Upgreatest

Gebruikers over webshop Upgreatest

Voor een collega moest ik een nieuwe Macbook bestellen en ik kwam bij deze shop uit via Tweakers. Wat een prettige ervaring was dit :)

Aangezien we ion onze organisatie het geld eerst moesten overboeken stuurde ik een verzoek via de website. Ik werd al heel snel teruggebeld door Martijn (over persoonlijke service gesproken :) ) Het was geen enkel probleem en ik kreeg een link naar het mandje waarin de Macbook al klaarstond zodat ik de bestelling supersimpel kon plaatsen.

Vandaag kwam de Macbook al binnen. Het is dat ik niet zo héél vaak Macbooks moet kopen, maar dit zou dan zeker mijn vaste adres worden.

Heel goed verpakt, snel geleverd en ook nog op de etage die ik had aangegeven :)

Ik had direct contact met Martijn, op mails komt bijna direct een antwoord. Betrouwbaar en prettig.

Was van plan MB Pro M2 Pro te kopen maar de prijs van de MB Pro M2 Max bij Upgreatest overtuigde me voor de Max te gaan. Keurig op tijd geleverd.

De doos bij de M2 Max paste perfect, overduidelijk op maat gemaakt. Deze zending leek vanuit Utrecht verzonden, vanaf A (-Mac?). Later een tweede MB gekocht. Die bleek vanuit een andere locatie te komen, vanaf Also Nijmegen. De verpakking was goed maar niet zo uitmuntend als die vanuit Utrecht.

Na de bestelling me bedacht: ik wilde geen grijze mbp maar een zilveren. Martijn gemailed: aanpassen was geen enkel probleem en behoefde ook geen schriftelijke bevestiging. Ook even de beroerde website besproken: die zou worden vervangen want prut (Martijn's beoordeling) en is ondertussen ook vervangen.

Hele fijne winkel met persoonlijke en top service. Had al eerder contact gehad met een van de eigenaren en door dit contact met een goed gevoel een bestelling geplaatst. Kreeg zelfs in de avond nog netjes een bevestiging van bestelling. Kan Upgreatest van harte aanbevelen.

Na bestelling al snel een bevestiging gehad van verzenden. Dag later het pakketje ontvangen waarbij alles netjes en goed verpakt zat.

Persoonlijke en fijn contact met Martijn gehad via mail. heel fijn zaken doen met Upgreatest ! Snelle bevestiging per email van bestelling en een dag later ook netjes per email een factuur gehad en de link voor track & trace via DHL. Hele fijne ervaring met hun gehad en ik zal zeker in de toekomst weer zaken met hun gaan doen.

Een MacBook Air besteld en een iPhone ingeruild. Ik ken de site niet, maar uitsluitend zeer goede ervaring. De korting voor de inruil werd direct in mindering gebracht op de factuur. 's avonds kreeg ik een berichtje dat de type lader die ik erbij had besteld niet op voorraad was en of ik hier op wilde wachten, of de standaard wilde. Deze persoonlijk benadering, het vertrouwen dat het bedrag direct in mindering werd gebracht en snelle levering heeft mij absoluut verrast.

Betrouwbaar, snel, niet duur en eerlijk! Absolute topzaak en mijn nieuwe one-stop-shop voor Apple gerelateerde spullen.

Verzending in een doos met vulling. Gedegen verpakt, pakbon aanwezig. Er had misschien om de doos nog een extra plakbankje gekocht. De onderkant " gaapte". een beetje.

De persoonlijke benadering, het alternatief dat werd voorgesteld en het direct terugstorten van het teveel betaalde bedrag verliep transparant. Je ziet direct met wie je zaken doet, en nergens heb je het gevoel van onbehagen als het toch om grote bedragen gaat.

Nieuwe MBP 14" gekocht in configuratie die nergens anders in stock te vinden was. Vrijdag besteld, maandag geleverd.

Verzending van NL -> BE via DHL en dan via Bpost aan de deur door de postbode.

Met Martijn even contact gehad, zakelijke bestelling vanuit BE, via de website niet mogelijk, een paar uur later een factuur, item betaald en verzonden.

Prima prijs, maar gebruikt DHL dus je moet maar afwachten of en hoe je je product krijgt.

Gebruikt DHL.
Het product (1800 euro) werd door DHL op de stoel achtergelaten terwijl ik niet thuis was. De bezorger heeft, als mij, voor ontvangst getekend.

Uiteindelijk het pakket via de buren ontvangen, die vond het vrij vreemd dat er een pakket op de stoep stond. Reactie van de winkel: fijn dat het is opgelost.

Besteld vanwege de lage prijs voor de MacBook Pro M2 Max. Na de reviews te hebben gelezen, ook daadwerkelijk besteld. de klantenservice is erg goed; weten al ruim voor de openingstijd te reageren. Een klein probleempje met de verzending, maar dat was zo opgelost.

Bij de verzending bleek dat er een manco was in de voorraad. Mijn MacBook werd daardoor een dag later verzonden. Martijn heeft er goed op gezeten, dus geen probleem verder.

De klantenservice reageert ook buiten openingstijden en ze zijn erg vriendelijk. Ze schakelen ook snel, dus ik voelde me zeker serieus genomen. Dit zijn twee goede ondernemers die hard werken voor hun onderneming.

Site was overzichtelijk, goede prijs voor de laptop, geen wachttijd bij telefonisch contact, en direct iemand aan de lijn die ook verstand van de producten had.

Op tijd verzonden en goed ingepakt.

Klantenservice was telefonisch bereikbaar zonder wachttijd, direct iemand aan de lijn met verstand van de producten. De informatie over de order status en verzending was goed en klonk persoonlijk, alsof er aandacht aan besteed was.

Prima firma om zaken mee te doen, zeer klantgericht wanneer er vragen zijn, niet minuten lang wachten tot je aan de telefoon geholpen wordt.
Betalen van ingeruilde iMac was zeer vlot.
En dit alles ook nog eens voor een bijzonder scherpe prijs van de Mac mini M2!

De Mac mini is nog dezelfde dag verzonden in een omdoos welke gebruikt kon worden voor het retourneren van de ingeruilde iMac.

Telefonisch, na een minimale wachttijd, zeer vriendelijk geholpen.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding bij andere winkels was het product stuk duurder. Ook hebben ze een breed assortiment aan producten.

Snelle verzending mogelijk (zelf heb ik het product in Huizen opgehaald).

Zeer goed reageren snel op de chat en telefonisch goed bereikbaar!

Bij Upgradetest een MacBook Air besteld na contact via de website en chat. Goed aanbod gekregen. Snelle service en replies op email. Alleen DHL liet het even afweten wat vervelend was.

Voor DHL die een niet bezorgde zending als bezorgd had afgemeld. Volgende werkdag alsnog bezorgd.

Snel contact via de webiste, chat en email.

Mijn iMac Fusion HDD was kapot gegaan. Online gekeken naar meerdere mensen die het erin konden bouwen. Uiteindelijk gekozen voor Upgreatest die het op locatie komt doen. Was in 1 uur gebeurd! Goeie vent, eerlijke prijzen en snelle service.
Kon binnen 1 week direct beginnen.

Bied zelfs aan om nog een keer gratis langs te komen als er iets niet goed is gegaan. Het is duidelijk geen dozenschuiver, maar iemand die met liefde zijn werk doet.

Scorekaart voor Upgreatest