One More Level

Gebruikers over webshop One More Level

Inmiddels al een paar keer bij One More Level games besteld, meest recent Uncharted voor de ps4. Altijd zonder problemen op tijd ontvangen.
Daarbij krijg je achteraf ook geen eindeloze hoeveelheden spam, wel zo fijn!

Product de dag voor hemelvaart besteld, dus het was te verwachten dat het te laat bezorgd zou worden. Het probleem was dat het op het factuuradres in Nijmegen werd bezorgd, en niet op het opgeven afleveradres. Daarbij komt nog dat het hoesje ernstig beschadigd was, de hele onderkant was versplinterd. Dit kan natuurlijk ook aan de postbezorger hebben gelegen, maar als er zoveel tegelijkertijd misgaat doet het mij vermoeden dat het een structureel probleem is bij de webshop. Overigens nog gevraagd of ik een leeg hoesje kon krijgen ter vervanging. Dat zou zo genaamd gebeuren maar ik heb nooit meer iets teruggehoord. Ik raad anderen aan om het risico niet aan te gaan...

Op het verkeerde adres bezorgd, hoesje ernstig beschadigd en onbruikbaar.

Op emails wordt snel gereageerd, maar beloftes worden niet nagekomen.

Was net te laat met mn GTA5 preorder. De 1e batch was letterlijk bij elke webshop al snel uitverkocht. Binnen een week alsnog mijn copy binnen met alsnog de preorder bonus!

Prima. Dag na het bericht de levering gekregen!

Tussentijds vind er snelle communicatie plaats en wordt gedacht in oplossingen

Makkelijk bestellen, een van de goedkoopste sites en een snelle en correcte afhandeling van de bestelling en het retourneren.

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd zoals op de site aangegeven. En een van de goedkoopste aanbieders.

We hadden het verkeerde spel besteld, bleek na openen van de verpakking. Toch kon het product retour en stond ons geld de volgende dag alweer op de rekening. Top service, bedankt !

Mike heeft me zeer netjes geholpen toen ik van de week een bestelling deed die niet meer op voorraad was. Zeer snelle reactie op mail en directe annulering en terugstorting van mijn geld.

Zeer snelle en nette service. Ga hier zeker weer bestellen.

Mike van One More Level heeft me zeer netjes geholpen toen bleek dat de bestelling niet uitgeleverd was voor de Sinterklaas. Hij heeft alles geprobeerd om het pakketje te achterhalen, maar toen dat niet lukte heb ik keurig mijn geld terug gestort gekregen.

Paar maanden geleden GTAV gepreordered voor de PS4, om zo zeker te zijn om het spel te spelen op de releasedatum en omdat ik dan $1 000 000 ingame-cash zal krijgen. Spel werd dag te laat geleverd, en ik ontving niet de beloofde ingame-cash. Kortom: ze hebben mij een de 'gewone' GTA5-versie gestuurd. Na een mail met de klantenservice (ze reageren erg snel) kwam hij met het aanbod om €15 te compenseren om alsnog de ingame-cash te kopen. Natuurlijk ging ik akkoord, maar een paar dagen later kreeg ik weer een mail dat toch niet ging gebeuren en ze met de leverancier in gesprek gingen om tot een andere oplossing te komen. Uiteindelijk was het een week verder en had ik nog niets van hun gehoord dus ik stuurde een mail naar de klantenservice of ik het geld überhaupt nog wel kon verwachten en zo ja, hoelang dat dan ging duren. Hierop kreeg ik een erg bot en onprofessioneel met waarin gezegd werd dat het niet hun schuld was en dat ik zelf maar contact met Rockstar mocht opnemen als ik door bleef zeuren (!). Beter betaal je een paar euro meer en haal je game bij een fatsoenlijke webshop

Snel antwoord, maar inhoudelijk 3x niks. Voor meer toelichting kijk review hierboven.

Bestelling makkelijk geplaatst, echter inmiddels 2 weken aan het wachten. Meerdere poging om in contact te komen, mislukt.

EDIT: Na deze review snel & soepel contact met Mike van Onemorelevel .

Beste Klant,

Excuses naar mijn weten heb ik overal op gereageerd en heb uw ticket dus gemist. Zou u een email willen sturen naar de klantenservice: info@onemorelevel.nl

Dan zal ik hier direct naar kijken en u tegemoet komen met een gepaste compensatie.

Mike

Wacht al 4 dagen op mijn bestelling die er binnen een dag hoorde te zijn. Klantenservice spreekt van 'een uitzondering' maar echt duidelijkheid heb ik ook niet gekregen. Ze hadden wel sneller mogen laten weten dat ze helemaal niet op tijd leveren, zeker rond de kersttijden. Verjaardag gemist omdat ze me toch aan 't lijntje wisten te houden met 'bestellingen worden verzonden op maandag en dinsdag, dus verwacht hem morgen. ' Als ik jou was, zou ik eens goed overwegen om misschien toch bij een andere webshop te bestellen, dan weet je in ieder geval zeker dat je krijgt wat je besteld, en heb je hem binnen wanneer je denkt dat hij er hoort te zijn. Pluspuntje is dat de klantenservice te bereiken is via whatsapp, that's about it.

Geen behulpzame reacties gekregen, wel spoedig gereageerd. Bereikbaar via whatsapp, wat helpt. Toch geen gevoel gekregen dat het ze iets uitmaakt of het misgaat bij sommigen.

EDIT: Klantenservice vind het 'erg laag' van zijn klanten om negatief over hun winkel te denken, toch bedankt dat je de tijd nam m'n review te lezen Mike van OneMoreLevel.

De site ziet er goed en overzichtelijk uit. Vorige maand Dragon Age besteld en ben sindsdien aan het genieten.

Ik kreeg het op de dag van release binnen. Top!

Game besteld. Was volgens website "vandaag voor 15.00u besteld, morgen in huis". Ik bestelde na 15.00u dus ik ging er van uit dat ik de game twee dagen later wel zou hebben. Bleek helaas een dag extra te duren en pas om 17.00u in de bus te liggen (waardoor het als cadeautje voor iemand, erg krap werd). Info op de website klopte dus niet. Ik heb hierover geen bericht gekregen van te voren. Telefoon werd niet opgepakt, wel kreeg ik later een sms of ik mijn vraag wilde mailen, waar ik vervolgens wel netjes en snel antwoord op kreeg.

Als ik op dinsdag iets bestel en het heeft de status "voor 15.00u besteld, morgen in huis", dan verwacht ik dat het in twee dagen gewoon bij mij thuis is. Als het pakje dan donderdag pas verstuurd wordt, vind ik dat teleurstellend.

zie hierboven. Telefoon wordt niet opgepakt. Mail wel netjes beantwoord.

Ik heb een tijdje geleden gta iv bij one more leven besteld, aangezien ze een dag later als de release zouden leveren. Heb ik het spel ergens anders besteld, nadat de game dus een dag later aan kwam heb ik gelijk een retour aangevraagd. En het spel terugstuurt en mijn geld terug gevraagd, inmiddels duurt het al meer als een week en heb ik mijn geld nog steeds niet terug.

Selektvracht is geen aanrader langzame levering, de bezorger zelf is wel vriendelijk

Klantenservice is traag reageert heel langzaam en je kan de website alleen via de mail benaderen wat ik heel vreemd vind.

Heb Dragon Age besteld maar heb hem nog steeds niet ontvangen. Dit terwijl hij al op de 23ste was besteld.

Website claimt dat als je voor 15:00 uur besteld dat je het dan de volgende dag thuis hebt, dit komen ze niet na.

Hoe kan je in 2014 geen mogelijkheid hebben om de winkel telefonisch te benaderen?????

Heb Dragon Age besteld met betaling 'after pay'. In ieder geval dat dacht ik. Kreeg na de bestelling een bevestiging waarin stond dat ik direct betalen moest via mijn account, dat ik niet eens had omdat ik als gast besteld had. Na een mailtje te hebben gestuurd met de vraag of ik het spel nou wel of niet binnen zou krijgen, en of ik nou wel of niet kon betalen met afterpay kreeg ik een warrig antwoord waarin stond dat het mailtje niet klopte. Nooit iets binnen gekregen. Ik steun de lokale spellenboer wel weer met mijn aankoop. Tip: gebruik deze webshop niet bij spellen die net gereleased zijn.

Vaag antwoord en geen oplossing. De verantwoordelijkheid werd prachtig ergens anders neergelegd met fijne toepassing van smileys waarvoor een middelbare scholier zich nog schaamt.

Spullen werden te laat geleverd. Beloofde extra's zaten er niet bij. Reactie van winkel was hier heb je een kortingsbon van 5 euro. Alsof ik daar ooit nog een keer wil bestellen.

Er werd te laat geleverd omdat het druk was. Bij pre-orders weet al heel ver van te voren hoe druk het wordt. Dat is dus geen excus.

Korting op een volgende bestelling heeft geen zin als er geen volgende bestelling komt.

Frisse website die overzichtelijk is en zoeken en bestellen makkelijk maakt. Producten worden mooi ten toon gesteld op de homepage.

Prima, je word op de hoogte gehouden van begin tot eind. klachten heb ik niet gehad.

Product (GTA V PS4) was goed verpakt en op het moment van bestellen een van de goedkoopste. De verzending gebeurde door drukte een dagje later dan beloofd, maar dat is geen ramp want zoiets kan gebeuren. Je word wel goed op de hoogte gehouden hierover. alleen zou ik webshops aanbevelen om een andere verzender te kiezen als Selektvracht, die zijn namelijk behoorlijk vaag.

Ik had Dragon Age: Inquisition gepre-ordered zodat ik deze (ook volgens de website) op de release datum in huis kon hebben, ruim op tijd voor een verjaardagskado 3 dagen later. Op de release datum heb ik de game niet ontvangen en de status op de website liet zien dat het pakket zelfs nog niet verzonden was. Hierover heb ik dezelfde avond nog contact opgenomen via een ticket op de website.

De snelle response was de vraag om mijn ordernummer. Dat vond ik wat vreemd, de ticket is immers via mijn account aangemaakt en dit is de enige bestelling die ik heb geplaatst. Natuurlijk wel mijn ordernummer opgegeven, maar heb vervolgens niets meer gehoord. De volgende dag was het pakket nog niet verzonden. Heb geprobeerd te bellen, sms-en en uiteindelijk kreeg ik een smsje terug dat ik een mailtje moest sturen naar de klantenservice omdat deze direct zou worden beantwoord.

Mail gestuurd met ordernummer, naam, ticketbeschrijving. Na wat heen-en-weer gemail kreeg ik de bevestiging dat het pakket zou zijn verstuurd met een pakbon als bewijs. Dit bleek echter een pakbon van een bestelling van iemand anders te zijn. Het probleem was boven water en ik zou binnen een uur een verzendbevestiging krijgen...

Dit was gisteren aan het eind van de middag. De verzendbevestiging heb ik nooit gehad en de verzendstatus bleef onveranderd: "niet verzonden". Vanmorgen direct contact gezocht via mail, maar hier tot heden geen reactie op gehad. Inmiddels via sms duidelijk geworden dat het pakket vanmorgen verstuurd zou zijn (pakketstatus nog steeds: niet verzonden, dus dat moet ik nog maar zien). Hoe dan ook: te laat om als verjaardagskado te geven.

Gezien de hoeveelheid tijd die ik erin heb moeten steken om informatie te krijgen en het resultaat daarvan, is het me die paar euro niet waard geweest. De volgende keer ga ik dus ook niet meer hier bestellen. Jammer, omdat de reviews hier lovend waren en ikzelf online best geregeld games bestel dacht ik een goede nieuwe site gevonden te hebben.

Pas een aantal dagen na de beloofde verzenddatum verzonden (hopelijk). Niet zoals beloofd op de release-datum in huis, ik had het beter zelf ergens kunnen ophalen, dat had me ook minder tijd gekost.

Zie het verhaal dat ik bij de korte toelichting heb geschreven.

Ik had Far Cry 4 via deze webshop besteld. Op 18 november zou de game geleverd worden, maar ik kreeg 's avonds op 17 november de e-mail dat ze te weinig mankracht hadden om de overdaad aan bestellingen te verwerken. De game zou een dag later worden bezorgd dan gepland. Okay, kan gebeuren. Echter, ook de dag erna kreeg ik een e-mail waarin werd uitgelegd dat de verwerking van de verzending weer een dag moest worden uitgesteld. Je zou je bijna afvragen of het opstellen van de mails niet meer tijd kost dan de verzending zelf, maar goed. Er werd mij verteld dat ik de bestelling kon annuleren. One More Level zou mij dan 5 euro extra restitueren, als een soort onkostenvergoeding. Goede oplossing, maar nadat ik de mail vroeg in de ochtend direct had beantwoord kreeg ik geen reactie meer. In de namiddag weer gemaild (aangezien een telefoonnummer nergens op de site te vinden is), maar weer geen reactie. De eerste e-mail die ik even later als antwoord ontving: "Uw bestelling is verzonden".... Het is spijtig dat ze hun goede imago (waarop ik had besloten bij hun te bestellen) zo te grabbel gooien. De gamezal ik vandaag retourneren.

Het product werd verzonden, ondanks herhaaldelijk verzoek om de bestelling te annuleren. Ik ben later alsnog te woord gestaan en er werd mij een oplossing geboden. De webshop heeft de restitutie vervolgens vrij snel in orde gemaakt.

Mooie overzichtelijke site met een van de vettere namen voor een gameshop en zeer scherpe prijzen. Had GTA V [PS4] versie op de pre order gekocht.

Waren wel een dagje te laat, maar hadden daarvoor wel een mail voor verstuurd met daarin hun excuses en de melding dat het de dag erna zou worden verstuurd.
En dat is ook gebeurd.

Alles werd toegelicht per mail; de aankoop, verzending en zelfs de vertraging. Geen Track & Trace code doordat het een partijenpost betrof.

Voor de eerste keer besteld bij onemorelevel. De eerste indruk: prima webshop. Prijzen zijn scherp en de website ziet er netjes uit. De levering liet daarintegen wel wat te wensen over. Jammer, want daardoor denk ik wel twee keer na voordat ik hier wat bestel.

Onemorelevel verstuurd de producten via selectvracht als partijenpost, goedkoop maar is niet wat ik van een hedendaagse webshop verwacht. Je krijgt geen track&trace-code en het is maar afwachten of de bezorger, zoals beloofd, de volgende dag voor de deur staat.

Ik had GTA V twee weken van te voren gepreorderd. Kreeg een dag voor de release een email dat er te weinig mankracht was om alle bestelling de deur uit te krijgen, moest dus maar een exta dag wachten.

Scorekaart voor One More Level