UniFiSupply.be

Gebruikers over webshop UniFiSupply.be

Tevreden van mijn aankoop bij unifisupply.be. Op voorhand even gebeld of ze de camera's effectief konden leveren (terwijl ze werkelijk nergens meer op voorraad waren). Besteld via de site en snel verstuurd.

Supersnel verstuurd

Een internetshop die, zoals zijn naam laat vermoeden, zich volledig toelegt op de Unifi producten van Ubiquiti. De shop hangt af van TP Estore uit Nederland. Site is zeer sober en clean uitgevoerd. Bij de producten staat aangegeven of ze nog in voorraad zijn.
Bij het bestellen is er de mogelijkheid om een account te registreren, of om via quick-quit (hoe moet je zoiets noemen) je gegevens in te vullen. Vooral dat laatste wil ik tegenwoordig wel eens gebruiken bij shops waarbij ik niet direct een nieuwe bestelling denk te plaatsen. Altijd maar nieuwe gebruikersnamen en wachtwoorden onthouden... ;)
Betalingen gingen zeer vlot, mogelijkheid om met Bancontact/Mister Cash (te vergelijken met het Nederlandse Ideal, denk ik toch) te betalen. Na de bestelling kreeg ik vrijwel direct een orderbevestiging via mail, en een minuutje later een mailtje dat mijn betaling was toegekomen.
Bij de bestelling kon ik kiezen tussen gratis levering aan huis door DPD, of afhalen in Utrecht op afspraak. Ik koos voor de levering aan huis.

Het pakket kwam in een stevige doos. De open ruimte tussen de kartonnen doos en het pakket werd opgevuld met balkjes foam (het type dat wel eens gebruikt wordt om schermen in te pakken), en kwam zeer professioneel over.

Puntjes voor de vlotte site, de mailtjes, de mooie inpakkunsten, en de mogelijkheid om met Mister Cash te betalen, de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen zonder te registreren.
Zware minpunten voor de levertijd (zie verzending)

De levertijd vond ik echter ruim overschreden. Ze plaatsen een claim op hun website voor x uur besteld, dezelfde dag de deur uit. Nu vond ik 2 verschillende claims op hun website. Bij de rubriek "Over Ons" staat "Voor 19:00 online besteld en betaald? Wij zorgen ervoor dat uw product dezelfde werkdag nog wordt verstuurd." Bij de rubriek "Klantenservice" lees ik echter " Vandaag voor 15.00 besteld de volgende dag verstuurd." Wat is het nu?
Op zich leek dit voor mij geen probleem. Ik had op donderdag 30 juli om 10u18 mijn mailtje dat mijn betaling verwerkt was. Ik had dus ergens gehoopt om mijn bestelling op vrijdag te mogen ontvangen, aangezien op de site stond aangegeven dat het in voorraad was (wat ook de reden was dat ik bij deze shop bestelde en niet de goedkoopste shop op dat moment). Of ten laatste zaterdag. Op maandag 3 augustus krijg ik een mailtje om 18u03 dat mijn bestelling verzonden is, en deze is dan ook op dinsdag 4 augustus na 15u geleverd geworden.
Via het track&trace systeem van DPD, is ook duidelijk te zien dat deze webshop pas op 31 augustus om 18u02 een order hebben gedaan bij DPD, met als bijkomende vermelding dat het pakket pas kon worden opgehaald op 3 augustus.
Ofwel was hun voorraadbeheer niet accuraat op de site, ofwel kan deze webshop de claim op z'n site niet waarmaken.

Scorekaart voor UniFiSupply.be