Gebruikers over webshop bol België
Review toevoegenVlot en handig winkelen.
Enorm grote keuze.
Ideaal als je ziek bent en niet buiten kan.
Correcte afhandeling van de bestelling
Het klopt dat het steeds binnen de 24 uren wordt geleverd.
Ook de producten van andere leveranciers of tweedehands gerief komt snel toe.
Had onlangs een boek dat beschadigd was. Heb het laten weten en ik kreeg binnen de 24 uren een ander terwijl het oorspronkelijk nog niet was teruggestuurd. Klasse!
Heel eenvoudig te bestellen, te betalen en te ontvangen. Levering gebeurde zoals beloofd: 's anderendaags!
VerzendingGoed ontvangen en heel degelijk verpakt.
KlantenserviceGelukkig nog nooit contact moeten nemen met de klachtenservice; houden zo!
Bol.com is een eenvoudig te gebruiken site. De levering is altijd snel en verzorgd en de prijzen zijn ook steeds de goedkoopste. Ze zijn ook zeer behulpzaam indien er vragen zijn.
VerzendingBij mijn laatste product was de levering 1 dag later aangekomen dan verwacht. Dit was de eerste keer. Alle andere bestellingen zijn altijd op tijd of iets vroeger toegekomen.
Ik heb al enorm vaak gekocht op bol.com en ben altijd tevreden.
Soms zegt het wel dat ik een pakje de volgende dag zou ontvangen en duurt het zigenlijk 2 :1(/' maar nog nooit problemen op zich mee gehad.
Nog nooit moeten terug sturen want altijd gekregen zoals ik het wou en onbeschadigd.
Levering altijd in orde en op goede tijdstippen van de dag
Ik ben eigenlijk tevreden over de gang van zaken en ook over de kwaliteit van hun producten!
Heel snelle levertermijnen en vaak scherpe prijzen. Aanrader! Ik weet niet at ik nog meer moet zeggen, maar ik moet minstens 15 woorden neerschrijven.
VerzendingVaak de volgende dag al in huis.
Alles ging vlot en zoals het hoort. Ik ben erg tevreden over bol.com Ik zal dit zeker aanraden.
VerzendingNogmaals heel vlot en correct en weeral heel tevreden over bol.com en een echte aanrader.
KlantenserviceIk heb ooit product teruggestuurd en was geen enkel probleem. Heb mijn geld terug ontvangen.
heel vlotte afhandeling van alle aankopen die ik tot nu toe al heb gedaan. volgens mij kan het echt niet beter!
Verzendingde levering is altijd tijdig en de mensen van postnl zijn ook lieverds
Klantenserviceaangezien ik tot nu toe nog geen extra vragen heb gehad bij mijn bestellingen heb ik met de klantenservice nog niet te maken gehad, maar ik ben er van overtuigd dat de service uitstekend is, net zoals de rest
Er zijn verschillende mogelijkheden om te betalen en dat maakt het voor iedereen toegankelijker dan andere webshops.
VerzendingSnelle levering!
KlantenserviceJe wordt altijd uitstekend geholpen met je vragen.
goede service, gemakkelijk te bestellen en te betalen, steeds op tijd geleverd, nog nooit problemen gehad
Klantenservicesteeds goed geholpen
Makkelijk te bestellen, correct geleverd, volgens afspraak, zeer snelle levering, zeer goed verpakt en beschermd.
Verzendingzeer tevreden, snel geleverd.
De betaling verloopt altijd eenvoudig, er is genoeg keuze. Het termijn van binnen 2 weken betalen mag echter wel best aangepast worden wanneer je bestelling plots enorm veel vertraging heeft (2+ weken), want dan klopt de optie 'achteraf betalen' niet meer en betaal je al zonder dat het product is aangekomen.
Het bestellen werkt prima de website is overzichtelijk.de betaling gaat vlot en de levering is zeer snel!!
VerzendingSnelle levering!
KlantenserviceZeer goed!
Tevreden van bol.com
Ruim aanbod, goede prijzen en service
Slechts 1x problemen mee gehad, maar dat lag dan aan postnl en hebben ze prima opgelost!
zo goed als bijna altijd de dag erna geleverd (tenzij het anders erbij staat)
KlantenserviceReeds nodig gehad.
Maar steeds vriendelijk en erg behulpzaam!
Zeer vlot om een keuze te maken en toe te voegen aan winkelmandje om dan vervolgens over te gaan tot een vlotte betaling. Overzichtelijke site.
VerzendingOm 22u00 besteld, de volgende dag om 13u00 in huis. Een groot pluspunt van bol.com vind ik persoonlijk wanneer je niet thuis bent tijdens de levering dan proberen ze het pakje gewoon af te geven bij de buren zo hoef je niet nog een dag te wachten tot het opnieuw aangeboden wordt of het af te halen in de post wat vele andere services wel doen.
KlantenserviceHeb in het verleden al eens een product moeten terugsturen wegens een defect en dit verliep zeer vlot. Wanneer het terug aankomt bij bol nemen ze een foto van het product en sturen dit naar je mail, zo kan je zien dat ze het product ontvangen hebben. Na ongeveer 3 dagen had ik het al terug in perfecte staat.
Zonder problemen en indien nodig nog andere oplossingen.
Waarom vraagt u bij deze beoordeling vijftien woorden ? Verwarrend en mijne inziens overbodig.
Steeds de dag na bestelling; prima !
KlantenserviceIs voor mij het grootste voordeel van online shopping
Schitterend,heel goede online site zeer makkelijk en toegankelijk voor iedereen een echte aanrader voor iedereen
VerzendingGeweldig
KlantenserviceEen echte aanrader
Heel gemakkelijk te zoeken en toe te voegen aan het winkelmandje. Het wijst zichzelf uit.
VerzendingDe levering was er de volgende dag kort na de middag al en dit terwijl ik 's avonds laat de bestelling plaatste.
KlantenserviceNog geen ervaring mee, maar aangezien de bestelling en levering goed waren, verwacht ik hetzelfde van de klantendienst.
Nooit gedacht dat ik het gewenste product hier zou vinden ! Zeer uitgebreide keuze !
Zeer prompte communicatie en zeer praktische opvolging van de verzending mogelijk !