bol België

Gebruikers over webshop bol België

Goede zoekfunctie, goede productbeschrijvingen en nuttige product reviews, betaling verloopt altijd zeer gemakkelijk (VISA). Bol.com is een van mijn favoriete online shops.

Snelle levering, betrouwbaar, nooit problemen gehad, geen verzendkosten als bedrag boven 20 euro ligt. Dit is de voornaamste reden dat ik graag bij bol.com bestel.

Ik had laatste een probleempje met een product geleverd door een andere partij. Aangenaam verrast dat bol.com dit voor mij oploste, zonder dat ik deze firma zelf hoefde te contacteren. Goede service!

Alles wat ik al heb besteld op Bol.com kwam altijd aan op de gewenste momenten en alles was altijd zonder enig probleem in orde gekomen.

Alles kwam altijd aan op de afgesproken momenten zonder enige vertragingen!

Zelfs bij problemen, is er direct respons van bol zelf en word je steeds goed geholpen!

Het betalen gaat altijd redelijk snel.
Nig nooit een probleem gehad tijdens het betalen voor bol.vom

Soms is dit uitstekend maar soms ook niet.
Ze zeggen dat jouw pakje de volgende dag aan komt en dan wacht je en dan krijg je opnieuw een mail van morge wordt je pakje geleverd.
Maar dit is zelde ik zelf ben zeer te vreden, ik heb mijn pakje altijd redelijk snel

Als er een probleem was moest ik het gewoon vragen en ik kreeg altijd snel hulp.
Het werd altijd goed opgelost.

Het is altijd zeer gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. De betaling verloopt ook altijd heel vlot, ook de betaling achteraf. De terugbetaling van geretourneerde artikelen was ook altijd in orde! Ik ben inmiddels al aan een stuk of 20 bestellingen.

Vlotte een zeer snelle levering! 90% van de tijd is de levering de volgende dag van de bestelling er al! Indien anders ligt dat enkel aan de stock van het artikel of het laat plaatsen van de bestelling.

Heel fijne klantendienst die me had geholpen met het annuleren van een bestelling. Zeer vlot en vriendelijk!

Het is zeer eenvoudig winkelen bij bol.com. De prijzen zijn ook zeer scherp. De betaling loopt zeer eenvoudig via bv de bankcontact app.
Voor het eerst heb ik een bol.com cadeaukaart gebruikt, dit werkte ook eenvoudig en correct.

Het product was met zorg verpakt en werd op tijd geleverd!

De shop is goed ingedeeld, artikelen zijn makkelijk te vinden alles wordt duidelijk en overzichtelijk aangegeven wat je moet doen. Het is heel makkelijk winkelen.

Producten komen meestal heel snel en zonder schade aan.

Nog geen gebruik van hoeven te maken maar wel al van vrienden goede commentaar gehoord.

De bestelling plaatsen was zeer makkelijk. Ook het betalen was zeer makkelijk. Bestellingen annuleren is iets moeilijker.

Bol.com had een fout adres opgegeven terwijl juiste adres juist in account staat.

Zeer vriendelijke klantenservice! Wil altijd helpen en komt altijd tot oplossing.

Bol is altijd correct en op tijd. Indien er iets mis is, is het makkelijk om te ruilen. Wij zijn heel tevreden.

De verzending is meestal heel snel

Klachten worden snel en correct afgehandeld. Heb er zelfs al compensaties gehad omdat er iets verkeerd geleverd is. Mocht het verkeerde product ook houden en kreeg ook nog eens het juiste zonder iets bij te betalen.

Het pakketje werd optijd bezorgd. De gratis verzendingen zijn zeer aangenaam. De bezorger was vriendelijk

goed

Ook goed

Alles is perfect verlopen. Betaling was gemakkelijk en levering vond plaats vóór de afgesproken termijn

Paar keren hier verschillende producten gekocht en ben heel blij met bll.com
Het is heel makkelijk om te gebruiken en trust worthy!

Bestellen is makkelijk; er zijn veel betaalopties. Spijtig genoeg geen PayPal, maar dat hoeft geen probleem te zijn als je het niet vertrouwt. Je kan altijd achteraf betalen.

Snelle verzending, goede opvolging van de status van de order.

Product is ideaal, lange batterijduur, gemakkelijk overal mee naartoe te nemen door het kleine formaat

makkelijk besteld en geleverd. IK Zal in de toekomst nog gebruik maken van jullie service

tijdig geleverd

vraag opgelost

Ik vind het interessant dat je pas nadien moet betalen. Levering is ook heel vlotjes.

alles verloopt vlotjes en is zoals beloofd

de manier van werken als je een vraag of probleem hebt. Je dient eerst via een geautomatiseerd systeem je vraag / probleem uit te werken en dit lukt meer niet dan wel. Wil je liever via telefoon geholpen worden, betaal je weer een duur gesprek daar dit bij mij van België naar Nederland is.

De mogelijkheid om je pakje op een postpunt, warenhuis, te laten toekomen is een groot pluspunt.

Bij rechtstreeks contact wordt je goed geholpen

Alg em ene goe de ser vice en sne lle le ve ring! Top pie!

Grote keuze van producten, makkelijk te bestellen, voordelige prijzen, krijg af en toe kortingsbonnen voor veel bestellingen uit dezelfde categorie

De levering is meestal op de dag zelf, alleen steeds meer savonds laat in plaats van overdag of in de ochtend. Soms wordt mijn bestelling afgeleverd bij de buren zonder dat ik er een melding van krijg.

Had eens een defect product en werd snel geholpen en terugbetaald

Het werkt perfect. Ik ben zeer tevreden over de werking; De bestelling en levering was perfect.

uitstekend

uitstekend

het is heel goed verlopen hoe ik had verwacht had meer moet ik niet opzetten

goed aan gekomen en ook eerder

niets

Scorekaart voor bol België