Gebruikers over webshop bol België
Review toevoegenSnelle levering, nooit problemen met pakket en goede klantenservice! zeker een aanrader voor wie snel en goedkoop wilt shoppen!
VerzendingU kunt via internet altijd controleren wanneer uw pakket ongeveer aankomt.
Snelle levering, en kan betalen nadat het pakket is aangekomen. De website is eenvoudig te gebruiken en je betaalt bijna nooit leveringskosten.
VerzendingAlles is altijd netjes verpakt en komt zonder butsen geleverd aan deur.
KlantenserviceBij vragen of problemen, een vlotte en duidelijke manier van hulp
geen enkel probleem met de betalingen alles netjes via mijn bank met 't online betaal systeem
VerzendingMisschien kon het beter door de levering voor -
of namiddag te vermelden, je moet steeds aanwezig zijn tot ze langs zijn geweest..
Het is heel erg makkelijk om te bestellen + een heel snelle, vriendelijke en correcte levering.
De beste bestel website ooit zeker gebruiken hoor beste bestellers van bol . Com duim op
VerzendingPerfect
KlantenserviceDirect antwoord
De producten zijn makkelijk te vinden in de winkel,je hoeft alleen maar het product te typen in de zoekbalk.
VerzendingHet product werd op de vermelde dag geleverd, het was goed ingepakt zodat het niet kon beschadigen.
goed overzicht in de online catalogus en gemakkelijke betaalwijze ook de prijs is meestal de laagste
VerzendingMisschien leveringstijd melden met voor-of namiddag
Vlot gebruik van de site, een uitgebreid productengamma, prijzen zijn soms iets hoger dan op andere sites of in andere winkels maar dat wordt gecompenseerd door de vaak snellere levering van Bol. Goede klantenservice ook.
Geen problemen om product te vinden of te bestellen. Prijs was zelfs goedkoper dan Dreamland.
VerzendingWerd zoals beloofd volgende dag geleverd, zelfs op zaterdag.
Je vindt vlot wat je zoekt, en de betaling en verzending gaan zeer vlot. Ik heb niets aan te merken op bol.com
VerzendingDe verzending is altijd op tijd, soms zelfs veel sneller dan ik het verwacht had
Bol.com is snel in het leveren van u goederen en alles wordt altijd perfect tijdig geleverd. En bij vragen antwoorden ze bijna direct wat gewoon perfect is en dit maakt het bedrijf perfect om bij te bestellen. Ik kom zeker terug
Bol heeft meerdere opties om te betalen. dit is handig als je geen visa of paybal hebt.
Over het algemeen een goede webshop. Als je wat uitkijkt goede prijzen. Contact met de klantendienst goed (zowel chat als telefonisch)
VerzendingMeestal met post.nl verstuurd, in het algemeen goed. Grote toestellen worden met Dynalogic verstuurd waar je horrorverhalen over leest. In mijn geval prima verlopen: in aangeduide tijdsvak, vriendelijke koerier, heeft oude TV ook terug meegenomen
KlantenserviceGoed contact, ik had onlangs voor de derde keer in 1 jaar tijd een defect aan dezelfde telefoon. Niet moeilijk gedaan om het oorspronkelijke aankoopbedrag terug te storten, waar ik dus een mooie nieuwe telefoon mee kon kopen.
Zalig om via bol.com te bestellen. Als je iets zoekt of je hebt verschillende zaken nodig, hoef je niet meer naar verschillende winkels te gaan. Gewoon vanuit je zetel of snel tussendoor kun je aankopen doen.
Bestelling en levering gingen heel vlot! Binnen de week had ik alles! (Ik had 8 spullen besteld.)
Heel gemakkelijk om te bestellen via bol.com Als ik iets nodig heb of ik heb verschillende zaken nodig, hoef ik niet naar verschillende winkels te gaan. Gewoon thuis vanuit de zetel kun je vanalles aankopen. Betaling en levering gaan zeer vlot! Binnen de week had ik alles! (Ik had ongeveer 8 zaken besteld.)
Een hele grote online shop met een ruime kezue aan producten. Alleen zijn de filters niet super.
VerzendingSnelle levering met tracking.
Het betalen is gewoon standaard en verloopt dus heel gemakkelijk. Ook veel betalingsmogelijkheden zijn er beschikbaar.
VerzendingIk heb nog geen enkel probleem gehad in het verleden met het bestellen bij bol.com. Alles is altijd goed in orde!
KlantenserviceNooit problemen gehad!
Perfecte service en snelle levering ! Bol.com kan ik zeker aanbevelen voor mensen die een snelle levering willen.
VerzendingSnelle levering!
KlantenservicePrima contact !
de kwaliteit prijs is helemaal in order en de levering was ook vlug ik ben tevreden
Ik vond het een hele goede service, de prijzen zijn goedkoop en een zeer snelle levering
Verzendingsnelle levering !