bol België

Gebruikers over webshop bol België

Alles ging heel vlot zowel betaling, afhandeling en levering, zoals afgesproken , een aanrader, heel tevreden

Altijd zeer snel, goede klantenservice, kwaliteitsvolle producten. Zeer tevreden over de site. Zeker een aanrader

Ruime keuze, steeds op tijd geleverd. Niet tevreden, gewoon retour zenden. Minimum van amper €20.

Steeds bereid om te helpen. Je kan alles kosteloos terug zenden. Positief is, dat je slechts 20€ moet kopen om gratis verzending te bekomen.

Hebben altijd een pasklaar antwoord en de virtuele assisten Billie is fantastisch. Je hebt direct antwoord op je vraag.

Alles ging makkelijk en de klantenservice is ook top. Retouren en bestellingen anuleren gaat ook snel.

Nooit problemen gehad met de betalingen. Bij andere websites heb ik wel al problemen gehad, bv dat het betalingsvenster niet verder wou gaan. Maar bij bol is dit nooit een probleem geweest.

Eenmalig problemen gehad waarbij een van de bestelde producten niet in de doos zat, maar bol heeft dit product meteen weer verstuurd.

Toen een van mijn producten niet bij mijn bestelling zat hebben ze zonder moeilijk te doen mij een nieuw product toegestuurd.

deze shop geeft alles wat je nodig hebt,geen verplaatsingen enkel online bestellen en aan huis geleverd.

Zeer ruime keuze en regelmatig interessante kortingen. De website is zeer makkelijk te gebruiken, je vindt altijd snel wat je moet hebben.

Al veel besteld en bijna altijd snel en correct geleverd. Eén bestelling hebben we nooit ontvangen, maar klantendienst heeft er voor gezorgd dat we die dan ook niet moesten betalen. Geen klachten dus :-)

Makkelijk te bereiken en geven snel antwoord.

Altijd correct en vlot. Ik heb op dat vlak nog nooit problemen gehad. Ook veilig.

Eénmaal door Post NL op een verkeerd adres geleverd. Anderzijds wordt voor een product dat niet beschikbaar is, meestal sneller geleverd

al meer dan 20 dingen gekocht en tot nu toe steeds tevreden geweest. niet altijd de goedkoopste, maar nooit de duurste en heel groot aanbod

heel snelle levering, want meeste zaken worden dag erop al geleverd, wat soms levering binnen de 12u oplevert. bovendien ook nog eens gratis vanaf 20 euro

onlangs nog contact opgenomen met omdat pakje ergens tussen bol en postnl blijven hangen was bij pakjesavond. via chat na 2 minuten contact reeds een oplossing; het pakje werd zonder probleem opnieuw opgestuurd en dag erna geleverd!

Stipte levering, alles in orde wat besteld was, snelle service, producten beantwoorden perfect aan de afbeelding en ENORM VEEL KEUZE .......

Alles loopt perfect, ik kan hier geen enkel plus of min aan toevoegen.
Zou zeggen ga zo voort.

Zeer veel producten op stock. Correcte prijs en goede helpdesk.
Heb al meerdere malen artikelen op besteld en altijd snel bezorgd.

Snelle levering zonder probleem

gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te hanteren.. Snelle antwoordtijden. Aan te raden voor al wie een uitgebrijde keuze wenst

levering op aangegeven datum

alles verliep naar wens dus geen contact gehad me de klantendienst

Uiterst gemakkelijk systeem, heel gebruiksvriendelijk. Ik vind de mogelijkheid om achteraf te betalen een pluspunt.

Mijn bestellingen zijn altijd op tijd, worden afgeleverd op de vooropgestelde adressen. Indien er wat misloopt word je altijd op de hoogte gebracht. Ik heb nog nooit een late levering gehad, ik heb zelfs al leveringen aangekregen een dag vroeger.

Goede en correcte levering
Vriendelijke mensen staan altijd ter uwe beschikking
Ook een Goede prijs kwaliteit

Gemakkelijk bestellen en betalen. Als iets niet in orde is, wordt het onmiddellijk zonder probleem en snel opgelost.

Correcte, snelle en tijdige levering.

Zoals eerder vermeld, bij eventuele problemen helpen ze je snel verder.

Vanaf bestelling tot levering via mail alle nodige info en opvolging van het bestelde product. Nog nooit problemen gehad.

zeer gemakkelijk om producten te vinden. Ze hebben altijd leuke acties en prijzen. Ik kon ook achteraf betalen wat heel handig was.

producten waren op tijd geleverd maar een CD had een kleine kras in de cover.

de site is heel gebruiksvriendelijk en
u vind er producten die je nergens anders vind tegen die prijs

een paar keer gehad dat ze beloven morgen in huis maar dat het een dag later geleverd word maar geen erg ze, ligt aan de leverancier denk ik en bol.com heeft het ook gecompenseerd

snelle klantendienst en correct

Scorekaart voor bol België