WiFiRepeater.nl

Gebruikers over webshop WiFiRepeater.nl

Site is netjes en overzichtelijk. Het bestelproces verliep ook zeer soepel. Het was fijn om met Paypal te kunnen betalen, naast de standaard opties als iDeal, Mastercard en Visa (helaas geen Amex). Voordat ik de bestelling had ontvangen kreeg ik netjes een link naar de handleiding per mail toegestuurd.

Op de site staat voor 16 uur besteld morgen in huis. In de bevestiginsmail staat echter "op werkdagen voor 16 uur besteld". Een vrij essentieel verschil (ik bestelde 2e paasdag) dat best ook op de site (duidelijker) vermeld mag worden.

Ik werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling (mailtje voor bestelbevestiging, verwerkings(inpak)bevestiging) en ook kreeg ik een track & trace code opgestuurd op het moment dat de bestelling verzonden was.

Minpuntje was dat DPD wordt gebruikt om de pakketjes te versturen. Mijn ervaringen met DPD zijn niet erg best en ook nu zorgde DPD weer voor een dag vertraging in het bezorgproces.

Zoals gezegd is DPD als pakketbezorger een slechte keuze. Van de site kreeg ik netjes een track & trace toegestuurd toen het pakket verzonden was. Hier kon ik op zien dat DPD het pakket weer eens dag stil liet liggen voordat het vandaag eindelijk bezorgd werd (moet toegeven voor het eerst wel een nette bezorger)

Verder was het product verpakt in een bubbelenvelop. Geen overdreven grote dozen met veel afval.

Scorekaart voor WiFiRepeater.nl

Webshop Keurmerk