bol België

Gebruikers over webshop bol België

Bestelling was gemakkelijk te plaatsen spijtig dat je moet betalen voor iets dat niet voorradig is

Produkt niet in voorraad

Goed geholpen

Heel duidelijk, snelle levering en correcte en duidelijke communicatie als er iets misloopt. Kortom goede service

Het gewenste product was aanwezig in het assortiment. De bestelling was makkelijk te plaatsen. Ook de manier van betalen verliep vlot.

De levering was te laat - is de 1ste keer dat me dit gebeurt. Het feit dat hierover correct en duidelijk gecommuniceerd werd, maakte veel goed.

goede prijs en snelle service, snelle levering, zeer betrouwbaar, verschillende betaalmogelijkheden, gratis retourneren. Één woord: geweldig

eenvoudig te bestellen, duidelijk overzicht, email gekregen wanneer bestelling verzonden werd met een track&trace nummer

bericht bij verzending

overzichtelijke email wanneer bestelling verzonden werd , met track&trace nummer

Snelle levering en goede service. Verschillende betaalmogelijkheden en niet duur. Een aantal dagen bedenktijd en mogelijkheid tot gratis retourneren.

Als je iets zoekt, vind je het altijd op bol.com. En de prijzen zijn ook redelijk; dikwijls zelfs goedkoper dan op andere sites.
Soms is het wat zoekwerk tot ik het juiste item gevonden heb, omdat ik niet altijd weet hoe het op de site omschreven is. Meer mogelijke zoektermen zou hier een optie zijn om het zoeken makkelijker te maken.

Altijd heel snel geleverd.

Dat automatische antwoord is niet altijd duidelijk. Maar eens je een chat hebt met de medewerkers; gaat dat heel vlot. En soms zelfs grappig. Leuk om mensen met humor te vinden die hun werk graag doen.

De beloofde leveringstijden worden perfect nagekomen en de website wordt prima up te date gehouden wat betreft stock en prijzen.

Bol.com is een webshop met een hele ruime keuze aan producten en zeer schappelijke prijzen. Een punt van verbetering zou de lay-out van de website moeten zijn. Ik vind de zoekmachine niet zo handig als bijvoorbeeld die van coolblue.

De levering is altijd heel snel geweest en zoals verwacht mag worden krijg je er een trackingcode bij.

Aangezien ik tot dusver nog nooit de klachtenservice heb moeten contacteren kan ik hier weinig over zeggen, maar je zou dat ook als een positief feit kunnen zien.

Duidelijke website waarop de producten snel en makkelijk te vinden zijn.
Voordelige prijzen met regelmatig kortingen.

Snelle levering met track & trace.
Handig dat producten opgehaald kunnen worden bij een afhaalpunt.

het bestelde snel gevonden
bestelling makkelijk in te voeren
verder een snelle en correcte afhandeling

snelle levereing

het is heel gemakkelijk om iets te betalen, zo het nog wel eens doen om iets te bestellen

was op het ogenblik niet thuis, kon mijn levering adres nog aanpassen voor de volgende keer

Veelvuldige koper van Bol.com. Snelle levering. Nooit problemen gehad. Bij verkeerde bestelling direct omwisselbaar. Top bedrijf

Snelle levering

Heb al meermaals besteld bij bol.com correct geleverd ook de Tweedehands producten. Bovendien verloopt betaling vlot.

Snel en correct, soms wel nonchalante chauffeurs

Correcte helpdesk die snel de gevraagde info kon geven.

Ik vind steeds wat ik zoek op bol.com en ik vind het ook snel terug. Ik ben zeer tevreden over de uitgebreide zoekfuncties.

De enige keren dat ik al problemen heb gehad met een verzending was bij een bestelling van een externe partner van bol.com. Na contact met de klantendienst heb ik meteen mijn geld teruggekregen. Voor de rest steeds snelle levering.

Handig dat ze voortduren bereikbaar zijn. Ze doen ook wat ik van hen verwacht. Enige kleine minpuntje: het klinkt alsof de medewerkers soms aflezen uit een script en dat komt nogal gemaakt en onpersoonlijk over.

Het gevraagde product werd op de afgesproken tijd en plaats geleverd, zoals het hoort! Voordelige prijs!

Heel veel keuze en gemakkelijke site. Vlotte afwerking van aankopen. De kortingen zijn ook heel goed meegenomen.

Enorm goede en snelle verzending. Ook is de inlichting over de aankopen die langer weg gaan blijven heel correct en vlotte samenwerking met andere winkels.Wat ik bij eerdere bestellingen heb mogen ondervinden.

Ik vond bestellen bij Bol.com enorm gemakkelijk. Ik vond meteen wat ik zocht en alle specificaties waren enorm duidelijk.Ik heb al een paar keer bij Bol.com besteld en zal dit ook blijven doen.

Snelste service!

Super groot aanbod, zeer makkelijk te bestellen en af te rekenen. Zeer goede user experience.

Voor 23u besteld, dag erna in huis = geweldig :-)

De website is overzichtelijk, de items worden meestal snel bezorgd, ze voorzien een heel groot aanbod aan producten en merken, er zijn regelmatig leuke aanbiedingen en de betalingen verlopen veilig en betrouwbaar.

Verzending is goed. Ik heb nog maar zelden gehad dat het product er niet op tijd is, en daar kon ik dan ook de klantendienst voor contacteren.

Goed, maar het 'mannetje' van bol begrijpt toch vaak niet wat ik bedoel.

Scorekaart voor bol België