bol België

Gebruikers over webshop bol België

Bij bol.com vind je alle producten gemakkelijk terug en is er ook een heel groot aanbod. De prijzen zijn meestal oke.
De betaling verloopt vlot.
Ook steeds een snelle verzending.

Prijs aangepast geurende de bestelling??? na schat met Bol.com niet aangepast dit kan toch niet

1 dag te laat geleverd toch vergoeding van 2.5 € gekregen

Bol.com verkoopt alles. Echt alles! Je vindt er sowieso hetgeen je zoekt. Mix dat met gratis verzending, een prima klantenservice en degelijke prijzen, en je krijgt een van de beste webwinkels op het internet. Aanrader!

Ruim assortiment artikels, handig zoeken op de site, snelle verzending, bij inlichtingen of problemen krijgt men altijd antwoord,

Na het melden van een klacht mocht ik snel antwoord ontvangen en een voorstel om het probleem te verhelpen.

Alle producten die ik al heb gekocht is goed van kwaliteit soms viel de prijs tegen maar het is top

Ik ben tevreden voor Alle producten die ik heb aangekocht

Geen commentaar

de producten zijn snel en eenvoudig te vinden en er is ook een groot assortiment aan producten

Iedere bestelling bij bol.com is zekerheid dat het op de ene of andere manier in orde komt.
Ofwel heb ik binnen de korte keren mijn bestelling in huis, ofwel w het probleem snel en efficiënt afgehandeld.
De laatste jaren heb ik er eigenlijk geen enkele negatieve aankoop ervaring meer gehad.

Af en toe is er een klein probleem maar dat ligt dan niet bij bol.com maar wel bij bpost en of post.nl

Als er een kleine vertraging is, of een product is even niet voorhande dan krijg ik hier steeds juiste info over.

Altijd zeer tevreden over Bol.com, super service, zeer snelle verzending, en ook de voordeligste webwinkel, zeker aan te raden!

De aankoop van mijn 2dehands boek verliep zeer vlot van bestelling tot en met levering

zeer snelle en correcte levering

Was heel makkelijk te plaatsen en ook te betalen. Beter kan het niet zijn dan dit.

Bol.com is een overduidelijke site en is ook nog makkelijk te gebruiken. Ze geven de juiste informatie over de producten die ze verkopen en zijn altijd op tijd met het leveren.

Zoals ik bij mijn vorige toelichting al zei, ze zijn altijd op tijd met het leveren en de producten komen ook in een goede staat aan.

1 dag later na bestelling was het al in huis en de retourneren is ook perfect verlopen

Ik ben reeds een paar jaar klant bij bol.compleet, iedere aankoop w alweer professionelel afgehandeld, indien er een probleem is kan je steeds op hulp rekenen, ik had eenmaal een mindere ervaring maar ook deze werd snel positief door de manier waarop de klantendienst dit aangepakt heeft

De keren dat er iets misliep met de levering was dit eerder doordat post.nl en of post.be een fout gemaakt heeft
Dus mijn ervaringen met leveringen van bol.com zijn over het algemeen meer dan positief

Bij bol.com zitten competente mensen die wanneer het kan de over de nodige dosis humor beschikken en wanneer nog professioneel genoeg zijn om het dossier adequaat af te handelen.

Altijd een goede ervaring gehad bij Bol.com
Nog nooit teleurgesteld geweest over hun service en producten.

verzending van producten is nog nooit te laat geweest. Altijd mooi op tijd en meestal binnen de 24u!

Heb al verschillende keren contact gehad met de klantendienst en zij doen altijs hun best (én meer zelfs) om vragen en eventuele problemen op te lossen. Een tijdje geleden had ik iets besteld voor mijn hond dat verloren gegaan was, zij hebben dit snel opnieuw opgestuurd MET een extra snack erbij voor mijn hond! Super!

vlugge verzending -stipte aflevering-website is up to date-gemak van betaling-goede informatie produkten- ruim aantal beoordelingen

steeds stipt

klantvriendelijk

Heel makkelijk te bestellen en komt heel snel aan! Goede klantenservice en vriendelijk als je problemen hebt!!

Snelle verzending en in goede staat aangekomen

Product (laptop) was makkelijk te zoeken via de filters waaraan het product aan mijn wensen diende te voldoen. Makkelijk bestellen, de betaling via bankcontact verliep vlekkeloos

Pakket is nog altijd niet geleverd. dus ben ik nog altijd wachtende, ook geen geld terug. graag een oplossing

Niks ontvangen, verschillende keren contact opgenomen. voorlopig geen resultaat. Dus kan ik geen positief antwoord geven.

Geen oplossing van mijn probleem. geen pakket ontvangen, en ook geen geld terug. Ben nog altijd aan het wachten op een oplossing.

Een groot assortiment in een handige webshop. Voldoende kwalitatieve productomschrijvingen en handig overzicht van eerdere bestellingen.

De orders komen meestal binnen de getoonde levertermijn aan. Indien er een afwijking is, dan wordt er voldoende gecommuniceerd.

Gewoon goed. Zoals je dat mag verwachten.

Alles Prima bol.com is een hele goede website en levert heel snel wat ik heel erg goed en tof vind

Scorekaart voor bol België