Gebruikers over webshop ChromeIT
Review toevoegenVlotte levering voor een mooie prijs.
Product vrijdag besteld, dinsdag al ontvangen.
Zeer tevreden over.
Twee keer een bestelling geplaatst voor een Google Home, allebei de keren het product naar tevredenheid geleverd.
VerzendingIn eerste instantie was de Google Home niet voorradig en stond de levertijd op 6 dagen. Na bestelling nagevraagd of de levertijd klopte en dit was correct, er zou misschien zelfs eerder een levering plaatsvinden. Een paar dagen later werd de bestelling al verzonden, heel mooi!
KlantenserviceDoor mijn eigen fout is de eerste bestelling verkeerd gelopen, contact met ChromeIT was uitstekend, kreeg altijd binnen een paar minuten antwoord. Door omstandigheden is de bestelling uiteindelijk door het bezorgingsbedrijf retour gestuurd en door ChromeIT weer zonder extra kosten voor mij naar me opgestuurd.
Uitstekende service!
Ik zocht een Chromebook (HP 13G1 P4405) die hier in NL vrijwel niet verkrijgbaar was.
Via een post op G+ bij deze webshop terecht gekomen en naar volle tevredenheid kunnen slagen in de aankoop.
Een dag na het plaatsen van de order de Chromebook al in huis....
Erg snelle en nette reactie op een vraag dus helemaal in orde
Het is de enige shop die de chromebook (ASUS C201) die ik op het oog had met 4GB geheugen levert ipv de standaard 2GB, Ook nog voor een scherpe prijs.
VerzendingIk had mijn bestelling een klein half uur na het verstrijken van de 'bestel voor ... vandaag verzonden' deadline geplaatst. In mijn bestelling had ik gevraagd of de chromebook toch nog dezelfde dag kon worden verstuurd en binnen 5 minuten kreeg ik bericht dat de bestelling was verwerkt. Nog geen 24 uur later schrijf ik deze review op de Chromebook.
Toshiba CB35 C3500 Chromebook 2 besteld bij ChromeIT. Kon niet zoveel informatie vinden over dit bedrijf, maar bestellen gaat kinderlijk eenvoudig, communicatie duidelijk en erg snel.
Na 2 dagen Chromebook thuis. Erg tevreden.
Een dag na mijn bestelling werd de prijs van deze chromebook 20 euro naar beneden bijgesteld op de website (nav dollarprijs).
Zonder dat ik had gereageerd kreeg ik een mail van ChromeIT met het verzoek mijn rekeningnummer door te geven, dan werd het prijsverschil overgemaakt.
Betrouwbaar, klantvriendelijk bedrijf.
Duidelijke site. Prima prijzen. Sommigen zijn hoger dan in Nederland en sommige veel lager. Mijn chromebook was bijvoorbeeld 250 ipv 300.
VerzendingBestelling was de volgende dag binnen. Op de site stond geloof ik 1-3 dagen.
KlantenserviceGeweldige klanten service.
Na twee weken deed het trackpad van mijn chromebook het niet meer. Dus ik was al bang voor problemen omdat de chromebook uit Amerika kwam. Maar niets is minder waar. Ik stuur een mail naar chrome-it en heb binnen een kwartier een antwoord.
Zonder kosten word de chromebook omgerolen. Maar de levertijd zou een week zijn omdat zijn voorraad op was. Uurtje later krijg ik nog een mail dat hij zojuist een zelfde chromebook in het magazijn heeft gevonden en opgestuurd naar mij. De volgende dag had ik de nieuwe chromebook binnen.
Ik kan me niet voorstellen hoe de klantenservice beter zou kunnen zijn.
ChromeIT importeert lastig- of niet-verkrijgbare artikelen uit Amerika, met name chromebooks. Vandaar dat ik hier terecht kwam toen ik een Asus Chromebook Flip zocht. De shop was me aangeraden door een mede-tweaker (ik weet niet meer precies wie want het is alweer een tijd geleden)
Het model dat ik zocht was op dat moment niet beschikbaar en na vragen per email werd ik na een paar weken netjes terug gemaild dat ze hem nu wel konden krijgen! Dit bleek inderdaad het geval en vanmorgen heb ik hem dan ook in handen.
Het bestelproces werd makkelijk gemaakt en ik merk dat ze voorzichtig zijn om geen dingen te beloven die ze niet waar kunnen maken. Zo kreeg ik pas een levertijd toen ze precies wisten wanneer hij binnen zou komen. Dat waardeer ik erg.
Ik was op vakantie in Nederland (ik woon in het buitenland) en de chromebook zou te laat binnen komen om in Nederland geleverd te kunnen worden. Dus hebben ze hem naar mijn adres in Ierland verstuurd. Hij werd snel geleverd en was prima verpakt.
KlantenserviceDe communicatie is uitstekend, ik heb geen problemen gehad maar wel veel heen/weer gemaild over de levertijd. En ik kreeg altijd snel een duidelijke en persoonlijke reactie terug.
Ik sluit mij aan bij de 5-sterren beoordelingen hieronder!
De webshop is duidelijk en overzichtelijk. Contact per mail gaat super: je krijgt snel reactie (meestal binnen een halve dag) en komt heel persoonlijk over.
De bestelde Chromebook is netjes op de door ChromeIT aangegeven dag geleverd, goed en netjes verpakt.
Verder ben ik erg tevreden over mijn eerste Chromebook. Er is nauwelijks sprake van een opstarttijd en werkt overzichtelijk, snel en eenvoudig. Een aanrader dus en bovendien bij ChromeIT een ruimere keuze dan waar dan ook vanwege import uit Amerika.
Fijne simpele website, heel goed contact gehad en afspraak gemaakt over Toshiba Chromebook 2 over reservering van deze chromebook.
Prijs is hoger dan de verwachte NL releaseprijs, maar dat is niet meer dan logisch vanwege import.
Deze firma heeft dus producten die hier (nog) niet leverbaar zijn.
Eventuele vragen werden binnen een uur beantwoord.
Hoewel de site er niet zeer modern uit ziet is het kinderlijk eenvoudig een bestelling te plaatsen. Levertijd is goed aangegeven en de informatie over de aangeboden producten is goed. Het is duidelijk wat je besteld.
VerzendingHier ook helemaal geen klachten over. Bestelling is geplaatst via iDEAL. Ik kreeg de bevestiging van de order en dat de betaling geslaagd was en nog geen half uur later kreeg ik mijn Track en Trace nummer. Ik had een afwijkend leveradres (op het werk) opgegeven. Hier werd hij netjes de volgende dag bezorgd.
Het is allemaal netjes en goed beschermd in een omdoos verpakt. Pen en een visitekaartje van de webshop erbij. Niets op aan te merken.
Ik had nog een vraag met betrekking tot de meegeleverde stekker. Aangezien de Toshiba Chromebook 2 (Full HD) die ik besteld had Amerikaanse import is, was ik benieuwd of er een eurostekker meegeleverd wordt. Deze vraag heb ik via het algemene emailadres van ChromeIT gesteld. Binnen een half uur had ik een reactie dat de juiste kabel meegeleverd werd in de omdoos. Hier ook niets op aan te merken.
De volgende keer dat ik weer iets op het gebied van Chromebooks nodig heb zal ik hier zeker bestellen.
Prima, heb de laptop even opgehaald in Bussum. Fijn geholpen door de eigenaar van de winkel.
VerzendingPrima levering, kon dezelfde dag een afspraak maken om af te halen na betaling.
Omdat het hier om een nieuwe website ging die ik via marktplaats tegenkwam(marktplaats gebruiker was nog niet zo lang lid van marktplaats) was ik eerst een beetje huiverig. Toch de gok gewaagd en zeker geen spijt van. Website was overzichtelijk maar wel erg simpel.
VerzendingLevering de volgende dag via postnl. Na betaling kreeg ik een orderbevestiging en betalingsbevestiging en 'smiddags een verzendbevestiging met track & trace code. Netjes verpakt en als extratje een reclamepen(ChromeIT) cadeau.
KlantenserviceOmdat mijn track&trace niet direct zichtbaar was bij postnl heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik kreeg binnen een paar minuten antwoord en ben goed geholpen! Zelfs in de avonduren.