Gebruikers over webshop bol België
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenSuper Mario U Deluxe voor switch gekocht in preorder op bol.com. Makkelijk besteld, betaling gebeurt op moment van verzending (via credit card) en product werd thuis geleverd op de releasedag, meteen te spelen dus.
Bol.com bied mij 2,5 EUR korting aan voor het schrijven van deze review, het is een motivatie om de moeite te doen, maar heeft geen impact op de eigenlijke beoordeling.
Geleverd op officiele releasedatum, niet langer wachten dan nodig dus, prima ingepakt.
AlgemeenZoals gewoonlijk een erg vlotte levering aan een scherpe prijs. Top! Had niet anders verwacht.
AlgemeenDe bestelling komt af en toe niet aan op de afgesproken datum omdat de chauffeur niet mee neemt
VerzendingVeel toelaat geleverd en een wenend kind thuis en als excuus we ku n'en er niks aan doen. Is niet eerste keer
KlantenserviceZe kunnen niks aan doen en dan is de kous af. Compensatie, 2,5 euro
AlgemeenAlles is verlopen zoals het moest .Ook de retour ging vlot en het geld stond snel terug op mijn rekening ondanks de drukke feestdagen . Dus chapeau ..
AlgemeenBol.com is zeer eenvoudig om te gebruiken. Het is mogelijk om via de smartphone te betalen, wat het proces ook erg vergemakkelijkt.
VerzendingVerpakking is telkens in orde en de producten zijn steeds zoals ze beloven.
AlgemeenBestellen gaat vlot. Veel opties en meestal goede betaalmogelijkheden. Met overschrijving betalen gaat goed en je krijgt voldoende tijd om de betaling uit te voeren.
VerzendingSnelle verzending en soms goed ingepakt. Al eerder soms slordige verpakkingen gekregen (boeken zonder extra verpakking, enkel in een doos,...). Vriendelijke bezorgers, soms komen ze later dan verwacht (al om 22u een pakje pas ontvangen.)
KlantenserviceVirtuele chatbot Billie is erg fijn, duidelijke antwoorden en verwijst enkel door naar klantenservice indien nodig. Ik krijg snel antwoord via email of chat en steeds behulpzaam.
Algemeenalles vind je gemakkelijk op de site een bestelling plaaten was geen probleem in een woord supper
AlgemeenUitgebreid aanbod. Keuzefilters zouden bij sommige producten iets beter kunnen. Bestellen gaat vlot. Fijn dat je meerdere verlanglijstjes kan aanmaken en dat items in winkelkar blijven staan tot je weer opnieuw inlogt. Bestelling wordt zeer snel geleverd, wat voor mij meestal niet hoeft. Ik wacht liever wat langer als dat betekent dat het milieuvriendelijker kan. Misschien klanten laten kiezen of ze het de dag nadien willen of de meer ecologisch verantwoorde levertijd wensen... Beide aan zelfde kostprijs. (Één bestelling hoeft dan ook niet opgesplitst te worden als er meerdere levertijden zijn). Levering, verpakking, ... alles verder prima. Slechts af en toe een miskoop. Soms doordat omschrijving niet helemaal klopt, soms door mijn eigen 'fout'. Retourneren is makkelijk en meestal gratis. Dus globaal genomen zeer tevreden!
VerzendingZie mijn eerdere opmerking dat levering 's anderendaags niet altijd hoeft als daarmee de ecologische voetafdruk verkleind wordt.
AlgemeenSpijtig dat bestelling via DHL naar Antwerpen gaat ,woon op 45 km van Antwerpen
Hoe komt mijn bestelling nu terecht , hoef daarvoor toch niet naar Antwerpen te rijden ? Ook geen traceerbaarheid bestelling ?
Zie comment bovenaan
AlgemeenSnel gevonden wat ik zocht via zoekmachine en duidelijke omschrijving en reviews van andere klanten
VerzendingGeleverd volgens vermeld tijdstip
KlantenserviceSteeds snel een antwoord als je een vraag hebt
AlgemeenPrima service en Stipte levering. Ook bij deze bestelling geen problemen ondervonden. Altijd snel & handig hier.
AlgemeenPrima service en prima leveringstermijn. Geen problemen. Dat is ook de reden van mijn 5 sterren.
AlgemeenIk heb al meermaals besteld bij bol.com en eigenlijk nog nooit ontgoocheld geweest. Onlangs had ik een gaming headset besteld bij bol.com en helaas bleek deze niet erg compatibel met mijn hoofd (telkens pijn na half uur dragen) te zijn. Ondanks dus geopende doos, gewoon geld volledig teruggekregen zonder problemen. Dit moet je elders niet proberen.
VerzendingIk schat in ongeveer 90% van de gevallen effectief de volgende werkdag geleverd. Veel beter kan het niet.
KlantenserviceSnelle, duidelijke en correcte reacties telkens. Niet dat ik er al veel beroep heb moeten doen feitelijk.
AlgemeenEasy to order, easy to understand what is available, wide selection and we just like using Bol.com for purchasing
VerzendingDelivered when they said it would be...convenient and at a nil cost very reasonable for next day delivery...convenient timing and the NL Post folk are pleasant
AlgemeenDe bestelling was heel simpel en snel te plaatsen. Alles werd goed toegelicht en betaling kon je met veel betaalmethodes. Ene minpunt was wel dat mijn bestelling te laat toekwam terwijl er stond morgen in huis. Ze hebben wel achteraf een mail gestuurd dat hij later toe ging komen.
KlantenserviceAls ik een vraag had had ik snel een antwoord.
Algemeende Bol webshop is zeer overzichtelijk, je vind steeds direct wat je zoekt. Ze hebben ook een zeer uitgebreide voorraad.
leveringen zijn altijd zeer stipt.
Altijd perfecte levering
KlantenserviceKlanten dienst nog maar 1 keer moeten bellen maar zeer kort en krachtig geholpen geweest
AlgemeenNaast het enorm ruim assotiment zijn de prijzen in heel veel gevallen veel goedkoper en voordeliger. Daarnaast is de levering en klantenservice top
VerzendingBinnen de 24 heb je je pakket al
KlantenserviceBij eventuele foutieve levering is er een zeer vlotte en vriendelijke klantenservice die je helpt.
AlgemeenArtikels zijn snel te vinden via de zoekfunctie. Prijzen zijn goed bij mijn laatste aankoop zelfs 10 euro kunnen uitsparen
VerzendingSteeds weer een snelle en correcte levering
AlgemeenZeer eenvoudig om iets te bestellen, gemakkelijke betaling met veel opties en nog een snelle levering ook.
VerzendingVolgende dag werd het product geleverd
AlgemeenBestelling werd correct geleverd, weliswaar één dag later dan gegeven bij aankoop. De datum werd dan gerespecteerd. Het was geen echt probleem voor ons.
VerzendingWas OK.
KlantenserviceNiet van toepassing