Gebruikers over webshop Erdelo.be
Review toevoegenVoordat ik mijn camera, Nikon D7200 met 18-140mm objectief bij Erdelo bestelde heb ik via de mail contact gehad over hun zeer scherpe aanbieding. Heel snel een reactie hierop gekregen. Zaterdagavond de camera besteld, dinsdagmiddag geleverd.
VerzendingPrima, niks op aan te merken. Was zelfs het fotoblad ZOOM.nl bijgevoegd.
KlantenserviceEr was standaard de CD-rom met de gebruikershandleiding bijgevoegd en een papieren pocketversie in het Engels. Op verzoek heb ik nog een ingebonden papieren Nederlandse versie toegestuurd gekregen. Kortom prima service.
Geen foto bij het product en een beperkte beschrijving. Dat kan beter.
Bestel proces verliep goed, bevestigingen per mail. Veel betaalmogelijkheden.
Zaterdag bestelt, maandag werd de bestelling verwerkt en dinsdag mijn Nikon lens in huis. Goed verpakt, met track and trace.
Snelle en correcte aflevering.
Bijgeleverde lader was van een ander type, maar het correcte type werd direct opgestuurd en enkele dagen later al geleverd.
Top service!
Meerdere manieren om te betalen, Paypal, iDEAL etc. Prijs van de lens is veel goedkoper dan bij Nederlandse shops.
VerzendingPrima, ervaring bij 2 tot 4 dagen levertijd. Maandagmiddag besteld en woensdagochtend in huis. Gratis verzending boven de 100 euro.
Erdelo heeft vrij goedkope prijzen voor de Amiibo figuren, met name de wat meer populaire. De verzending is snel als ze de figuurtjes op voorraad hebben. Bij mijn bestelling stonden beide Wii-Fit als Marth in voorraad waardoor er een levertermijn van 2-4 dagen aangehouden zou moeten worden. Ik had geen account voor deze bestelling en dit is misschien de reden dat ik geen bestellingsstatus updates ontving of een bevestiging van mijn bestelling. Echter na 8 dagen had ik nog niets ontvangen, geen pakket, geen mail. Ik dacht laat ik maar eens verhaal halen. Ik had de support gemaild en ik kreeg na 20 minuten al antwoord! Wegens een order overflow stond de Marth Amiibo wel in voorraad online, maar was echter al op. Hierdoor had mijn bestelling een vertraging gekregen. Na wat mailtjes heen en weer werd mij gezegd dat ik later een track & trace zou krijgen en dat 1 week vanaf het moment dat ze mij mailde ik mijn bestelling zou krijgen. Dit is netjes gebeurd. Oftewel het Bestellen, Verzenden als iets op voorraad is en de klantenservice zijn top notch . De enige grote minpunt die ze van mij krijgen is dat ik niet op de hoogte gehouden werd van mijn bestelling en dat er geen vertraging gemeld werd voordat ik er zelf over mailde.
VerzendingDe verzending is 10 dagen te laat binnen gekomen, omdat de Marth Amiibo niet op voorraad was. Helaas kon hun database de site niet op tijd updaten, waardoor ik dus wel dacht dat hij op voorraad was op het moment van bestellen.
Na wat heen en weer mailen met de klantenservice was het duidelijk dat ik 1 week later beide amiibo figuren zou krijgen. Ik kreeg een track & trace en de amiibo's kwamen precies aan op de afgesproken tijd. De figuren zaten netjes in een doos met bubbeltjespapier eromheen.
De klantenservice is van top kwaliteit. Ik kreeg binnen 20 minuten antwoord op mijn mails en meer dan vier antwoorden op één dag. Perfect! Hierdoor zou ik best nog eens wat willen bestellen hier.
Uitgebreide webshop met een bijbehorende fysieke winkel, waardoor je ook nog contact hebt met ervaren verkopers die je nog extra tips geven over je product. Gebruiksvriendelijke webshop met veel accessoires voor foto-en electro en vriendelijk personeel.
VerzendingIk koos voor bestellen via de webshop en afhalen in de winkel, waardoor ik toch nog een beetje extra service kreeg en meer tips over het gebruik van mijn printer