Gebruikers over webshop HardwareCity
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAdapter van TV was kapot. Zoektocht via google gaf aan dat hij bij Hardwarecity op voorraad was en snel verzonden kon worden. TV werkt gelukkig weer nu
Verpakking was prima en snelle verzending.
AlgemeenHuiverig door de slechte beoordeling van dit jaar. Van twee jaar geleden waren ze prima. Gok genomen en zeer tevreden met het product.
VerzendingLekker compact verstuurd. Begin van de avond kreeg ik een T&T code voor de dag erna.
AlgemeenDe productinformatie op de website klopt niet met wat je thuis gestuurd krijgt. Dit heb ik gemeld via de mail samen met een andere opmerking, maar heb geen reactie mogen ontvangen waarom de productinformatie foutief is. (ander merk, andere technische specificaties)
VerzendingHeb gekozen om het naar een PostNL ophaalpunt te sturen, maar krijg het gewoon thuis bezorgd (via de buren).
KlantenserviceIk had een eerste probleem met de verzending, dit was goed opgelost. Alleen dat de productinformatie niet klopt vind ik wel slecht, en daar is niet op gereageerd.
AlgemeeniPad mini glas laten vervangen, pakket kwijt geraakt bij PostNL.
De inzet die Henk David heeft getoond was werkelijk super.
Zeer klant vriendelijk, en zeker behulpzaam.
Zeer veel dank hier voor👍
PostNL blijft ingebreke, hardwarecity pakt dit op waar PostNL faalt.
KlantenserviceTop, vriendelijk, behulpzaam, goede inzet, oplossing gericht. Dikke dikke duim
Het product heel makkelijk te vinden op de site in tegenstelling tot andere webshops. Het product kon gevonden worden met het partnummer en daaronder werd netjes vermeld bij welke producten het toetsenbord pas.
De site gaf ook mooi aan de stappen aan: betaling in verwerking en verzonden. Voorraadtijden klopten ook.
Het product was met de uiterste zorg geleverd. Twee schuimlagen en folie om het toetsenbord heen. Het toetsenbord werd heel schoon geleverd.
TOP! En omdat ze hier gebruik maken van postgemak kon ik mijn toetsenbord ook echt de volgende avond al installeren en ik had dezelfde avond al een reply op een vraag m.b.t. het product
Goed. Een duidelijke website voorzien van afbeeldingen die overeenkomen met het daadwerkelijk geleverde product. Uiteraard is dit altijd een gok, maar doordat de code op de afbeelding bij het product overeenkwam met de code die op mijn laptop accu stond overeenkwam heb ik hem besteld.
Verdere bestelproces ging goed en vlot. Zaterdagavond besteld en maandag was het verzonden.
De verzending was keurig. De laptop accu was stevig verpakt in een kleine doos. Binnenin de doos waren twee harde kussentjes geplaatst zodat de accu niet kon schuiven. Via email kreeg ik een track and trace code, maar hier heb ik geen gebruik van gemaakt.
De website was accuraat en de bestelling dus ook snel geleverd. Een andere website had dezelfde levertijd staan, maar uiteindelijk ruim een week later dat het product niet eens geleverd kon worden.
VerzendingHet product werd dezelfde dag nog verzonden en zat goed verpakt.