bol België

Gebruikers over webshop bol België

De site is zeer overzichtelijk en gemakkelijk bestelbaar. Het is leuk om de site in te kijken.

Jullie bewering dat de levering de dag nadien toekomt klopt volledig en dat is heel fijn.

Bol.com heeft zo'n uitgebreid assortiment dat je er letterlijk alles vindt wat je nodig hebt. Ze hebben vaak ook leuke acties lopen waardoor je enorm veel voordeel hebt.
Elke bestelling die ik tot nu toe heb geplaatst verliepen feilloos en vlot. Elk product wordt vergezeld met voldoende informatie waardoor je perfect weet wat je kan verwachten.

Iedere keer sta ik versteld van de snelle levering, ze doen wat ze beloven!

Ik ben zeer tevreden over de klantenservice bij Bol.com. Ik heb ooit een boekenset besteld en deze werd lichtjes beschadigd geleverd. Van zodra ik het probleem aanhaalde bij Bol.com, kreeg ik meteen een vergoeding met excuses. Geweldige service!

Top geen probleem alles is vlotjes verlopen zeker een aanrader ik zal zeker nog kopen bij bol.com

Snelle levering

Alles oke

Bol heeft een zeer overzichtelijk site en een goede dienst na verkoop. Ruim aanbod, correct prijzen en af en toe een mooie (exclusieve) korting.

Bol.com hecht veel belang aan de veiligheid van zijn producten. Niet alleen zijn ze snel, de producten worden steeds wel verpakt. Soms zelfs iets te goed, met het oog op het milieu :-) . Bol heeft zijn eigen dozen, wat een professioneel uiterlijk weerspiegelt.

Bol.com is er steeds als de kippen bij om klanten met problemen of vragen verder te helpen. Ikzelf ben tot noch toe vier maal met hun in aanraking gekomen. Drie maal konden ze me verder helpen, een maal niet. Het was niet hun fout, wel die van een merk waarmee ze samenwerken. Het zou dus oneerlijk zijn van hun hiervoor zwart te maken. Ik trek hier weliswaar wél een ster voor af, omdat ze de fabrikant misschien wat beter hadden moeten controleren.

Als reeds vele zaken besteld, af en toe iets geretourneerd.
Steeds goed geholpen en snelle service.
Niets op aan te merken!

Geleverd de dag nadien, steeds goed verpakt en in goede staat.

Bij een vraag voor opsplitsing factuur werd dit zonder verpinken gedaan. Top!

Ik bestel regelmatig bij BOL.com...
Ik ben altijd zeer tevreden over de producten, betalingsmogelijkheden, verzending...

Het is een zeer goede site alles is makkelijk te vinden
De levering is ook zeer snel
echt een topsite

Het pakket was de dag na de bestelling al aan huis
Alleen zat mijn pakket los in de doos en dat vond ik niet zo goed want dan kan het rap beschadigt worden

Geen problemen gehad bij de betaling. Veel keuze voor hoe je het wilt betalen en allemaal even gemakkelijk.

Geen enkele opmerking over de leveringen. Die zijn heel snel toegekomen en in een perfecte staat.

Ikzelf heb de klantenservice niet hoeven te benuttigen aangezien alles duidelijk was voor mij en had al zeker geen klachten. maar ik twijfel er niet aan dat deze ook goed zal zijn!

Heel erg goed ze hebben het goed gedaan ik vind het een goed online winkel

Zeer goed

Heel erg leuk

Veel betaalmethodes ter beschikking. Snelle en veilige betaling. Indien u een bestelling tijdig annuleert wordt het bedrag netjes teruggestort.

Al iedere keer een heel snelle levering gehad. Nooit langer dan een dag onder weg indien product in voorraad.

Telkens een vriendelijke medewerker aan het woord gekregen.

Opzoeken producten: geen probleem
bestellen: vlekkeloos
betaling: idem dito
Levering soms niet op tijd (of tijdstippen worden aangepast zonder info)

Heel makkelijke navigatie, duidelijk betaalsysteem, en vooral een heel snelle levering met een verzorgd retourbeleid.

Vorige week via Bol.com Battlefield 1 ge pre-orderd, zodat ik op de release-dag er meteen aan kon beginnen. Bestelling en betaling liep zoals altijd goed.

Omstreeks 0830 op de dag van de release (21/10) veranderde de track & trace naar 'bezorger is onderweg'. Ik heb speciaal vrij genomen zodat ik het pakket zeker zou kunnen ontvangen moesten ze het niet door de brievenbus willen doen.

Na een paar uur nog steeds niets ontvangen. Rond 2000 contact opgenomen met Bol.com klantenservice, die me vertelden dat ik moest wachten tot 2130 omdat PostNL tot dan nog bezorgt.

Om 2130 nog steeds niets ontvangen, dus gebeld naar de klantenservice. De mevrouw aan de lijn wist alleen te vertellen wat ik zelf kon zien op mijn eigen track & trace, namelijk dat de bezorger wel op onderweg stond maar dat de bezorgingsdatum ondertussen veranderd was naar zaterdag 22/10. Hoe dit kwam kon mevrouw me niet vertellen.

Ze vertelde me dat ik moest wachten tot de volgende dag en dat het dan wel zou aankomen, met een halfslachtige excuses er bij. "En als het morgen niet aankomt dan kunnen we dan misschien wel zien wat het probleem precies is, maar pakjes kunnen nu eenmaal soms niet bezorgd worden en daar kan ik niets aan doen."
Een oplossing voor het feit dat ik morgen tot 's avonds moet werken en ik het pakket dus niet kan ontvangen heeft mevrouw niet.

Kortom: dag vrij genomen om BF 1 op release te kunnen ontvangen, pakketje komt niet aan zonder bericht, klantenservice vertelt me doodleuk dat ik maar moet wachten tot de volgende dag (terwijl ik duidelijk aangeef dat ik het dan niet kan ontvangen) en dat ze verder ook niets kunnen doen.

De levering is geweldig! De producten zijn ook meestal goedkoper dan de standaard winkelprijs. De site heeft ook een goede layout.

Verschillende mogelijkheden om te betalen, zeer gemakkelijk, indien een mogelijkheid om rechtstreeks met uw bank te betalen.

Houden zich aan de afgesproken datum,

Ja tis wel goe enz. Ma als ze een eta zouden geven zou dat fijn zijn.

Een eta zou fijn zijn. Anders kan je je huis niet uit.

bestelling gebeurt vlot, levering juist product, veel betaalmogelijkheden, goede verhouding prijs/kwaliteit, tijd om te betalen

meestal snelle levering, op het juiste adres

klantenservice goed, noch geen beroep moeten doen op klachtenservice

Er is altijd heel veel keuze tussen verschillende merken bij eender welk item en bijna altijd heeft bol de beste prijs. Ook het zoek naar een product kan snel en efficiënt.

Steeds vriendelijk en bij een (zeldzaam) probleem wordt steeds een oplossing gevonden.

Ik vind Bol.com een heel handige site, snelle levering, tot nu toe nooit problemen gehad met gekochte producten of levering.
Prijzen zijn wel schommelend, soms super deal en soms duur.
Bespaar de tijd om naar de stad te rijden, en daar parkeergeld en kans op beschadiging aan de wage te hebben.

Ze leverde soms zelfs nog rond 21u.
Fijn voor als je het echt dringend moet hebben.
Nooit iets beschadigd aan gekregen, echt super !

1 keer per ongeluk iets 2 keer besteld, dit kon zonder problemen geanuleerd worden, heb ook daar toen de online contact service geprobeerd, werkt echt prima.

Bol.com is een goede site je vindt makkelijk alles terug. Bij problemen wordt je zo best mogelijk geholpen maar de leveranciers zijn wat anders...

Alles wordt zeer snel geleverd.

De klantenservice van bol.com zelf is goed maar als je contact moet opnemen met een leverancier van hun is het zeer slecht!

Scorekaart voor bol België