Gebruikers over webshop bol België
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk bestel hier heel vaak, gewoon een goede service, snelle levering, makkelijk retour sturen indien nodig, kortom super bedrijf!
AlgemeenDe bestellingen lopen steeds vlot. Er zijn ook voldoende betaalmogelijkheden. Het aanbod is heel ruim qua elektronica.
VerzendingDe verzending loopt meestal vlot. Enige opmerking is dat het pakje meestal een dag later toekomt dan geafficheerd op de website. Maar dit vind ik geen probleem.
AlgemeenMet bol.com weet je altijd dat je het wel krijgt, maar NOOIT de dag nadien. Als ik zowel privé of zakelijk bestel, duurt het altijd minstens een dagje langer, toch zeker mijn 5 laatste bestellingen. Voor de rest tevreden, hoewel veel van hun individuele verkopers afhangt. Soms kan je hetzelfde product ook bij de individuele verkoper goedkoper krijgen.
VerzendingNooit binnen de geclaimde "vandaag besteld, morgen geleverd".
AlgemeenBol.com is een zeer goed georganiseerde site, waar je allerlei zaken kan kopen.
De levering is bijzonder snel, meestal heb je de koopwaar al de dag nadien.
Alles wordt netjes verpakt zodat er geen beschadigingen aan kunnen komen.
De levering gebeurt meestal door Post.nl. Zeer netjes en vriendelijk.
KlantenserviceAls je een vraag hebt wordt er ook snel op gereageerd.
AlgemeenDuidelijke site met veel overzicht. Vaak hoef je niet lang te wachten op ke bestellingen en je krijgt alles ook netjes geleverd.
VerzendingKomt altijd snel aan.
AlgemeenBestellen gaat makkelijk, levering gaat snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Betalingsmogelijkheden ook prima. Ik bestel graag bij Bol ivm snelle levering en betalingsmogelijkheden
VerzendingOp tijd en netjes geleverd. Wordt goed op de hoogte gehouden
KlantenserviceBij vragen wordt je goed behandeld en serieus genomen. Ook wordt het probleem goed afgehandeld
AlgemeenBol.com biedt een van de ruimste assortimenten in zowel België als Nederlands, zonder in te boeten op de prijs. Bij retourneren doen ze allesbehalve moeilijk, en de klantendienst staat altijd voor je klaar met een virtuele glimlach.
VerzendingBij het ontvangen van je pakketje heb je veel keuze. Als je veel op je werk zit dus niet veel thuis bent, maar daar niks mag laten leveren kan je altijd opteren om je pakketje naar de lokale Appie te laten sturen. Dan is het altijd mogelijk om even gezellig te shoppen en achteraf je nieuwe aanwinst mee te nemen.
KlantenserviceDe klantenservice bij Bol.com is fantastisch. Heb je een elektronisch gadget dat niet volledig blijkt te werken? Ze nemen het terug, zelfs al val je buiten de retourtijd. Voor garantie- en reparatiewerken moet je maar even de live-chat openen en je bent spontaan vertrokken!
AlgemeenIk bestel er al jaren en heb nooit problemen gehad. Als iets niet bevalt kan je het altijd zonder problemen retouren.
Verzending99% van mijn bestellingen was binnen 24h in huis
KlantenserviceAltijd vriendelijk en hulpzaam
Verzending99% van mijn bestellingen was binnen 24h in huis
KlantenserviceAltijd vriendelijk en hulpzaam
AlgemeenJe koopt een product in de webshop, betaald per 14 dagen per acceptgiro (of iDeal meteen kan ook natuurlijk) en dan krijg je het (meestal) de volgende dag binnen wanneer aangegeven. Simpel.
VerzendingAltijd in een doos om schade te voorkomen.
AlgemeenPerfecte oplossing als je u WiFi wilt uitbereiden.heel goed ontvangst
Vooral buiten . Bereik is groot
Gebruik deze al een dikke maand , tot nu toe geen enkele probleem.
Makkelijk installeren
AlgemeenMakkelijk te bestellen. Snel levering goede service. Wat heb je nog meer nodig als klant.
VerzendingSnel bezorgd
KlantenserviceSuper klantenservice word altijd goed geholpen.
AlgemeenIk ben tevreden, SSD gekocht bij informatique via bol.com en deze kwam de volgende dag.
VerzendingSnel geleverd in correcte verpakking
AlgemeenSnelle verzending, makkelijk retour. Veel keuze in artikelen. Ik bestel hier maandelijks en verloopt altijd goed
VerzendingAltijd snel in huis!
KlantenserviceVriendelijk personeel die zorgen voor goede oplossingen
AlgemeenNa retour procedure bleek het artikel niet meer leverbaar te zijn. Geld terug gekregen, prima opgelost!
VerzendingSnelle levering, alleen de retourafhandeling liet lang op zich wachten. Na een telefoontje vanuit mijn kant is het uiteindelijk prima opgelost!
KlantenserviceGoede ervaring, duidelijk en snelle oplossing!
AlgemeenVind het makkelijk dat je bij bol.compleet kunt bestellen en pas betaald als het binnen is binnen 14 dagen. Daarnaast os het meestal gratis verzenden.
VerzendingIk vind wel dat bestellingen met een bepaalde waarde niet door de brievenbussen mogen. Daar kan iedereen het eventueel uithalen. Dus mijn advies altijd bezorgen bij de klant thuis.
Klantenservice1 x in zoveel jaren al klant te zijn kwam een pakje nooit aan. Volgens post.nl dus in de brievenbus. Volgens bol.com past hij er niet eens in. Games nooit gehad. Bol.com heeft het alsnog nageleverd .
AlgemeenBol.com heeft diverse betaalwijzen. Voor ieder zijn of haar favoriete betaalwijze. Ook kun je aangeven hoe je de factuur wilt ontvangen.
VerzendingVerzendingen zijn snel en nauwkeurig. Bol.com houdt je op de hoogte van het proces. Bijna altijd is het pakket de volgende dag thuis.
AlgemeenNiks op aan te merken, alles is gewoon goed verlopen tot zo ver ik weet dan.
VerzendingNiks op aan te merken, alles is gewoon goed verlopen tot zo ver ik weet dan.
KlantenserviceNiks op aan te merken, alles is gewoon goed verlopen tot zo ver ik weet dan.
AlgemeenAlle is perfect verlopen, bestelling, levering, opvolging, betaling.Kon echt niet beter zijn. Een aanrader. Prima !!!
VerzendingPerfect !
AlgemeenBol.com is inderdaad de winkel van ons allemaal.
Groot assortiment gewéldige service en snelle levering van producten zelfs op zondag of avonden.
Ik ben al jaren trouwe klant van bol .com en zou niet meer zonder kunnen dus beste bol.com ik blijf jullie trouw.
Ik had laatst een koptelefoon Bluetooth van JBL .
Bij bol.com was hij 20 euro goedkoper dan bij andere winkelketens en in de ochtend besteld en de zelfde avond
Al in huis top super blij.
Zijn altijd bereid om te helpen tot een oplossing te komen
Niks is te veel.
Zeer vriendelijk