Gebruikers over webshop bol België
Review toevoegenZéér groot assortiment. Vanaf €20,00 gratis verzending. Vaak de dag erna geleverd. Retours zijn makkelijke en worden correct afgehandeld
Algemeen goede ervaringen, ook reeds producten geretourneerd zonder problemen. Heel dikwijls prima prijs/kwaliteit, wel altijd even vergelijken.
VerzendingTracking post.nl is waardeloos.
KlantenserviceSnel geholpen bij vragen
over het algemeen zeker goed en tevreden over levering, maar gemiddelde wat vertekend door recent minder goede ervaring.
Verzendingde recente, slechte ervaring ha betrekking op de verzending van een camera van 700 euro en een beschermplaatje voor het display. Ik vergat de deelgemeente te specifiëren, waardoor het product zogenaamd niet kon geleverd worden. In plaats van even te bellen, werd het product gewoon terug naar af gezonden.
Het display daarentegen, werd de week nadien wel op het juiste adres geleverd, zonder vermelding deelgemeente !
Bij dezelfde bestelling als hierboven beschreven, was een deel betaald met geschenkbonnen. Aangezien de camera bedoeld was als verjaardagsgeschenk tegen een bepaalde datum, moest ik een volledig nieuwe bestelling doen van de camera om hem nog tijdig te kunnen ontvangen. Het was, zelfs na twee contacten met klantendienst niet mogelijk om de eerste bestelling alsnog op het juiste adres te laten leveren. Dit betekende dat ik het volledige aankoopbedrag van 700 euro een tweede maal diende te betalen, aangezien meer dan een week duurde alvorens de eerste aankoopsom en dus ook de bons werden gecrediteerd/opnieuw geactiveerd......Vond ik helemaal niet zo klantvriendelijk !
Makkelijk om een bestelling te plaatsen, overzichtelijk, snel thuisgeleverd. Goede service. Zeker de moeite om een bestelling te plaatsen.
VerzendingMroduct was in goede staat en was op tijd geleverd.
Heb al vaker besteld.Bestellen is zeer makkelijk en er is heel veel keuze.Zeer snelle en vlotte levering!
betalen gaat vlot en snel. omschrijvingen van de producten zijn ook in orde.
de levering is ook snel (volgende dag). verpakking is prima
levering is snel (volgende dag) en verpakking is prima
naderhand betalen is mogelijk. Ze waarschuwen je ook met verschillende mails moest je Te laat zijn. Vooraleer ze kosten in rekening brengen
VerzendingGrotendeels op tijd met al mijn bestellingen
KlantenserviceRetours verlopen vlot. Mails worden redelijk beantwoord
Alles is eenvoudig te vinden bij bol. Betaling en levering gemakkelijk. Kortweg een aanrader hoor.
VerzendingZeer goede levering
KlantenserviceAls er al.iets mocht zijn lossen ze het heel goed op
Al verschillende malen bij bol.com. Nog nooit problemen gehad, ook niet bij het terugsturen van artikelen. Je krijgt steeds een mail als ze de teruggezonden artikelen hebben gekregen. Zelfs contact met klantendienst verloopt perfect.
KlantenserviceZeer snel mail terug als je een vraag hebt gesteld.en zeer vriendelijke mensen op de klantendienst
Bestellen is super makkelijk en je vroege aankopen heb je reeds de volgende dag aan huis geleverd.
VerzendingStevig verpakt en zeer snel
KlantenserviceIndien nodig zijn de inlichtingen nuttig en precies.
Ik heb al vaak bij bol.com besteld en het is altijd gemakkelijk geweest om te vinden wat ik zocht. Ofwel zag ik iets dat ik leuk vond in een van de nieuwsbrieven of ik zocht gewoon wat ik wou met de zoekbalk. De pakketjes werden altijd op de dag geleverd dat ze moesten geleverd zijn. Soms wist je niet echt om wat uur maar ik heb altijd geluk gehad dat er iemand thuis was.
Zeer duidelijke en overzichtelijke website. Producten gemakkelijk terug te vinden. het betalingsproces verloopt ook zeer vlot. Heel ruim aanbod aan producten.
VerzendingDe beloofde verzendtijd wordt meestal gehaald. is dat niet zo dan word je daar ook van op de hoogte gebracht. De pakketjes zijn ook altijd mooi verzorgd en goed verpakt.
KlantenserviceBij problemen of vragen word je snel en bekwaam geholpen.
Bol.com heeft groot aanbod en simpele zoekfunctie en ook een app. Prachtige afhandeling van mijn bestelling. Bestelde 2 producten waarvan eentje nog niet gereleased was. De bestelling werd hierdoor mooi in 2 delen gedaan. Daar het bij bol.com mogelijk is te betalen na verzending van de artikelen, werd de betaling van de twee artikelen hierdoor ook apart gedaan na de aparte verzending . Super want hierdoor moest ik het artikel wat nog gereleased moest worden pas betalen bij de verzending hiervan na paar weken.
VerzendingLevering was mooi gesplitst doordat eentje nog niet gereleased was. Maar super dus dat ik het eerste artikel toch onmiddellijk kreeg
Makkelijke en duidelijke site. Steeds correcte afhandeling van de bestelling. Veel keuze en zeer compleet aanbod.
VerzendingCorrect en snel.
KlantenserviceGeen klachten.
Grote keuze, makkelijke interface, veel betaalmogelijkheden.
Wel niet altijd de goedkoopste: is soms de moeite om wat rond te shoppen.
Meestal vlotte levering, maar komt niet altijd de beloofde leveringstermijn na.
Product twemaal besteld. Krijg ik een mail van de wederverkoper waarin in wat vage bewoordingen wordt gesteld dat de prijs niet een 1TB maar een 250GB betrof, hetgeen wat onwaarschijnlijk is omdat die dan 50% duurder zou zijn dan bij andere webshops.
KlantenserviceIk vind dat dergelijke grote verkopers hun rug recht moeten houden. Foutje gemaakt in voordeel koper? Gewoon niet zeuren en leveren.
Goede uitleg in verband met product, veel betalingsmogelijkheden, dus zeer tevreden. Ik zal nog bestellen bij Bol.
VerzendingWas geleverd op het juiste tijdstip, geen problemen.
KlantenserviceSnelle en correcte service.
Snelle levering, jammer dat er verzendkosten aan verbonden zijn. Vaak nog een te hoge prijs.
ik was zeer tevreden om mijn product dat overal in de winkel uitverkocht was, toch op bol.com terug te vinden. Prima en snelle levering.
Alles word super goed getoond van prijzen en betalingswijze.
Is super gemakkelijk en we kunnen zo snel iets bestellen in paar minuten.
Je kan ook kiezen om pas achteraf te betalen... dat is meestal goed als je op voorhand een latere datum wil laten leveren.
Heel verzorgd verpakt, ze laten ook weten wanneer dit bezorgd word.
Je kan ook een latere datum plannen om te leveren en zelf de datum kiezen.
Je kan de status van verzending goed opvolgen.
Als je met een vraag of probleem zit helpen ze je zo vlug ze kunnen.altijd vriendelijk en mooi een antwoord klaar.