Gebruikers over webshop Epine Dashcam
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWat een flut bedrijf is dit zeg! Bestel je 2 bullet camera's en 2 verlengsnoeren en wat sturen ze ...? 2 totaal niet bestelde dome (!) camera's zónder verlengsnoeren! Ongelooflijk. Hoe moeilijk kan 't zijn ?? Een totale AFRADER om hier ook maar iets te bestellen!! Eens maar nooit meer!!
VerzendingBestelling bevatte niks van wat ik had besteld! Er zaten GEEN bestelde verlengsnoeren in en totaal verkeerde camera's die ik totaal niet had besteld!
KlantenserviceAlleen maar mooie woorden! Aan de telefoon kan alles maar ze doen totaal niet wat er wordt beloofd.
Het bestel proces t/m betaling is plezierig, zeer efficient en snel. Goede duidelijke beschrijvingen om keuze te kunnen maken.
VerzendingDashcam is keurig op tijd en compleet conform bestelling geleverd
KlantenserviceUistekende super snelle dashcam service van Epine. Omdat ik binnen 2 dagen op vakantie zou gaan heeft Gerda van Epine alles op alles gezet door op dezelfde dag een nieuw onderdeel te leveren. Hierdoor kan ik mijn dashcam toch gebruiken op de prachtige Noorse routes. Gouden handdruk daarvoor!
De IRoad V9 op de site gevonden en aangeschaft. Een fijne site om te bestellen.
VerzendingDe levering ging erg vlot. Om 14.00 uur besteld, en de volgende dag in huis.
KlantenserviceIk heb naar de klantenservice gebeld omdat ik een aantal punten niet ingesteld kreeg. Helaas niet teruggebeld. Nadat ik zelf weer contact opgenomen had, gelukkig wel goede hulp gehad van een vriendelijke dame.
Assortiment is prima, bestelgemak idem dito.
Leversnelheid is niet onoverkomelijk.
De service is ronduit bagger. Nee, die ontbreekt volledig.
Ik vroeg me net af of ik soms in een internet verkooptruc was getrapt toen de bestelling bezorgd werd.
KlantenserviceIk heb een EP-L1000 1080P Spiegel gekocht. Die beviel niet, dus heb ik een andere besteld. Ditmaal een EP-F98. Beide met een SD kaart. Die laatste krijg ik niet aan de praat. Gevraagd om een deugdelijke gebruiksaanwijzing, maar ik kreeg alleen een link naar een slechte vertaling uit het chinees.