TresBizz B.V.

Gebruikers over webshop TresBizz B.V.

Na bestelling volgens mij vrijwel direct factuur per mail ontvangen. Vrij kort daarna de licentie sleutel met download en installatie instructies. Alles was duidelijk

Alles digitaal goed geregeld bij leverancier.

Was blij dat eventueel zij benaderd kunnen worden bij problemen om gratis geholpen te worden. Dat gaf mij extra zekerheid voor niet meer kosten als iets zou mankeren. gelukkig alles in 1 keer goed geïnstalleerd. Kan per direct mee werken, ben blij erom.

zeer overzichtelijke site correcte afhandeling, uitstekende service, aplicatie makkelijk te installeren en activeren. alles werkt.

bestelling na een uur direct ontvangen

bij klacht werd direct werd product vervangen geretourneerd !

Gisteren FileMaker Pro besteld, vandaag per mail de code binnen en kort erop een belletje gekregen van TresBizz of ik hulp nodig had bij de installatie. Niet nodig, maar top dat ze het alleen al vroegen.

Binnen 24 uur. Had ook niet anders verwacht.

Gebeld worden vóórdat je een probleem hebt, waar zie je dat nog :-)

Bij het activeren van de licenties moet je bellen naar de klantenservice van microsoft. Dit omdat de code al eens geactiveerd is geweest, en om dus evt fraude te voorkomen. Mijn gok is dat dit bedrijf licentiecode's van oude pc's afhaald om ze vervolgens weer door te verkopen als "nieuw".

Het hele verhaaltje heeft een nare bijsmaak.

Geachte heer / mevrouw AHC,

Microsoft biedt twee opties voor het activeren van software. De telefonische activatie en de online activatie.

Omdat wij internationaal opereren hebben wij licenties die niet alleen in Nederland te activeren zijn, maar ook elders in de wereld (global / regio vrije keys). De regio vrije keys worden niet altijd herkent door de Online verificatie systeem van Microsoft (MS Security Essentials), waardoor u denkt dat de activatie al eens eerder is geweest? Echter als u de telefonische activatie uitvoert, herkent het systeem de regio vrije keys wel en wordt uw product geactiveerd.

Graag zouden wij u willen inlichten met betrekking tot voorkoming van fraude: Uw licentie is voor 1 gebruiker - 1pc. Indien u de software op meerdere computers installeert zal Microsoft uw licentiecode blokkeren. Uw software is user-hardware gebonden, dus u kunt ook niet binnen 1 domein/IP de software meerdere malen installeren.

Simpel voorbeeld is: Er kunnen niet 2 mensen met hetzelfde 06-nummer rondlopen. Dit zou voor conflicten binnen het netwerk veroorzaken. Als er gebeld wordt, wie wordt er dan gebeld? Zo kunnen de licenties ook niet op meerdere computers geactiveerd worden.

Ten tijden van de installatie wordt uw licentie aan een MS account gekoppeld. Tenzij iemand weet wat u MS account EN uw wachtwoord is, dan kan deze persoon gebruik maken van uw licentie. Indien iemand dit niet weet, uitgaande dat niemand zijn account en wachtwoord gegevens openlijk deelt, kan nooit gebruik worden gemaakt van een gekoppelde licentie door een derde (fraudeur).

Wij hopen middels deze reactie dat uw misverstand is opgehelderd en danken u vriendelijk dat u TresBizz heeft overwogen.

TresBizz

Gisteravond 2 Windows 8.1 Professional licenties besteld. Vanochtend om 10:30 de licentie codes al netjes in de mailbox. Daarnaast ook nog eens bij verre de laagste prijs (slechts 90 euro ipv de 120 die in de pricewatch staat)

Beste ArnoKlaassen,

Bedankt voor het bestellen bij TresBizz! Wij zijn blij dat u tevreden bent over de door ons geleverde service!

TresBizz.

Ik heb een bestelling geplaatst via Bol.com. Binnen 5 minuten had ik een mail met de downloadlink en de instructies voor het correct installeren.

De mail die verstuurd was met de link was duidelijk, helder en logisch ingedeeld.

Beste Ravhin,

Wij zijn blij dat u tevreden bent over de door ons geleverde service!

TresBizz.

Inmiddels 2 licenties gekocht en tevreden over de afhandeling. Ook doorgestuurde collega ondernemer bevestigde dit. Scherpe prijzen. Belletje achteraf met de vraag of alles werkte en of er iets beter kon kon ik zeer waarderen.

Code werd sneller dan verwacht per mail doorgestuurd. Niets op aan te merken.

Had geen klachten, maar tof dat er even gecheckte werd of alles goed was gegaan, maar ook wat beter kon. Kon wel paar dingen bijdragen.

Beste Enternext,

Wij zijn blij dat u tevreden bent! We waarderen het bovengenoemde verbeterpunt. Wij zullen hier zeker aan werken!

TresBizz.

Had al besteld voordat ik de reviews zag, op zich dom. Had anders nooit besteld. Ben ondanks andere hier wel heel erg te spreken over TresBizz.

Kocht windows 8 er vanuitgaan dat ik de download direct kon beginnen (zaterdags besteld) maar werd pas maandag afgehandeld wat wel iets tegen viel. Windows 8 was niet voorradig en kreeg een update naar 8.1 pro. Handleiding in de mail hoe alles moest, kwam overeen met wat ik al uitgezocht had. Downloaden ging prima. Key werkte meteen en draait nog prima. Al met al veel windows voor een mooie prijs! Ik ben tevreden.

Had gehoopt direct te kunnen downloaden maar werd maandag meteen netjes afgehandeld zodat ik alsnog aan de slag kon met een gratis upgrade!

Licentie van office 2013 besteld, tressbizz was de goedkoopste op het internet, nergens goedkoper te vinden.

Hele goede aftersales! Ben zeer te spreken over de ondersteuning achteraf.

Beste S1lence,

Bedankt voor de positieve review! Wij zijn blij met u tevredenheid over onze aftersales!

TresBizz.

Ik ben opgelicht door deze webwinkel doordat ze me een al in gebruik zijnde windows 8.1 licentie hebben verkocht. Navraag bij microsoft leert mij dat de product key die ik kreeg al eerder verkocht is geweest! De kans is nihil dat dit een vergissing betreft, aldus microsoft.

Op email wordt niet gereageerd en per telefoon beloven ze je terug te bellen, maar dat gebeurt niet.

Beste Rudspring,

Wij zijn een legaal opererende bedrijf, die inmiddels actief is in meer dan 10 landen. Wij hebben dit bereikt door scherpe prijzen, maar wellicht nog belangrijker, door onze klanten centraal te stellen!

Mede hierdoor bieden wij al onze klanten gratis installatie support aan. Ook op onze licenties bieden wij 100% garantie. Mocht u een licentie hebben die niet werkt/verkeerd is, dan kunnen wij na nader support en onderzoek u voorzien van een vervangende licentie. U begrijpt dat wij niet alleen uit kunnen gaan van meldingen, maar dat wij dit ook concreet moeten kunnen onderbouwen richting onze leverancier.

Daarnaast kan ik u meedelen, dat er op mails binnen 24uur gereageerd wordt en telefonisch zijn wij van Ma t/m vr: 9:00 - 17:30 uur bereikbaar. Uiteraard zijn de feestdagen hierin niet meegenomen.

Dank u wel dat u TresBizz heeft overwogen.

TresBizz.

Het is prachtig dat TresBizz kan "meedelen" dat er binnen 24 uur op emails gereageerd wordt, maar ik heb geen antwoord gekregen. Ook de dame aan de telefoon die ik te pakken kreeg beloofde dat ik binnen 1 dag zou worden terug gebeld hetgeen nooit gebeurde.

Feit is dat TresBizz in mijn geval pas reageerde na een persoonlijk bericht naar de Sales Manager via LinkedIn. Ik heb toen uiteindelijk mijn geld teruggekregen, later dan in emails werd beloofd.

Tot slot kreeg ik 3 maanden later per email de vraag of ik deze review weg wilde halen in ruil voor een gratis software pakket.........

Op zich een duidelijk en helder bestelproces maar spullen zijn nog niet volledig geleverd. Zit na twee weken nog steeds te wachten op de juiste productkeys.

Zoals aangegeven, keys zijn na twee weken nog steeds niet geleverd.

Ruim twee weken geleden 2 x Office 2010 besteld en in eerste instantie sleutels geleverd die niet werkten. Diverse keren contact opgenomen met de klantenservice, waar ik overigens goed geholpen werd. Echter, nog steeds niet de juiste artikelen gekregen ondanks dat dit zeker 3 keer beloofd is.

Beste Hanza ,

Dank u wel voor uw recensie. Er hebben inderdaad enige problemen voorgedaan bij de levering van uw product. Dit komt met name omdat de Office Pro Plus 2010 een vrij schaarse product in de markt is. Excuses dat de levering zolang heeft geduurd.

Wij zijn een vrij jong bedrijf en proberen van onze fouten te leren. Wij zullen in de toekomst proberen zulke grove fouten te vermijden. Uw review draagt hier aan bij. Dank u wel.

Nogmaals excuses, wij streven naar 100% klanttevredenheid.

TresBizz

Bestellen werkt relatief simpel, bestelformulier komt vreemd over maar werkt vlekkeloos. Bestelling wordt op werkdagen geleverd dus niet direct, wel keurig overal duidelijk vermeldt.

Eerste werkdag direct een mail gekregen met de activatiecode. Mail geeft uitgebreide instructies betreffende de installatie en wat te doen mocht je toch nog problemen ondervinden.

Scorekaart voor TresBizz B.V.