te kunnen gaan met de game (Origin Gamekey).
Zeer goede ervaring! Windows 10 Pro licentie besteld aan een zeer scherpe prijs en zonder problemen account kunnen activeren! Na bestelling en betaling heb ik de productcode onmiddellijk ontvangen via mail!
Ik was op zoek naar een licentie voor (old school) Command & Conquer Ultimate. Bij Less4Games was deze het goedkoopst van allemaal. Positieve reviews van anderen maakten de keuze voor deze shop een logische.
VerzendingVerzending van de licentie geschiedde per e-mail. Deze was binnen enkele seconden in mijn mailbox.
Was op zoek naar Windows 10 Pro licentie voor nieuwe PC. Via Pricewatch kwam ik bij Less4Games terecht. Je vraagt je af waarom ze het voor zo weinig kunnen aanbieden en of het legit is. Maar na bestelling op de website en het invullen van mijn NAW-gegevens en betaling via iDeal had ik de key in no-time binnen per e-mail. Ingeklopt en werkte prima.
VerzendingLevering per e-mail en versturing was direct na betaling.
Duidelijke website, na betaling voor een win10pro licentie per omgaande een mailtje ontvangen met de gegevens en how-to-do. Geen problemen..
duidelijke overzichtelijke site, snelle levering na eenvoudige bestelprocedure en wat later bleek, snelle klachtafwikkeling en uitstekende service!
Klantenservicewindows 7 home premium besteld, na een tijdje traden er problemen op bij de activatie, hierover een mailtje gestuurd die zelfs nog binnen een uur beantwoord werd ( op zondag!), vervolgens werd er telefonisch contact met me opgenomen en ben ik geholpen dmv telefonische activatie van mijn windows product, grote klasse!
Na problemen met activatie Office 2013 via E-mail hulp gezocht.
Bijna direct een mail met de oplossing ontvangen
Zeer tevreden met de service via Dhr Jaeger.
een tevreden Tinus
Na betaling via IDeal binnen tien seconden een E-mail met activatiecode en instructie
KlantenservicePrompte en duidelijke reactie op hulpvraag
Ook voor de wat serieuzere software, MS Office een aanrader! Klasse prijs en klasse levering.
KlantenserviceHeeft zelfs gevoel voor humor!
Key gekocht, key werkt prima. Niets op aan te merken, snel betalen (ideal) snel gamen =D
Gaat enorm snel en vlekkeloos. Simpel om iets te zoeken op de website, vlot bestelproces, integratie van online banking.
Verzending1 minuut na de betaling zat de e-mail met de key al in mijn inbox. Kon bijna niet sneller.
Vandaag South Park gekocht, was de goedkoopste aanbieder. Mail met code was nog eerder binnen dan de bevestiging van m'n bestelling. Site is overzichtelijk en duidelijk.
VerzendingLetterlijk binnen een minuut op m'n mail binnen.
Ik heb hier een paar keer games gekocht. Altijd goede prijzen en activatiecodes worden snel en duidelijk geleverd per mail.
KlantenserviceVandaag een product besteld, bleek verkeerde activatie code te zijn voor Steam. Contact opgenomen in de chat en werd direct professioneel geholpen. Binnen 5 minuten wel de juiste product code van de bestelde game gekregen. Geweldig goede service (zeker voor een zondagmiddag!)
Werkt zoals het moet, direct kunnen downloaden op volle snelheid.
heeft een goede indruk bij mijn eerste bestelling
Duidelijke site, zeer snel. Was op zoek naar Windows product key voor gebruik in een virtuele machine. Snel gevonden, buitengewoon aantrekkelijke prijs.
VerzendingBinnen enkele minuten de bestelde Windows 7 product key ontvangen, meer dan geweldig.
Kwam bij deze shop via tweakers, alles verliep zoals het hoort. Van bestellen tot leveren.
VerzendingVia mail dus direct binnen. Niks op aan te merken.
KlantenserviceCode bleek niet te werken, eerst contact met Microsoft opgenomen en de conclusie was dat de code niet goed was. Gemaild en 5 minuten later een nieuwe code die wel werkte, top service!