bol België

Gebruikers over webshop bol België

Snel en makkelijk. Customer service heeft mij ook al enorm geholpen. Een echt aanrader!!! Op tijd geleverd en in perfecte staat.

Alles in orde en snelle levering.
Enkel productomschrijving kan iets beter, is niet altijd duidelijk.

In orde

Overzichtelijke website, goede zoekfunctie (zowel op laptop als tablet als smartphone). Duidelijke prijzen en leveringstermijnen.

Verzending klopt steeds met aangegeven tijd op de site.

Snel bereikbaar, geen lange wachttijden en een zeer vriendelijke klantenservice.

Super eenvoudige manier om te bestellen. Verzending kan je online volgen, en meestal klopt de verzendtijd die ze aangeven voordat je besteld.

Verzending kan je online volgen, verzendtijd klopt ook meestal met wat ze aangeven op hun website.

makkelijke bestelling plaatsen plus je vind daar bijna alles en in uitstekende kwaliteit (het plus punt is dat het ook geleverd word aan huis of een afhaal punt wat voor jouw het gemakkelijkste is)

word goed in goede staat geleverd --> goed ingepakt (met schuimpjes enz... wat er maar nodig is)

De ideale webshop. Reeds vele bestellingen geplaatst, steeds uitermate tevreden van de volledige service! Als bol.com het door mij gezochte product heeft, bestel ik zeker hier!

Mooi op tijd! Bij vele producten is een levering de volgende dag al mogelijk!

Genoeg keuze, bestelling goed ontvangen, gemakkelijk betalen. Blij met mijn bestelling, heb tot nu toe niets te klagen

Bol.com is een handige winkel om allerlei zaken te bestellen. Je kunt de goederen meestal 1 dag na de bestelling ontvangen, groot pluspunt !

de bestelling werd correct geleverd zoals beloofd werd. Vandaag besteld en de dag nadien geleverd. Correct en snel

snel

De bestellling werd correct en zeer vlug (dag na bestellingà geleverd. De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Doe zo voort. Mvg,

Op bol.com heb je zoveel keuze dat ik hier regelmatig terugkeer en het product vind dat ik zoek. De prijs is hierbij ook altijd een meevaller! Ik vind vaak de goedkoopste prijs op bol.com.

Nog nooit problemen gehad met verzending van product.

Goeie service. Als er iets mis is met je product kun je dit eenvoudig terugsturen.

Degelijke online shop. Vlotte levering en eenvoudige website waar je makkelijk alles terug vindt! Alles wat het moet zijn.

Zeer overzichtelijke site en democratische prijzen. Snelle service en vriendelijke bezorgers. Zeer tevreden over de diensten.

De bestelling plaatsen is bijzonder handig en overzichtelijk.
Ook de betaling is heel gemakkelijk.
Het bezorgen van het pakje verloopt moeiteloos.

Een vlotte afhandeling

Verschillende betalingsmogelijkheden.
Snel en eenvoudig. meer kan ik er niet over zeggen.
Gewoon gied dus.

Een heel eenvoudige presenter gekocht.
Hij doet precies dat wat we ervan verwachten en dat goor minder als €20.

In een vorige bestelling nodig gehad, zeer correct en vriendelijk, lijn probleem werd snel en goed opgelost. Zo moet dat...

Overzichtelijke site, waarop heel veel te vinden is. Werken hiermee gaat heel vlot. Er is een standaard betaal systeem.

Mijn pakketje werd snel en in goede staat geleverd. Een voordeel aan de site vind ik dat je ook telkens de levertermijn ziet per product. Voor mijn bestellingen tot nu toe klopte deze ook perfect.

Goede site, goede keuze, uitstekende service. Ook indien een artikel vervangen of gerepareerd moet worden.

Levering is altijd snel, ook in België.

Verschillende keren gebruik gemaakt van de klantenservice, en altijd naar tevredenheid.

Zeer duidelijke website, goeie omschrijvingen. Minpuntje is dat foto's van juwelen wel eens van het reële resultaat kunnen afwijken (veel meer blingbling dan de foto), maar bij andere producten steeds correct. Alles loopt ook vlot op de site, geen haperingen, duidelijk hoe en waar je wat moet instellen

Levering supersnel, altijd veilig en goed verpakt (misschien ook hier soms te veel lucht die vervoerd wordt door te grote doezen, willen we aan het milieu denken) Maar totnogtoe geen enkele klacht hierover; steeds goed stevig en veilig en de verpakking is ook nooit beschadigd door transport (en da's een zeldzaamheid in delivery land)

Professionele klantendienst, tot zeer laat bereikbaar, heel vriendelijk. Meestal hebben ze een heel duidelijk antwoord. Ik geef 4 sterren en geen 5 omdat ik helemaal in het begin een probleem heb gehad met een retournering bij een dubbele bestelling op twee adressen; er was het verkeerde geannuleerd. Maar na oorspronkelijk foute info werd alles wel snel en correct verwerkt. (en uiteindelijk was het mijn stomme schuld door het verkeerde adres bij de eerste bestelling te zetten)

Goede omschrijving van de artikelen, groot aanbod, voor elk wat wils, gratis verzenden en retouren.

Het enige jammere vind ik dat het me al wel eens voorvalt dat het product niet voorradig is en dit niet heel erg duidelijk vermeld werd. Daardoor zit je heel ongeduldig te wachten op je pakket, maar blijkt het nog een tijdje te duren.

Ooit een aankoop gedaan, waarvan een deel geleverd werd en de rest later zou volgen. Helaas nooit gezien en geen duidelijk antwoord op gekregen.n

Duidelijke website met veel productspecificatie en mogelijkheid tot vergelijking. Uitgebreid gamma. Goede filtermogelijkheden om snel een zoekresultaat te verfijnen. Veel contactmogelijkheden beschikbaar voor bijkomende informatie, duidelijk winkelkarretje en een uitgebreide keuze aan betaalmogelijkheden.

Snelle levering overeenstemmend met weergave op website

Uitgebreide keuze aan manieren om info te vragen en snelle respons

Scorekaart voor bol België