Phone Village

Gebruikers over webshop Phone Village

Website duidelijk en overzichtelijk, artikelen staan overzichtelijk op de site met voldoende specs en afbeeldingen. Gratis verzending.

Op de website staat voor 22:00 besteld de volgende dag in huis. Vrijdag avond rond 19:30 een bestelling gedaan en zaterdag mail ter bevestiging gekregen dat deze zondag voor 18:00 geleverd zou worden door de DPD. Maar de DPD bezorgt helemaal niet op Zondag dus pas maandag uiteindelijk ontvangen. Je krijgt op zaterdag om 22:21 al wel een mailtje of je een review wilt plaatsen terwijl het nog niet eens geleverd is.

Beste

Eerst en vooral ons verontschuldigingen voor de late levering. Indien u voor "zaterdag levering" heeft gekozen via de website en geen levering op zaterdag heeft gehad willen we hier gerust een dossier voor opstarten zodat u de extra betaald bedrag terug krijgt. Indien u niet heeft gekozen voor "zaterdag levering" dan is het normaal dat u de bestelling pas de volgende werkdag krijgt.

Graag een bestelnummer zodat we dit voor u kunnen nakijken.

Met vriendelijke groeten
Phone Village