Gebruikers over webshop ReplaceDirect.be
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHeel eenvoudig om het juiste artikel te bestellen. Via het serie nummer direct de alternatieven gevonden.
KlantenserviceSupersnel geregistreerd, topkwaliteit.
AlgemeenHetgeen ik zocht (mini batterij voor garagepoort remote) was enkel hier te verkrijgen, daarom een dikke pluim voor jullie.
VerzendingSupersnelle levering, en aanbod fantastisch
AlgemeenHet alternatieve oplader werkt perfect, laptop werkt terug als nieuw.
Steeds een goede service met regelmatig een extra korting voor de klant, leuk meegenomen.
zeer snelle levering, degelijk verpakt, past perfect
Klantenservicegeen klachten
AlgemeenPraktische, overzichtelijke site, een groot aanbod aan voordelige prijzen. Was de goedkoopste voor het artikel dat ik nodig had. Een wisselstuk voor een stofzuiger.
VerzendingSnelle levering, prima service.
Het pakje werd onverwijld een tweede maal toegezonden, het adres werd foutief ingegeven bij de bestelling. Dit gebeurde zonder meerkost.
AlgemeenSnel de jusite referentie gevonden, snel besteld en ... Volgende dag geleverd.
Kortom: gewoon perfect!
AlgemeenWe zijn tevreden over de zeer snelle levering en we vinden de prijs heel correct.
AlgemeenIk ben van in het begin dat ik inkt koop bij U in firma zeer blij,zoals de laatste levering ontbrak een zwarte inkt en die is mij snel nageleverd , de service is uitstekend .
VerzendingIn één woord ZEER UITSTEKEND.
KlantenservicePrima en zeer goed verzorgd.
AlgemeenZeer duidelijke website met goede vergelijkingen tussen batterijen. Product werkt zeer goed tot nu toe.
VerzendingDe volgende dag werd al geleverd!! Zeer snel.
Algemeenalles perfect van begin bestelling tot levering
geen betere service mogelijk kan jullie aan iedereen aanbevelen
uitstekend toegekomen
AlgemeenZeer vlotte en correcte levering. De geleverde Suspa onderdelen zijn identiek aan de originele Miele dempers (zelfde merk). De prijs is echter opmerkelijk lager dan origineel.
VerzendingZoals beloofd levering binnen 48u
KlantenserviceZeer correcte service en dit voor een zeer laag bedrag in vergelijking met de originele Miele prijzen
Algemeendegelijke en snelle service, het gevraagde materiaal voldeed aan de verwachtingen. vijftien woorden vanaf nu
Verzendingsnelle levering
Klantenservicegoede feedback over de levering
AlgemeenDankzij sites als deze doe je veel langer met je machines omdat je quasi elk onderdeeltje kan bestellen.
VerzendingRazendsnelle verzending.
AlgemeenGebruiksvriendelijke website. Ook via Facebook de nodige hulp gekregen. Snelle verzending en levering, goed op te volgen.
VerzendingSnelle en correcte verzending!
KlantenserviceVia de Facebookpagina werd ik verder geholpen bij mijn bestelling.
Algemeencorrecte afhandeling, netjes op tijd afgeleverd, de betaling is verlopen zoals voorzien, een veilige verpakking.
Verzendingsnelle levering, uitstekend verpakt
Algemeenhandige en duidelijke website, vlotte bestelling, uitstekende zoekmotor, duidelijk en correcte prijsvermeldingen, vlotte en verschillende betalingsmogelijkheden
Verzendinglevering zeer snel en in prima staat
AlgemeenHet product was naar wens en zeer snel geleverd. Alle communicatie i.v.m. transactie en andere was zeer duidelijk.
AlgemeenIk kan geen enkele negatieve opmerking bedenken, alles was in orde en de volgende dag geleverd. Niet dat dat nodig was maar ik had geen keuze...
VerzendingAlles zoals het hoort!
AlgemeenZelfs met superkorting van 6,5 euro was mijn powerbank bij bol.com nog goedkoper, zag ik pas achteraf
VerzendingHier doe ik niet aan mee ik voel mij gemanipuleerd dat heb ik niet graag
KlantenserviceIk voel mij gemanipuleerd. Dat hen ik niet heel graag.
AlgemeenAlles correct volgens afspraken geleverd, het pakje werd aan de deur afgeleverd en zeer op tijd
VerzendingKlein pakje werd aan deur afgeleverd
KlantenserviceNiets aan te merken op de service meer dan behoorlijk
AlgemeenIk vond vlot de gepaste vervangbatterij voor mijn laptop en ben zeer tevreden over de snelle verzending
VerzendingDe verzending gebeurde snel en in een verzorgde verpakking