Gebruikers over webshop bol België
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk kon makkelijk vinden wat ik zocht, en snel het juiste product kiezen. Ik hoefde bijna niets te doen voor de betaling, aangezien ik een creditcard heb gebruikt.
VerzendingSneller dan verwacht, en daarmee bedoel ik sneller dan beloofd!
Algemeende bestelling werd keurig en snel geleverd en voldeed aan de verwachting. ben er blij mee
Klantenserviceiedere stap binnen het bestelproces was helder
Algemeenperfecte afhandeling tot bezorging en zeer snelle levering. ik bestel geregeld en ook telkens perfect afgehandeld
Verzendingsteeds op tijd
Klantenservicegebeld en onmiddelijk opgelost, daarentegen de schatservice ... we begrijpen elkaar niet (= computer ...)
AlgemeenJe kan de producten altijd goed vinden bij bol.com tevens staan hier ook de juiste prijzen bij wat alleen soms niet goed te zien is hoe het zit met 2e hands producten.
VerzendingDe levering wordt altijd op tijd geleverd als je tenminste kerst niet meerekend.
KlantenserviceIk heb wel eens een klacht in gediend en vond toen niet dat ik op de juiste manier behandeld werd.
DIt ging over een tent die ik had gekocht voor 15 euro maar wat achteraf dus een fout bleek te zijn van Bol.com nou wat een flauwe kul ik toen over mij heen kreeg... Ik weet waar mensen werken worden fouten gemaakt.. Tevens tent nooit gekregen maar ook de vergoeding niet..
Algemeende bestellingen zijn altijd op tijd en komen goed aan . je kan ook kiezen of je bestelling thuis wil laten komen of op een afhaal punt
AlgemeenBetrouwbaar en snelle levering de SSD eenvoudig te installeren en werkt perfect dit had ik veel eerder moeten doen
Verzendinggoed verpakt en snel geleverd
Klantenservicebestelproces is duidelijk
AlgemeenDe spullen die ik besteld had waren optijd zoals beloofd was toegezonden en voor deze bestelling had ik wat problemen met het betalen met een kadobon dit is door conctact met de klantenservice van Bol zeer goed opgelost en afgehandeld zodat ik mijn bestelling kon doen.ik kan zeggen dat ik meer dan tevreden ben met de service, diversiteit qua producten en snelheid van levering.
VerzendingTop...
KlantenserviceTop
AlgemeenHet proces tot en met de betaling verliep vlekkeloos. Niks om over te klagen. Vandaar de beoordeling 'Uitstekend'.
AlgemeenPrima webwinkel helaas zijn de prijzen ietsjes aan de hogere kant. Verzending is altijd prima en met de service heb ik nog nooit te maken gehad.
VerzendingNetjes verpakt en volgende dag in huis.
Algemeenalles was duidelijk , ook werd er duidelijk verwezen naar de toestelkorting.
prijzen stonden ook duidelijk op de site
snelle verzending zonder problemen, goede verpakking
Klantenservicevoor ons alles in orde
AlgemeenBol.com is een eenvoudige webwinkel met correcte service, snelle verzending. Soms wel wat duur geprijsd.
AlgemeenZowel bij bestalling als levering van het product verliep alles naar wens. Zoals in het verleden ook als steeds het geval as met mijn bestellingen bij Bol.com
VerzendingDe levering werd tijdig en in perfecte stat geleverd op adres dat ik aangegeven heb.
AlgemeenIk heb need for speed gekocht en dit ging heel gemakkelijk. Ik kwam op bol.com door goede reviews en deze waren het waard.
VerzendingDe levering van het spel was top! Ik heb hem 1 november besteld en 9 november ontvangen, op de datum dat het spel uitkwam! Dit had ik niet verwacht daarom mijn blijdschap!
Algemeende website is heel gebruiksvriendelijk.
alle producten zijn gemakkelijk te vinden.
ook de toelichting en prijzen zijn overzichtelijk
AlgemeenPerfect zoals altijd bij Bol com, zowel in het verleden als nu. Ook bij onze kinderen goed gekend en geapprecieerd
AlgemeenDe bestelling plaatsen bij bol.com is erg gemakkelijk, en ook de betaling en afhandeling verlopen allemaal erg fijn. Verzending werd ook snel verzonden nadat ik het besteld had, en de geleverde producten waren helemaal in orde.
VerzendingLevering was erg snel, en mijn pakketje werd ook in goede staa afgeleverd.
AlgemeenLaatst een product gekocht en toen het werdt bezorgd miste de helft. Ik heb de klantenservice gebeld om te vragen of er een nieuw product bezorgd kon worden. Nou dit kon niet. Ik moest het product terugsturen en dan zou ik het geld terugkrijgen en hem opnieuw kunnen kopen. Ik heb het product meteen opnieuw besteld en toen bleek het product €10 duurder te zijn.
VerzendingLaatst een product besteld en toen het werdt geleverd miste bijna alles van wat ik had besteld
KlantenserviceZe denken slecht met je mee en werken alleen volgens een boekje.
AlgemeenProduct was makkelijk te vinden, de prijs is natuurlijk ook belangrijk en goedkoper als bij de "dealer" (Norton Symantec)
Met ideal kunnen betalen, levering mooi op tijd.
Levering was als afgesproken, pakketje kon door de brieven bus.
AlgemeenBij Bol een preorder geplaatst voor de PS4 game Assassin’s Creed: Origins Deluxe. Deze is keurig op de dag van release bezorgd en per mail kreeg ik ook direct de codes voor de DLC.
Top service!
Op tijd en goed verpakt
AlgemeenMakkelijk bestellen, snel in huis. Niet altijd de goedkoopste maar wel goede service. Ideaal als ik het in de Albert Heijn kan afhalen, dan hoef ik namelijk niet thuis te zijn.
VerzendingPerfect als ik het bij Albert Heijn kan afhalen. Dan hoef ik niet thuis te zijn.
KlantenserviceHeb geen klacht gehad.