ReplaceDirect.be

Gebruikers over webshop ReplaceDirect.be

Mijn accu van mijn laptop was defect. Op de site kon je eenvoudig invullen welke laptop je hebt waarna je onmiddelijk bij de juiste accu uit komt. Het ram gehrugen kon je niet op deze manier selecteren.

Levering gebeurde via postnl. Er was één dag vertraging wegens black friday.

Ik had ram geheugen besteld, maar besefte dat ik het verkeerde had besteld. Ik contacteerde de klantenservice zaterdag rond 18:00 om te vragen als het mogelijk was om mijn bestelling te wijzigen. Dinsdag om 10:30 werd het geleverd. Dinsdag om 12:30 kreeg ik reactie van de klantenservice. Ik moest het verkeerde geheugen (gratis) terugsturen en zij gingen alles regelen (nieuwe bestelling en terugbetaling). In de mail stond duidelijk beschreven wat ik zelf moest doen en wat zij gingen doen. Ik kreeg ook de melding dat er vertraging was bij de klantenservice door black friday.

De voeding voor mijn Dell laptop was kapot en vervanging was moeilijk te vinden. Bij Replacedirect was een niet-merkgebonden product aanwezig en werd advies gegeven voor beste koop dat ik gevolgd heb. Na drie dagen werd geleverd (weekend inbegrepen) en het product werkte zoals het hoort. Een enkel minpunt was dat er geen LED signaal op de stekker aanwezig was die toonde dat de voeding functioneel was. De prijs was heel aanvaardbaar.

De weekend lag de levering stil. Werd op maandag geleverd ipv zaterdag.

het is moeilijk om het juiste product te vinden is neit echt een gemakkelijke site

POST NL is waardeloos, zouden zich aanmelden tussen 10.00 u en 14.00 uur, om18.57 uur zijn ze aan de deur geweest, heb gezien in het dorp hier, dat ze gewoon een briefje in de bus steken zonder aan te bellen. Parcel systeem veel beter.

niet telefonisch bereikbaar, met mail gaan er altijd een aantal dagen over voor je bericht krijgt

lijkt op het eerste zicht een professionele website. Ik wachtte mijn levering af maar deze kwam niet. Adres bleek onjuist te zijn (klopt gewoon). Ik heb contact proberen opnemen via verschillende kanalen met de klantenservice maar tot nog toe geen succes. Ik weet niet waar mijn pakje is en of ik dit ooit nog zal ontvangen. Zonde!

Niks ontvangen. Status: adres onjuist (adres is juist) heb post.nl proberen contacteren. Deze konden me ook niet verder helpen

Ik heb de klantenservice op verschillende manieren proberen te bereiken maae heb tot noch toe geen reactie ontvangen. Ik heb deze proberen bereiken via mail, Facebook, Whatsapp....

Levering was supersnel desondanks de staking van de post. Product goed verpakt en qua prijs ook sterk. Positieve ervaring dus

Super snel

Mails ivm bestelling en levering correct

U hoeft niet lang te wachten.
Goed verpakte goederen en beveiliging.
Garantie. Uitstekend type. Snelle toegang. goed

Zonder enige vertraging kon ik het in een doos met een factuur krijgen

Het is redelijk omslachtig om producten te vinden. Bij het deksel van mijn Braun hakmolen stonden geen compatibele apparaten noch afmetingen vermeld waardoor ik een verkeerd model bestelde.

Levering was ok. Wel een tamelijk grote doos in verhouding tot het product. l Retour zenden is moeilijk, lujte niet vanop de mobiele site, ik heb hiervoor mijn laptop moeten gebruiken. Verpakking is niet geschikt om retour te sturen.

Geen contact mee gehad maar om bijvoorbeeld uit te zoeken hoe je retour stuurt best veel werk. Ik heb een vervang product aangevraagd maar geen feedback gehad of ik dit nu effectief toegestuurd krijg

vervangbatterij voor asus pc aangeschaft, deze werkt perfect ,ook al is deze niet de originele batterij.

zoals vooraf gezegd datum van levering, alleen hebben ze niet aangebeld bij levering, gewoon in bus gestoken.

Batterij voor Samsung tablet besteld. De correcte batterij en het materiaal nodig om het toestel open te maken was vlot te vinden.

Levering gebeurde binnen de verwachte termijn.

Let op met het bestellen van producten die niet op voorraad zijn. Het lijkt er op dat men de leveringstermijn in dat geval niet kan inschatten.

Bestelling geplaatst voor een accu voor mijn oude laptop, Dag nadien geleverd echter werkte deze niet goed. Retour aangemeld en voor dat ik deze kon versturen(dag nadien) nieuwe accu in de bus.Deze werkt perfect ! super service !

Snelle levering, Goeie kosteloze retour service

Produkt is niet geleverd zeker niet op mijn adres. Volgens post nl wel ergens anders in de straat. Kan toch moeilijk overal gaan vragen in de straat of er eventueel een pakje voor mij geleverd is.

Is gewoon niet geleverd. Na verschillende klachten oplost men niets op

Moeilijk te bereiken. Lang wachten en tot op heden geen oplossing. Waardeloos; Replacedirect is replacenjet

Ik ben vrij snel via een google zoekopdracht op Replace Direct uitgekomen en de algehele experience was positief

Binnen 24u geleverd. Netjes ingepakt. Niets aan te merken.

Snel geleverd, uitstekende service.
Ik had de verkeerde stofzuigerzakken besteld, maar keurig verder geholpen door klantenservice zonder meerkost.

Alles verliep normaal tot betaling, maar product heeft een productiefout, na 3

e -mails nog steeds geen antwoord gekregen na een week

Batterij heeft een productiefout en kan zo niet werken , was goed verpakt maar slecht vervaardigd

Als ik een e-mail verstuur verwacht ik een antwoord , over wat er verder te gebeuren staat

De bestelling is heel goed verlopen

Ook goed verlopen, vandaag besteld en volgende dag geleverd

Ik had nog een vraag over de bestelling, omdat ik niet het juiste product vond, en had de volgende dag al antwoord met de link om het product te bestellen.
Nogmaals dank !!!

goed

uitstekend

de geleverde case voor een hdd was goed maar de stroomverbinding met de pc werkt niet. ik moet nog reageren.

Zoals elke keer ik dat bij ReplaceDirect bestel verloopt alles perfect.
Of de laptopbatterij lang meegaat weet ik uiteraard nog niet, maar ze doet het alvast prima.

Zoals altijd, niks op aan te merken.

Gunstig makkelijk en snel. Alles is zeer vlot verlopen. Vandaag besteld morgen geleverd. Overzichtelijk. Prima.

Snel.

Was de eerste keer dat ik hier iets bestelde met name een laptopbatterij van Acer.En het was voor mij een primeur dat als ik ergens iets besteld had dat het ook daadwerkelijk een dag later aankwam zoals belooft en daarom vind ik dat dat een review verdiend want ze waren de enige van 8 winkels die op tijd waren.

Dit is de eerste keer dat ik hier iets bestel namelijk een laptopaccu, daar ik twijfelde als het de juiste was heb ik telefonische contact gezocht en de persoon stond mij professioneel te woord. Ook de snelle levering was zeer goed. Dus bij deze laat ik weten dat ik zeer tevreden ben.

Snelle en goede levering.

Zijn zeer professioneel.

Scorekaart voor ReplaceDirect.be