bol België

Gebruikers over webshop bol België

Nooit negatieve verrassingen en dikwijls beterkoop dan de concurrenten! Site overzichtelijk en gemakkelijk opzoekingen te doen.

Zeer snelle levering

Klantenservice nog niet nodig gehad - was altijd in orde

Heel eenvoudig om te kiezen, snel geleverd, voldoende keuze. Bol.com is een aanrader, dat is zeker.

Heel makkelijke site om iets te bestellen. Zeer goede service. Zeer klantgericht. Op tijd geleverd.

Super veel keuze, makkelijk om te betalen en als er een probleem is wordt je altijd snel en vriendelijke geholpen en je kan ook kiezen of dit via email, telefonisch of via chat gebeurd voor mensen die weinig tijd hebben. Ik ben er zeer tevreden oven.

Altijd op tijd geleverd binnen de garantie die ze geven en altijd in perfecte staat.

Ik bestel al een paar jaar regelmatig bij bol.com en heb nog maar 2 maal een probleem gehad en ben de eerste keer meteen al geholpen geweest door hun virtuele assistent billie en de tweede maal was er iets misgelopen met de betaling en had ik een mailtje gestuurd. een dag later had ik al antwoord en binnen de 5 dagen was het geld terug gestort.

Het is een grote troef om producten te kunnen bestellen tot zo laat 's avonds. Het hele proces van bestelling tot levering gaat zeer vlot! Jammer dat kaartlezer dikwijls nodig is om betaling uit te voeren. Is niet altijd bij de hand (bijvoorbeeld op het werk).

Verzending verliep vlot en levering nog voor de middag

beschadigde code cadeaubon werd snel rechtgezet, zodat die som niet verloren ging. Jammer dat we niet gewoon met bankkaart kunnen betalen, hopelijk is dat slechts een tijdelijk probleem.

Snelle levering, zonder schade

Mails werden vlot beantwoord en mijn probleem werd correct opgelost

Ik ben zeer tevreden! Snelle levering en een brede keuze aan verschillende producten. Ik ga hier vaker bestellen.

Super snelle levering ! Echt top!

Een paar klikken en je bestelling is geplaatst en afgerond. Veilige betaling en snel een mail dat alles ok is.

Later geleverd dan beloofd, op zich geen probleem maar tijdverlies. Ik werd ook niet op de hoogte gesteld.

Je krijgt meteen reactie. Klantendienst doet echt zijn best en is steeds vriendelijk.

Optimaal. De betaling word na enkele ogenblikken al geregistreerd. Ik vind dit enorm praktisch omdat deze service ervoor zorgt dat je geen kredietkaart nodig hebt en dat je bankkaart voldoende is om direct een betaling te bevestigen.

Top! Ik had een product besteld om 20:45 op zondag en de maandagnamiddag waren ze al langs geweest.

Goed, je wordt goed ingelicht wanneer je product gaat aankomen.

Een heel uitgebreid aanbod van producten, altijd een correcte & snelle levering. Er zijn regelmatig kortingen & acties. Topwinkel!

Snelle levering, goede service! Prijs kwaliteit zeker een aandrader! Zeker een nieuwe bestelling plaatsen binnenkort

Overzichtelijke "catalogus", uitgebreid aanbod, snelle levering, keuze tussen levering aan huis of op afhaalpunt, retourneren mogelijk.

Tijdig en correct.

De website is gebruiksvriendelijk. De prijzen staan duidelijk vermeld, alsook eventuele kortingen. De betaling gebeurt vlot.

De bestellingen worden steeds snel geleverd. Via e-mail wordt je op de hoogte gebracht van de verschillende stappen, van verzending tot levering.

Goede overzichtelijke website waar heel veel producten van allerlei categorieën te vinden zijn op alle gebied en dat alles met het grootste bestel gemak. Bij sommige items mogen de filters uitgebreider zijn.
Over het algemeen altijd makkelijk en snel kunnen bestellen en als er iets was goed geholpen door de klantenservice.

Levering al altijd goed en snel

Klantenservice van Bol is altijd vriendelijk en behulpzaam, niks op aan te merken.

Zeer gemakkelijke website met klantvriendelijke lay-out. Makkelijke indeling bestaande uit de verschillende categorieën. Daarnaast ook een handige knop voor aanbiedingen.

De dag nadat je besteld hebt ontvang je het pakketje thuis. Een goed pakje dat verzorgd is ingepakt.

Ik heb al een aantal vragen doorgestuurd en steeds kreeg ik een goed antwoord waaraan ik iets had.

Alles is echt terug te vinden. Mooie promoties, gebruiksvriendelijke site. Attente beloning voor de goede klanten.

Post.nl hanteert niet altijd juiste leveringsdata. Al 2-tal keren gebeurd dat de levering 1 dag later is dan voorzien. Maar bol.com kan daar niks aan doen.

Snelle verzending, klantenservice is subliem, altijd heel vriendelijke mensen als je ze opbelt, geen problemen als je iets wil retourneren, kortom: TOP!

Zoals steeds uiterst gemakkelijk en vele opties mogelijk tot betaling. In enkele klikken heb je je betaling uitgevoerd.

In de avond bestelden dag erna al in huis. Sneller kan niet.

Het bestel- en betaalproces van Bol.com zorgt quasi nooit voor noemenswaardige problemen. Bij eventuele problemen wordt er zo spoedig mogelijk gezorgd voor een oplossing.

De verzending is altijd verzorgd. Men toetert helaas iets te snel dat een product 's anderendaags geleverd wordt. Soms kan men deze belofte niet nakomen, maar dat is detailkritiek.

Steeds correct en snel geholpen.

Ik heb nooit vroeger iets aanlijn gekocht. Ik had geen problemen bij betaling. Het was voor mij een heel aangename ervaring. Ik zal makkelijk weer iets bij Bol.com kopen.

Ik vond het wonderlijk om mijn pakje te kunnen volgen, en mijn pakje was geleverd op de beplante tijd.

Ik geen directe contact met de klantenservice, maar ik was zeer gelukkig over de levering. Voor me beteken zo een positieve ervaring dat de klantenservice uitstekend is.

Scorekaart voor bol België