Gebruikers over webshop Redplate
Review toevoegenik had 3 fotolijstjes besteld van 15x 20 cm. Deze werden in een veel te grote doos afgeleverd, zonder vulling, zodat bij een lijstje het glas kapot is gegaan. Dit zou vergoed worden, ondanks dat het maar een schade van € 6 was, maar het gaat ook om het principe, wie verzend nou zoiets op deze manier.
Ik moest foto sturen van het kapotte lijstje, nu inmiddels 4 maanden verder na 20 mails en telefoontjes GEEN reactie en dus geen vergoeding. Telefonisch alleen bereikbaar op maandag van 10 - 12 uur, en dan dus niet bereikbaar.
Klantenserviceniet bereikbaar per mail
niet bereikbaar per telefoon, alleen maandag 10-12 en dan niet bereikbaar, dus geen bereikbaarheid
16 december 2015 hebben we bij Redplate BV 60 USB stickjes besteld voor kerstpakketten voor onze klanten. Deze zouden binnen 1 a 2 dagen geleverd worden.
We ontvingen een mail dat het verstuurd zou zijn maar na 4 dagen hadden we nog niets ontvangen en we kregen nooit een email met het tracking nummer. Het was gewoon niet verstuurd.
We hebben de order geannuleerd en ze ergens anders moeten bestellen en tot onze verbazing werden ze uiteindelijk na de kerst geleverd.
We hebben verschillende malen contact opgenomen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ook verschillende keren aan de deur geweest maar ook daar troffen we nooit iemand aan.
Uiteindelijk probeerde we de USB stickjes direct na de kerst terug te brengen, dit was binnen 14 dagen maar omdat we nooit iemand aantroffen, en telefonisch geen contact konden krijgen, waren na 5 keer aan een gesloten deur te zijn geweest , de 14dagen inmiddels verstreken volgens de eigenaar.
Na wat speurwerk op internet hadden we uiteindelijk een mobiel nummer gevonden van de eigenaar en uiteindelijk telefonisch contact kunnen krijgen. We werden uitgescholden en bedreigd !
Uiteindelijk heeft hij de usb sticks bij ons thuis opgehaald. Contant terugbetalen deed hij niet want het moest via hun “systeem”. Uiteindelijk hebben we na twee weken, en wederom verschillende telefoontjes en sms-jes, ons aankoopbedrag van €230.00 terugontvangen. Hij zei ons dat we niet zo moeilijk moesten doen over zo’n klein bedrag! Ons advies, bestel hier nooit !!!
Producten waren op voorraad. Zouden volgens de website binnen 1 a 2 dagen verstuurd worden maar na ruim anderhalve week pas ontvangen.
KlantenserviceEr is GEEN klantenservice. Op emails wordt niet gereageerd en telefonisch zijn ze alleen op maandag van 10 tot 12u bereikbaar ???
Een bestelling bij Redplate gaat vlot en betaling willen ze ook vlot afhandelen.
Een fototas van Samsonite trok mijn aandacht en op basis van de gegeven afmeting van de fototas ben ik overgegaan om een bestelling te doen.
Afmeting:
◾Width (Internal Dimensions Camera Compartment in cm): 17
◾Height (Internal Dimensions Camera Compartment in cm): 27
◾Depth (Internal Dimension Camera Compartment in cm): 16,5
Na het betalen met iDeal verwacht je een factuur bon van Redplate, maar de werkelijkheid is anders, dus geen factuur bon.
De fototas is in plat te grote doos ontvangen, waardoor de fototas platgedrukt werd. In de doos was een factuur bon te vinden.
KlantenserviceOp 3 jan. bestelling gedaan en pas op 11 jan is een pakket aan huis geleverd.
Verzendmethode is tussen 1-2 dagen.
Tot mijn verbazing ziet de ontvangen fototas er kleiner uit dan de gegeven afmeting van de webshop. Opgemeten komt de gegeven afmeting niet eens in de buurt. Op emails reageert Redplate niet en telefonisch onbereikbaar. Ook een negatieve beoordeling deert ze niet.
Terugsturen wil ik niet proberen, want ik heb twijfels of ik dan mijn geld terug ga krijgen, gezien de waardeloze afhandeling van Redplate.
De vraag is voor hoelang deze webshop nog zal bestaan?
Denk eerst goed na voordat je bij Redplate een bestelling doet.
Op zoek naar een speciale e-reader, via beslist.nl naar redplate. t/m betaling goed. Verzending zou binnen 1 a 2 werkdagen gedaan worden. (besteld op 17 december 2015)
VerzendingGeen track en trace, bestelling donderdag verwacht, zaterdagmiddag geleverd door DHL. Vanaf17 december al heel vaak gehoopt dat mijn bestelling zou geleverd worden, durfde vrijwel niet van huis, omdat geen track en trace! Klantenservice was gewoonweg niet te bereiken.
KlantenserviceEcht waardeloos!!! 17 december bestelling geplaatst (zou ik na hooguit 2 werkdagen ontvangen WANT HET WAS OP VOORRAAD)
22-12: om 14 uur: klantenservice gebeld: voicemail: ...zijn tussen 10-12 uur tel bereikbaar, vragen over de bestelling via mail!
23-12: Tussen 10 en 12 uur zeker 6x geprobeerd klantenservice te bellen, steeds weer dezelfde voicemail (zie boven) Uiteindelijk e-mail verzonden met de vraag of mijn bestelling inmiddels verstuurd was, tot heden nog geen antwoord gekregen.
De lol was eraf, het cadeau voor mijn partner was een flop!!!
Toch via ideal € 231.25 betaald. (incl verz/admi kosten)
28-12: opnieuw een tel. poging naar klantenservice; voicemail: ...zijn op vakantie tot 4 jan
30-12 mailtje gestuurd met vraag: WAAR BLIJFT MIJN E-READER: automatisch mailtje terug:
In verband met de feestdagen is onze klantenservice gesloten.Wij zijn u graag vanaf 04 januari 2016 weer van dienst.
Wel worden er dagelijks bestellingen verstuurd , voor 11 uur besteld dezelfde dag nog verzonden.
www.redplate.nl (bericht geknipt en geplakt)
4-1 om 10.15 uur opnieuw gebeld met klantenservice, gelukkig iemand direct aan de lijn (ik vreesde al dat ik mijn € 231.25 kwijt was), bozig mijn verhaal gedaan. Er werd verontwaardig gereageerd, want men was pas terug van vakantie ( mijn mening; wie gaat er nu met vakantie in de drukste tijd van het jaar, maar goed, dat moet iedereen zelf weten) Men zou me iets laten weten wanneer het uitgezocht was. (ik hoopte op dezelfde dag, als je al van 17 december zit te wachten) De dag erna (5-1) kreeg ik bericht dat de e-reader niet op voorraad was geweest en dat er iets mis was gegaan om dit te communiceren, Hij zou de dag erna (6-1) binnenkomen en ik zou hem dan 7-1 ontvangen. Ik heb de e-reader uiteindelijk 9-1 ontvangen. Ik was eigenlijk al overtuigd dat redplate een site was waar je werd opgelicht. Voor mij nooit meer redplate!!!! Mijn partner heeft de e- reader, is er heel blij mee, ik had het leuker gevonden om het met kerst te kunnen schenken. Excuses van redplate niet ontvangen!!! Alleen maar een geagiteerde medewerker aan de telefoon (in mijn beleving)
Betalen was makkelijk! Dat was ook het enige!
18 dec. bestelling gedaan met mededeling dat het om kerstcadeau ging !
Niet telefonisch bereikbaar - verwijzing naar mail, waar zeer onprofessioneel op gereageerd wordt. Het lijkt verdacht veel op oplichting...
(nog) niet geleverd - vraag me af of het nog gebeurd...
In elk geval niet meer op tijd !
Indien het toch ooit geleverd wordt durf ik het uiteraard niet
terug te sturen .. of ik m'n geld dan terug zie... ???
Niet telefonisch bereikbaar.
Onprofessioneel en aan oplichting denkende email ( reactie)
Geen info over bestel- en bezorgstatus
website ziet er goed uit prijzen zijn goed maar wat daar veder gebeurt kan ik niet anders dan algemene beoordeling slecht geven.
Verzending22-10 rond 11 uur bestelling gedaan en betaald met ideal. product was opvoorraad. 24-10 e-mail gestuurd waneer er zou worden geleverd. 26-10 op eens een mail bestelling word verstuurd. 27-10 blijkt pakket niet eens te zijn aangeboden bij tnt uit eindelijk 29-10 bestelling toch ontvangen
Klantenservice2 contact gezocht 1x een korte reactie met ik ga het uit zoeken daarna nooit weer wat gehoord van hun kant gelukig is het wel geleverd
Overzichtelijke site met scherpe aanbiedingen. De webshop is eenvoudig maar is netjes onderverdeeld in categorieën.
VerzendingOp dinsdag bestelling geplaatst en direct betaald via Ideal. Volgens de site is het artikel op voorraad. Donderdag komt een mail met track en trace code. Op zaterdag is het pakket nog steeds niet aangeboden aan de vervoerder. Het is onbekend wanneer het artikel geleverd wordt.
Netjes geleverd wat ik vroeg voor een goede prijs. Ik koos voor afhalen en na 3 wekdagen kon ik het artikeltje (microsd) ophalen. Goed adresje voor meer producten.
KlantenserviceEr werd vlug gereageerd op de deurbel. Ik werd vriendelijk te woord gestaan door een attente medewerker/eigenaar.
Heb 13 foto albums besteld, en drie dagen later waren ze al geleverd.
alles netjes verpakt.
betaling ging vlot via ideal.
Alles was netjes verpakt, tussen de fotoalbums in beschermend materiaal gedaan zodat het elkaar niet kon beschadigen
Bestellen is eenvoudig, betaling ging eenvoudig en goed. De spullen waren netjes verpakt. Verzending is waardeloos, zie toelichting.
VerzendingDe bestelling op 1 januari geplaatst en extra betaald voor de 24 uurs bestelling. Helaas is de bestelling pas op 5 januari op de post gegaan. Dus extra betaald maar redplate is zijn afspraak niet nagekomen. Bovendien had ik gevraagd of het mogelijk of de bestelling 3 januari geleverd kon worden, helaas heeft redplate hier niets op geantwoord.
KlantenserviceMail gestuurd omdat ik extra had betaald voor de 24 uurs levering maar dat redplate zijn afspraak niet nagekomen was. Ik kreeg een mail terug dat ze op 1 januari er niet waren. ik krijg 4 euro terug gestort zonder enig excuus oid. ze begrijpen het niet. jammer
Bestelling geplaatst & betaald; gekozen voor afhalen;
Later bleek dat tussen kerst en oud&nieuw de winkel gesloten is (geen vermelding op de site). Afhalen mogelijk vanaf 5 januari.
De winkel bood aan de bestelling te verzenden per post.
Kosteloos verzonden (ivm gesloten winkel tussen kerst en oud&nieuw)
KlantenserviceSnelle reactie per mail;
Website is overzichtelijk, betalen gaat prima, daarna netjes een factuur van de bestelling in de mail. Maar dan blijft het stil.. Geen status updates, tenzij je er naar vraagt en dan nog is het afwachten of de mail wordt beantwoord. Bestelling veel te laat geleverd! Nee, hier bestel ik zeker nooit meer!
VerzendingOp de website stond bij het bestelde product "op voorraad, verzending binnen 1-2 dagen". Product zondags besteld en direct betaald (wegens storing iDeal, via bankoverschrijving). Dinsdag nog niets vernomen, mail gestuurd met vraag naar betalingsbevestiging en wanneer het product verstuurd wordt. Late reactie op de dag dat de betaling ontvangen en verwerkt is. Daarbij de belofte dat het product dezelfde dag en uiterlijk morgen (woensdag) wordt verzonden. Donderdag nogmaals gemaild of het product al is verzonden? Wederom een late reactie en mededeling dat het product net verzonden is... Vrijdag per mail gevraagd om een track & trace code, zodat het pakket gevolgd kan worden, echter geen reactie op de mail. 's Maandags volgt de mail met een track & trace code, echter staat er niet vermeld om welke bezorgdienst het gaat... Dit wordt pas in een nieuwe mailwisseling duidelijk... Uiteindelijk is het pakket op dinsdag geleverd.
Alhoevel de bestel site snel werkt is de levertijd voor een Sigma 105mm f/2.8 EX DG OS Macro Nikon-f zeer slecht.
Na verkeerde voorlichting bovenstaande lens besteld.
Na de bestelling volgt geen update meer van de status.
Email wordt op de gekst mogelijke tijdstippen beantwoord, dit komt waarschijnlijk omdat het hele gebeuren slechts door 1 persoon {-verwijderd-} wordt gerund.
Levertijd ruim een week later door DHL.
Helaas wel de verkeerde lens i.v.m. verkeerde informatie door Redplate.
Na telefonisch overleg retour gestuurd afhandeling daarvan nog niet bekend.
Trage levering (ondanks levertijdsaanduiding van 2 dagen op bestelbon levering pas na ruim een week) en geen status overzicht.
Opgave dat DHL traag is is geen excuus dan een betrouwbare partner zoeken
Site oogt zeer professioneel
Upfollowing is een stuk minder
Mailverkeer vaak niet ondertekend met enige naam.
Doorlopen selecteren/zoeken product en bestelling tot aan de betaling ging goed, ordelijk en overzichtelijk. Erg netjes
VerzendingEen toeslag betalen voor verzending binnen 24-uur. Geen 24-uur levering dus!
KlantenserviceMail wordt niet/nauwelijks beantwoord. Email heeft geen bedrijfshandtekening.
Telefonisch wel te bereiken.