Gebruikers over webshop bol België
Review toevoegenBol.com is heel makkelijk en gebruiksvriendelijk, snelle en correcte levering. Veel keuze en een goede klantendienst
ruime keuze aan producten, makkelijk te bestellen, meestal vindt je hier ook de beste prijs.
Verzendingaltijd correct geleverd volgens aangeduide datum.
KlantenserviceBij defect of gebrekkig product ben ik steeds direct terugbetaald of is mij een nieuw product toegestuurd.
Steeds een goede communicatie gehad met deze service.
Superservice! Een goede kwaliteit, een correcte levering.Wat zou een mens nog meer willen?
En een goede klantenservice...
Op tijd geleverd.
Bestelling plaatsen zeer gemakkelijk. Betalen kan met één klik op de knop als je al een betaalmethode hebt toegevoegd. Voor het bestellen krijg je een duidelijk overzicht.
Verder is het zoeken naar producten intuïtief.
Leveringsdatum klopt met wat ze zeggen, en altijd in goede staat afgeleverd. Alleen levering op zondag, wat normaal altijd in orde is, lukte deze keer niet omdat de postbode niet de moeite nam om aan te bellen maar vlug een papiertje 'klant was niet aanwezig' in de bus te duwen...
KlantenserviceEen top klantenservice, die niet moeilijk doen bij omruiling. Gratis terugzending en het geld wordt direct terug gestort!
Zeer duidelijke prijsopsomming. De producten zijn makkelijk terug te vinden. Vlotte afhandeling bij de betaling.
Groot aanbod van verschillende soorten producten. Verder was het heel makkelijk om te bestellen. De betaling verliep vlotjes. Echt super!
Bol.com is een grote webwinkel met een groot assortiment. Het is een erg overzichtelijke website die makkelijk te gebruiken is.
VerzendingNa verschillende bestellingen bij Bol.com te hebben geplaatst, kwam ik af en toe tegen dat ik een fout pakketje ontving. Dit is natuurlijk best jammer! Gelukkig is dit meestal niet het geval en ben ik gewoon tevreden over de manier waarop het pakketje wordt geleverd.
KlantenserviceWanneer ik een foutieve zending had ontvangen of ik had een vraag, kon ik steeds terecht bij de klantenservice. Ze namen hun tijd en hebben mij tot een oplossing kunnen helpen, prima!
Bol.com is een van de beste internet bestelsites die je kan vinden: groot aanbod, vele acties en aanbiedingen, een scherpe prijs en bovenal een correcte en zeer vriendelijk klantenservice!
Verzendingcorrecte levering niet meer niet minder
Klantenservicewanneer er een probleem is, komt bol.com altijd met de gepaste oplossing
Het zou handig zijn moest paypall ook als betalingsmethode gebruikt kunnen worden. Verder is de betaling zeeer gemakkelijk en is er voldoende keuze.
VerzendingZeer vriendelijke man, pakket werd met zorg behandeld, correcte datum. Alleen minder praktisch dat we niet weten rond welkwart uur de levering plaatsvind.
KlantenserviceHet is een snelle levering, goede staat, alles wat je nodig hebt staat erop, gemakkelijk te vinden en keuze genoeg!
Overzichtelijke website, makkelijk om te bestellen. Al enkele malen iets besteld en nog nooit teleurgesteld geweest!
VerzendingSnelle verzending. Verpakking soms wat groot voor wat het is maar gezien het toch onbreekbaar product betrof kon het eigenlijk geen kwaad.
Klantenservice1 x kwam levering niet door, heb contact genomen en bol.com heeft verzending onmiddellijk opnieuw geregeld. Topservice!
Super gemakkelijk winkelen. Heel duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Duidelijke omschrijvingen van de producten / artikelen
Veel mogelijkheden om te betalen en een correcte afhandeling. Verder niets op aan te merken
VerzendingSnelle en goede levering, niets op aan te merken
Alles verloopt zeer vlot bij bol.com, snel en voordelig. Ik heb al dikwijls bij hen besteld en ik ben er zeer tevreden van. Ik raad het zeker aan!
VerzendingIn de vele malen dat ik bestelde was er maar 1 maal dat bestelde boeken in een te grote doos verpakt werden en waarschijnlijk is die grote doos door het vervoeren beschadigd en de boeken ook wat gekreukt. Dienst na verkoop was uitstekend, snel en correct! Zij stelden voor om nieuwe boeken te leveren!
KlantenserviceKlantenservice is uitstekend! Doe zo voort, bol.com!
Ik blijf trouwe klant!
Hele goede service. Je kan altijd vergelijken voor je iets koopt en de reviews lezen. Als er iets stuk is dan word je meteen geholpen
VerzendingJe word op de hoogt gehouden over waar je bestelling zich bevind en wanner het ongeveer bij jou toekomt
KlantenserviceJe krijgt vlug antwoord bij een probleem en ze helpen je zo goed mogelijk
Goeie service, heb het artikel ontvangen op de dag dat het beloofd werd toe te komen
VerzendingPakje verstuurd in een passende verpaking, geen problemen met gehad
KlantenserviceHeb je toch nog een vraag dan heeft bol.com een schitterende klantenservice!
Het was heel makkelijk om de prijs te vergelijken en om de bestelling te voltooien
VerzendingDag na bestelling ontving ik mijn pakket al waar ik zeer tevreden over was
Snelle levering voor een uitstekend product aan de beste prijs. Gewoon een schitterende aanbieding van een betrouwbare aanbieder.
VerzendingSnelle levering
KlantenserviceGeen klachten gehad.
Onzichtbaar / transparant. Perfecte intermediair tussen koper en verkoper.
Ik denk dat dat het beste compliment is dat ik kan maken. Plus: privacy gewaarborgd.
Good experience
Makkelijke zoekfunctie, je kan vragen stellen, makkelijk te betalen online of achteraf, snelle levering, goede service
overschrijving is best handig en geeft je toch wat zekerheid. was ook bestelling voor ouders, dus die konden dan zelf overschrijven zodat ik geen tussenpersoon hoefde te spelen.
Verzendingsnel en degelij!
KlantenserviceNiet nodig gehad, dus uitstekend :-)