Gebruikers over webshop Bobshop.be
Review toevoegenIk vond de website via Test Aankoop , want ik was op zoek naar een wasmachine en het was " de meester aankoop " .
Snelheid besteling en betaling.
Levering de volgende dag , heel snel . Op de geplande tijd ! Er was een klein probleem met het herstel van de oude machine . Een e-mail naar de klantenservice en de volgende dag , probleem opgelost!
KlantenserviceIk weet niet goed Nederlands spreken en ze probeerden om Frans te spreken . Perfect!
doodsimpele webshop,veel meer is er niet te beoordelen. snelle en accurate afhandeling van de order
Verzendingsnel ,meer moet dat niet zijn
Klantenserviceservice met een grote "s" wordt door deze mensen geleverd. dankuwel.
Snel en eenvoudig proces, snelle afhandeling van de bestelling en een zeer snelle levering. Geweldige ervaring.
Levering stipt zoals gezegd.
Toestel doet wat beloofd werd
Erg lekkere koffie
Hoop er lang geniet van te hebben
Product bestellen gaat zeer vlot. Duidelijke website, voldoende betalingsopties. Prijs was ook interessant tov andere websites.
VerzendingTijd weergegeven voor productlevering mag je gerust x2 doen. Na 2 dagen heb ik nog geen duidelijk beeld wanneer het nu geleverd gaat worden, terwijl er op de website 1-2 werkdagen levertijd stond. Pas op de 2de dag 's avonds heb ik een mail gekregen dat het pakket aangemeld is bij de vervoerder, maar daar blijft het voorlopig bij, voor de rest geen beweging...Toch nog wat lessen trekken van winkels zoals Coolblue (spijtig dat het product daar niet voorradig was)
Geachte heer/mevrouw,
Vervelend om te horen dat het artikel niet op tijd geleverd is. Om het voor u te controleren ontvangen wij graag uw ordernummer via het onderstaande e-mailadres.
webcare@onlineshopping.nl
Onze excuses voor het ongemak.
Team Bobshop
via de website heel gemakkelijk te betalen met paypal, ben je nog verzekerd mocht er iets misgaan ook.
Verzendingheel snel geleverd na bestelling de vorige dag
Klantenservicegeen klachten, verpakking zeer veilig en goed.
Het bestellen ging vlot. Prijs zat goed en bestellingen worden dezelfde dag opgestuurd. Ook kan je aangeven bij het bestelproces wanneer het pakje geleverd moet worden. Betalen met Paypal is mogelijk maar hiervoor moet je wel bijbetalen.
VerzendingPakje was niet op tijd.
Tijdens het bestelproces heb ik ervoor gekozen om het pakje de volgende dag te laten leveren, ik stel mijn verlof hierop af zodat ik zeker thuis ben wanneer de bestelling wordt geleverd. De volgende ochtend rond 7.00h krijg ik een track and trace link om de status van mijn zending op te volgen. Ook hier wordt geïndiceerd dat het pakketje vandaag geleverd wordt, volgens verwachting aangezien dit ook de datum is dat ik heb opgegeven bij het bestelproces. De uren gingen voorbij en het pakketje werd niet geleverd. Uiteindelijk werd het pakketje de volgende dag aangeleverd bij de buren.
Gezien mijn teleurstelling dat het pakketje niet werd geleverd op de afgesproken dag (en ik hiervoor nog speciaal verlof heb genomen) nam ik via e-mail contact op met de aftersales. Ik legde uit dat de bestelling vlot verliep, maar dat ik teleurgesteld was over de verzending; dat ik nutteloos verlof heb genomen voor een pakketje dat niet geleverd werd op de dag dat ik kon aanduiden op de website. Ik gaf hen de kans om zich te verontschuldigen en bv. een voorstel te maken om dit probleem voor toekomstige klanten op te lossen.
Ik uitte mijn ongenoegen en hoopte op begrip. Jammer genoeg kreeg ik slecht als reactie een standaard e-mail terug met 2 lijnen waarin werd uitgelegd dat de verzendtijd 1 - 2 dagen in beslag neemt en dat dit ook staat aangegeven op de website. Op een product detailpagina staat blijkbaar in het klein dat de levering 1 - 2 dagen in beslag neemt.
"Uitgelegd op de website" is maar de halve waarheid. Waarom kon ik immers die specifieke dag aanduiden? Waarom staat in de header van de site "vandaag besteld is vandaag verstuurd" Dit schept enkel verwarring en is niet transparant. Ik zet mijn frustratie even opzij en antwoord hen beleefd terug om dit duidelijk te maken, ik sluit af met "Ik hoop alleszins dat jullie ook effectief iets ondernemen om situaties als deze te voorkomen. " Helaas heb ik hier tot vandaag geen reactie op gekregen.
Ik wou een Logitech Z623 speaker system bestellen. Vanuit België was bobshop.be de goedkoopste in de pricewatch, dus ook via daar op de website terecht gekomen. Snelle, overzichtelijke en duidelijke website. 's Avonds de speakers besteld en ik kreeg de volgende ochtend al een track & trace mee. Toen ik deze bekeek zag ik dat het pakket al een aardig eind onderweg was. Enkele uren later was het pakket al geleverd, lekker snel!
Ik zou liever 5 sterren geven, maar ik weet niet wat het aandeel van de winkel is m.b.t. de verzending.
Edit: iemand wees me er op dat de verzenddoos van Logitech zelf is, dus het zou wel kunnen zijn dat de zending al beschadigd is verstuurd bij Bobshop.
Het product is beschadigd toegekomen. Of dit nu al bij de winkel is gebeurd of onderweg weet ik niet, maar dat hoort niet. De buitenste doos toont de deuk ook al, dus het product was bij het verpakken nog niet beschadigd. Nu is de beschadiging minimaal en zie je het niet als je het niet weet maar het blijft wel jammer.
Doos van de verzending: http://i.imgur.com/VfqmT9Q.jpg
Doos van het product: http://i.imgur.com/mMUaUDn.jpg
Product zelf: http://i.imgur.com/NJtSBc9.jpg