Gebruikers over webshop bol België
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenAlles is zeer overzichtelijk terug te vinden. Ze geven altijd goede specificaties weer. Met een account heb je snel een betaling gedaan en ze leveren altijd op zeer korte tijd.
VerzendingAltijd snel geleverd!
AlgemeenSnelle levering, Groot assortiment. Klantendienst staat 24/7 paraat en helpt je echt als klant. Scherpe prijzen ook.
VerzendingLevering snel. Vandaag besteld morgen in huis.
Klantenservice24/7 bereikbaar en heel vriendelijke agents.
AlgemeenHet proces van de betaling verloopt altijd vlot en is ook gemakkelijk. Heel gebruiksvriendelijk op dat vlak!
AlgemeenHet aanbod is zo groot, de prijzen zijn altijd correct en Bol.com is meestal zelfs het goedkoopst dan anderen. Bestellingen zijn eenvoudig te plaatsen, je krijgt meteen een bevestiging. en bijna alles wordt de dag erna al geleverd, super toch!
Bol.com is gewoon heel efficiënt en zeer snel!
Bijna alles wordt de dag erna al geleverd, super toch! mijn bestelling werd geplaatst rond iets na 23uur en het werd de dag erna al voor de middag geleverd.
Bol.com is gewoon heel efficiënt en zeer snel!
AlgemeenMakkelijk om iets op te zoeken. Gemakkelijk om iets te bestellen tegen een redelijke prijs. Makkelijk en correct om te betalen en een zeer snelle en correcte levering.
VerzendingDe levering is snel en correct.
AlgemeenBetalen was gemakkelijk de site was eenvoudig en de service was goed (filler words here)
AlgemeenEbook besteld voldoende aanbod, jammer dat ik het eerst moet downloaden op een pc voor ik het in mijn boekenbib krijg (tolino)
Verzendingonline
AlgemeenMet de betaling van mijjn aankoop heb ik gen enkile problem ondervonden.
Alles verliep perfect zoals afgesproken/verwacht
De levering verliep niet zoals gepland (fout product) maar dit werd binnen de vooraf afgesproken termijn rechtgezet zonder hinder voor mij.
KlantenserviceDe problemen met levering hierbovern vermeld werden snel en efficient rechtgezet.
AlgemeenDe betalingen naar bol.com toe gebeuren altijd vlot.
Ik heb hiermee nog nooit een probleem ondervonden wat betreft bedrag of betelingstermijn
Ik heb onlangs foute levering ontvangen maar dit werd snel, kostenloos en zonder rompslomp opgelost
KlantenserviceMijn vorig contact met klantendiendt was niet goed verloen maar mijnlaatse contact verliep vlot en zonder problemen.
Algemeengoede aanbieding en de betaling wordt snel verwerkt. Fijne website om te zoeken en porducten makkelijk te vinden
Verzendingsnelle en correcte levering
AlgemeenDe xbox was, zoals gewend, snel geleverd. Het was zes dagen wachten op de spelletjes.
AlgemeenHet is heel gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. De klantenservice is ook erg vriendelijk
VerzendingSnelle verzending
KlantenserviceHele vriendelijke mensen
AlgemeenZe zijn heel correct en als je iets terug stuurt wordt het altijd fatsoenlijk terug gestort. Ik ben een zeer tevreden klant!
VerzendingDe pakjes zijn altijd snel geleverd, en Bol.com is altijd zeer correct in de bezorgtijd die ze aanduiden.
KlantenserviceAltijd behulpzaam en vriendelijk.
AlgemeenHet bestelproces loopt heel intuïtief. Alle relevantie informatie wordt vooraf vermeld. Alles is heel duidelijk. Veel informatie.
VerzendingZoals vermeld, de volgende werkdag gratis geleverd (besteld op kerstdag 25/12, geleverd op 27/12). Super snel. Duidelijke Info via mailtjes over verzending en tijdstip levering product. Alles pico bello.
Algemeenhet was een makkie om de bestelling te plaatsen, een klein kind zou het ook kunnen
Verzendingsnelle levering, op kerstavond om 20.30u
AlgemeenOntzettend veel keuze in elke prijsklasse met gratis verzending van twintig euro. Vlotte levering , uitstekende garantie en prijs kwaliteit verhouding. Ver vooruit op hun concurrentie.
Verzendingiets bestellen en het de dag erna al ontvangen. Kan niet beter toch. Snel en in meeste gevallen gratis. Bij al mijn bestellingen is er nooit iets fout gelopen.
KlantenserviceHet uitstekende is dat ik de klantendienst nooit heb nodig gehad. Indien dat wel nodig is zijn er verschillende opties van chatten,mailen tot telefoneren.
AlgemeenComplete uitgebreide productinformatie en snelle levering (vandaag besteld volgende dag geleverd). Product voldoet aan de verwachtingen.
Algemeenpreorder Editors ben benieuwd moet dus nog geleverd worden maar heb er bij bol.com alle vertrouwen in
AlgemeenDuidelijke uitleg en prijzen. Het toevoegen van cadeaubonnen van Bol.com gaat het goed. Jammer dat de VVV bonnen in plastic-pas vorm niet geaccepteerd worden. Ik heb toen de Klantenservice opgebeld en zij bevestigden dat. Het betalen ging prima. De bevestigingen per mail waren duidelijk en nuttig (met leveringsinformatie).
VerzendingHet product werd op tijd aangeleverd, volgens de mail met informatie. Niets mis mee!
AlgemeenHet is een goede webshop wat altijd snel levert. De site is goed en overzichtelijk. Met games zijn ze vaak net iets duurder dan de andere webshops. Daarentegen heeft BOL wel altijd pre order bonussen.
VerzendingIk kreeg netjes een verzendbevestiging en het product kwam mooi op tijd.